Öneri ZAROX TV (Kendim Yapmış Olduğum Uygulamam. Yorumlarınızı Bekliyorum.)

İsteğin kanalar eklenmiştir
Elinize sağlık şimdi çok daha güzel oldu
Şu anda en azından benim Nvidia Sheild 4K Tv Box'ta kanal geçişlerini sağ/sol yada aşağı/yukarı tuşlarla yapamıyoruz genelde böylemi bilemiyorum
bu konuyuda hallederseniz büyük bir ilerleme elde etmiş olacaksınız.
Duyarlılığınız ve nezaketiniz için çok teşekkür ederim.

Elinize sağlık şimdi çok daha güzel oldu
Şu anda en azından benim Nvidia Sheild 4K Tv Box'ta kanal geçişlerini sağ/sol yada aşağı/yukarı tuşlarla yapamıyoruz genelde böylemi bilemiyorum
bu konuyuda hallederseniz büyük bir ilerleme elde etmiş olacaksınız.
Duyarlılığınız ve nezaketiniz için çok teşekkür ederim.
Düzeltim reis tv linkinden indirebilirsin sağolasın yorumların için

Düzeltim reis tv linkinden indirebilirsin sağolasın yorumların için
Şimdi baktım TV Modu için teşekkürler elinize sağlık (y)
1-Kanal ve grup simgeleri yine mobil görünümünde kalmış dikey 2 satır 2 çubuk şeklinde
bu simgeleri kare değilde yine dikdortgen olarak çok daha büyük boyutta ve mesela yatay 3 YADA 4 satır simge şeklinde yapabilirseniz TV EKRANINI TAM DOLDURACAK ŞEKİLDE daha estetik ve işlevsel olmaz mı?
2-Hani A Kanal'dan B Kanala geçerken B kanalın rengi koyu oluyor bekirginleşiyor ya bu belirginlik çok az insanı şaşırtıyor mesela kırmızı yada mavi belirtme rengi kullansanız daha iyi olmaz mı?
3-Kanal değiştirmeyi Kumandanın sağ/sol veya aşağı/yukarı OK TUŞ'larıyla yapamadım veya bendemi böyle bilemiyorum
4-Diğer IPTV Player uygulamalarının Menü ve arayüzlerinden ilham alarak çok daha kendinizi geliştireceğinize olan inancımla
saygılarımı sunar başarılar dilerim. 🤲🤗:love:

Mor yedek kanallarda edepsiz yazılar çıkıyor. Gozden kaçmış galiba

Mor yedek kanallarda edepsiz yazılar çıkıyor. Gozden kaçmış galiba
Gözden kaçma değil o.

Vavoo kanalları konusunda sondan önceki mesajı atan kişiler muhtemelen zarox'un uygulamayı yaparken kullandığı web sitesindeki kaynak kodlarına erişimi olanlar.

Web sitesi üzerinden izlemek yerine uygulamadan izlettirdiği için de dolaylı yoldan küfretmişler.

Atv ve tv 8 açılmıyor ayrıca mor yedek kanallarda hoş olmayan yazılar var

Küfürlü ve argo paylaşımlar yasak!
Selamünaleyküm cümleten...Bende hiç Bi kanal açılmadığı gibi kanal içerisine mesaj bırakılmış..ne demek bu..

Küfür ve hakaret içeren görsel tarafımca kaldırılmıştır - Sinetech

Moderatör tarafında düzenlendi:
Adamların gözüne sokmak için her üç kişiden biri orada gördüğünü burada paylaşırsa fena yani ;)

@Laperdesi @Adnan K. @Sinetech @Akyol @Bravomuri

Herhangi biriniz bu durumun önüne geçilmesi için konuyu kitlerse ya da başka bir çözümünüz varsa iyi olur sanırım.

Adamların gözüne sokmak için her üç kişiden biri orada gördüğünü burada paylaşırsa fena yani ;)

@Laperdesi @Adnan K. @Sinetech @Akyol @Bravomuri

Herhangi biriniz bu durumun önüne geçilmesi için konuyu kitlerse ya da başka bir çözümünüz varsa iyi olur sanırım.
Bu konunun altına paylaşılma sebebi bu konudaki uygulamada da bu mesaj çıkıyor, bazı şeyleri kendimiz düşünmeliyiz, şimdi bu uyarıyı gören arkadaş, oradaki görseli burada paylaştığı zaman oradaki küfrü ve hakareti de paylaştığını bilmeyecekse bunun önünü alamayız ki. @weldox o görseli olduğu gibi paylaşmak yerine "bazı kanallarda küfürlü uyarı var" yazsa -ki o şekilde mesajı düzenlendi- hiç bir sorun olmayacak, arada bir kullanıcılar olarak daha hassas olsak yeterli. Bu tip şeylerde de uyar butonu çok kıymetli.

Beyler arkadaşın azmini yıkmayın gayet güzel gözüküyor kurmadım ama sen vazgeçme geliştirmeye ve araştırmaya devam.... 👏

Emeğe saygı, kolay gelsin başarılar...

Geri