Next Start Pro 4K Güncelleme ''OTA'' Dosyası

Valla hocam bir şey diyemiyorum, benim tv de 2-3 ay önce yapmıştım ayarı halen aynı duruyor.
Anlayamadım hocam bende yaptığım değişiklikler kayboluyor TV kapatıp açınca halbuki orada var overscan ayarı

Anlayamadım hocam bende yaptığım değişiklikler kayboluyor TV kapatıp açınca halbuki orada var overscan ayarı
Hocam benim tv de ''Dijitsu'' sizin tv ile aşağı yukarı aynı cihaz. Şimdi sizin için tv yi sıfırladım, ayarları tekrar yaptım, açtım kapadım, bir sorun görünmüyor.

Vallahi anlamadım hocam bende TVyi kapatıp açınca tekrar eski ayara dönüyor..Hotel mod on konumunda off yapıyorum yine aynı kalıyor..On konumunda iken yapıyorum yine aynı.. Çözemedim gitti..Keşke Next Star Pro 4k nın böyle bir ayarı olsa da hiç uğraşmasak mühendislik hatası..X ile başlayan markada vardı öyle bir ayar sıkıntı olmuyordu

Vallahi anlamadım hocam bende TVyi kapatıp açınca tekrar eski ayara dönüyor..Hotel mod on konumunda off yapıyorum yine aynı kalıyor..On konumunda iken yapıyorum yine aynı.. Çözemedim gitti..Keşke Next Star Pro 4k nın böyle bir ayarı olsa da hiç uğraşmasak mühendislik hatası..X ile başlayan markada vardı öyle bir ayar sıkıntı olmuyordu
Belki bir sonraki güncellemede bu sorunu düzeltirler. Aynı sorunu tv üzerinden çözemeseydim; next cihazı kırardım muhtemelen. Çok can sıkıcı bir durum sizi anlıyorum.

Belki bir sonraki güncellemede bu sorunu düzeltirler. Aynı sorunu tv üzerinden çözemeseydim; next cihazı kırardım muhtemelen. Çok can sıkıcı bir durum sizi anlıyorum.
Çabanız için teşekkürler belli ki güncellemeyi bekleyeceğiz :) iyi akşamlar ✋

Çabanız için teşekkürler belli ki güncellemeyi bekleyeceğiz :) iyi akşamlar ✋
3. nesil mi boxta bu sorunun olduğunu; lakin güncelleme ile düzeltilğine sahit olduk. Umarız next te bir güncelleme ile bu sorunu çözer. İyi akşamlar hocam.

Arkadaşlar az önce bir güncelleme geldi bana --> Mayıs 2026 güvenlik yaması düzeyiyle gelen bu güncelleme, Next Start Pro 4K modeline sadece güvenlik düzeltmeleri değil, önemli hediye servisler ve fonksiyonel özellikler kazandırdı.
Güncelleme ile cihazınıza gelen tüm yenilikler şunlardır:

🎁 Eklenen Ücretsiz Servisler
  • 2 Yıllık Next IPTV Hediyesi: Sisteme entegre edilen yeni Next IPTV uygulaması kullanıma sunuldu. Uygulamayı ilk kez açtığınız andan itibaren 2 yıllık ücretsiz üyelik paketiniz otomatik olarak aktif hale geliyor.
  • Jet TV IPTV Entegrasyonu: Cihaza yeni eklenen bir diğer platform oldu. Kendi web sitesi üzerinden giriş yaparak kullanabileceğiniz, oldukça stabil çalışan bir alternatif oynatıcıdır.
  • NXT Tuşu Özelliği: Arayüze "NXT Tuşu" adında yeni bir uygulama kısayolu eklendi.

