Tablet (kalemli, Android, Google tabanlı, en az 12/128gb, vb) aranıyor?

BtnGnz

Üye
Konular
24
Benim yeğen, (telefon alan) şimdi de mümkünse kalemli, Google tabanlı - işletim sistemi HarmonyOS olmayan en az 128/6gb bir tablet araştırıyor.
Benim eski iPad onda ama Android istiyormuş!
Foruma yaz sor dedim, sen yazar mısın diye rica etti! (Korkarım bu iş bana yine bir kılıfa patlayacak sanki ama yeğen işte!)
Bir arkadaşındaki Huawei Matepad Pro 128/6 tableti, hızı, donanımı, kalemi vb çok yeterli olmasına rağmen Huawei’nin Google ile olan genel sıkıntısı yüzünden ödünç alıp denemiş kullanamamış, arkadaşı Google için Gspace’i kullanıyormuş, onun da değiştiresi varmış, o da çok sıkılmış HarmonyOS’dan].
Akakçe ve Cimri’ye de bakınıyorlarmış, ama bir bilen kullanan varsa öneri tercih edermiş!
İlgilenebileceklere peşin teşekkürlerimizle!

Kalem açısından deneyimlediğim en güzeli Huawei oldu. Kendi market mağazası var çoğu uygulama mevcut. Sana lazım olacak uygulamalarında buradan bulabilirsiniz zaten :)

Onun haricinde Xiaomi kullandım ama uyumlu kalem kullanım kolaylığı ve özellik olarak Huawei’in gerisinde

Benim yeğen, (telefon alan) şimdi de mümkünse kalemli, Google tabanlı - işletim sistemi HarmonyOS olmayan en az 128/6gb bir tablet araştırıyor.
Benim eski iPad onda ama Android istiyormuş!
Foruma yaz sor dedim, sen yazar mısın diye rica etti! (Korkarım bu iş bana yine bir kılıfa patlayacak sanki ama yeğen işte!)
Bir arkadaşındaki Huawei Matepad Pro 128/6 tableti, hızı, donanımı, kalemi vb çok yeterli olmasına rağmen Huawei’nin Google ile olan genel sıkıntısı yüzünden ödünç alıp denemiş kullanamamış, arkadaşı Google için Gspace’i kullanıyormuş, onun da değiştiresi varmış, o da çok sıkılmış HarmonyOS’dan].
Akakçe ve Cimri’ye de bakınıyorlarmış, ama bir bilen kullanan varsa öneri tercih edermiş!
İlgilenebileceklere peşin teşekkürlerimizle!
Bütçeniz nedir?

Kalem açısından deneyimlediğim en güzeli Huawei oldu. Kendi market mağazası var çoğu uygulama mevcut. Sana lazım olacak uygulamalarında buradan bulabilirsiniz zaten :)

Onun haricinde Xiaomi kullandım ama uyumlu kalem kullanım kolaylığı ve özellik olarak Huawei’in gerisinde
Yanıtınız ve ilginiz için teşekkürler.
O Huawei tableti bana getirdi, ben de görüp biraz karıştırdım, haklısınız kalemi ve özelliklerini çok beğendim de işte bu Google uyumsuzluğu cidden çok can sıkıcı, sedece kendi uygulamaları da çok yeni ve kullanması zor geldi ilk bakışta, kendine özgü benzer uygulamalarında neyin ne olduğunu anlayıp hakkıyla ve uyumlu kullanabilenlere tebrikler.
Yani, sırf bu yüzden ben de olsam Huawei almam dedim kendi kendime. Google ne çok girmiş hayatımıza.
Tekrar teşekkürler.

Samsung Galaxy Tab A9 Plus 8gb 128gb kullanıyorum yaklaşım 2 aydır, Pc harici dışarıda işim olunca yanımda baya işimi görüyor, kalem yanında gelmiyor onu da harici olarak aldım. Memnunum özetle.

Bütçeniz nedir?
Tabii ki makul bir limit var, ama sırf meraktan: HarmonyOS değil, Google tabanlı 256 veya hadi 512gb Android bir tablet en çok ne kadar olabiliyor ki? Yani, “havuç” ne kadar büyük ya da uzakta, o hedef nedir? Teşvik edebilir de, hedef belirleme, büyütme adına?
Zaten iPad/iOS değil Android istiyor.
Teşekkürler.

Son düzenleme:
Honor 9..Klavyesi yanında hediye..12