⚙️ İşlevsel ve Sistemsel Yenilikler
  • Arka Plan Uygulamalarını Kapatma: En çok beklenen pratik özelliklerden biri eklendi. Kumandanızdaki Home (Ev) tuşuna üst üste iki kez (double-click) bastığınızda, arka planda açık kalarak RAM tüketen tüm uygulamaları tek seferde kapatabiliyorsunuz.
  • Android Güvenlik Altyapısı: Google'ın sistem bileşenlerinde tespit ettiği kritik güvenlik açıklarını kapatan Mayıs 2026 yaması sisteme işlendi. Bu sayede cihazın dış tehditlere ve veri sızıntılarına karşı direnci artırıldı.
Güle güle kullanın :)

kolay
Reis bu destek sayfasından diğer cihazlara da bak, senin cihaz hangisi ise onun güncelleme dosyasını indir kur. zaten yanlış dosya ise cihaz kabul etmez. Sen yine de dikkat et tabi.
gelsin destek sayfasındaki linkler ölmüş mybox için update dosyası linkini güncelleyebilecek yada elinde dosya olup bana ulaştırabilecek birisi varmıdır

kolay

gelsin destek sayfasındaki linkler ölmüş mybox için update dosyası linkini güncelleyebilecek yada elinde dosya olup bana ulaştırabilecek birisi varmıdır
Lİnk android taban olarak bir kaç cihaza var sonrasındakilere artık yok görünüyor.Android cihazlar için seri numarasına dayalı sürümü belirten resim vesaire istiyor destek ilerleme ona göre ilerliyor görünüyor.

Kolay gelsin arkadaşlar,,
Bendeki cihaz
Next Start- 4K TV Box
Google sertifikalı Google TV OTT
SİSTEM BİLGİSİ

- ChipSet: Amlogic S905Y4 16500DMIPS
- CPU: Amlogic S905Y4 4 Çekirdek Cortex-A35, 2.0 GHz
- GPU: ARM G31 MP2 OpenGL ES 3.2 Grafik İşlemci
- SDRAM: 2GB LPDDR4
- Flash: 16GB eMMC
- Wi-Fi: IEEE 802.11b/g/n, 2.4 GHz, IEEE 802.11a/n/ac, 5 GHz
- HDMI: v2.1
- Ethernet: RJ 45, 10/100
- USB: 2.0 bağlantı noktası Tip A, 500mA
- S/PDIF: Optik
- DC GİRİŞİ: 12.0V, 1.0A
- Bluetooth: 5.0 (LE 4.2)
- Güç Kaynağı: AC 100 - 240 V AC ~ 50/60 Hz
- Giriş Voltajı: DC 12.0V, 1.0A
- Çalışırken güç tüketimi: Maks./tip.: 7 W
- Depolama sıcaklığı: -10 ~ +70 °C
- Çalışma Sıcaklığı: 0 ~ +40 °C
içinde android 11 var bunun ott dosyası var mı ? varsa yüklersek google tv ve lisanslar gidiyor mu? Android versiyonu yükselip hız konusunda sorun oluyor mu
Şimdiden teşekürler

Kolay gelsin arkadaşlar,,
Bendeki cihaz
Next Start- 4K TV Box
Google sertifikalı Google TV OTT
SİSTEM BİLGİSİ

- ChipSet: Amlogic S905Y4 16500DMIPS
- CPU: Amlogic S905Y4 4 Çekirdek Cortex-A35, 2.0 GHz
- GPU: ARM G31 MP2 OpenGL ES 3.2 Grafik İşlemci
- SDRAM: 2GB LPDDR4
- Flash: 16GB eMMC
- Wi-Fi: IEEE 802.11b/g/n, 2.4 GHz, IEEE 802.11a/n/ac, 5 GHz
- HDMI: v2.1
- Ethernet: RJ 45, 10/100
- USB: 2.0 bağlantı noktası Tip A, 500mA
- S/PDIF: Optik
- DC GİRİŞİ: 12.0V, 1.0A
- Bluetooth: 5.0 (LE 4.2)
- Güç Kaynağı: AC 100 - 240 V AC ~ 50/60 Hz
- Giriş Voltajı: DC 12.0V, 1.0A
- Çalışırken güç tüketimi: Maks./tip.: 7 W
- Depolama sıcaklığı: -10 ~ +70 °C
- Çalışma Sıcaklığı: 0 ~ +40 °C
içinde android 11 var bunun ott dosyası var mı ? varsa yüklersek google tv ve lisanslar gidiyor mu? Android versiyonu yükselip hız konusunda sorun oluyor mu
Şimdiden teşekürler
kendi yazılımı haricinde yazılım atılırsa lisans gider, firma tarafından paylaşılan dosya yok.piyasada paylaşılan yazılım ise güvenli olmayabilir.

Geri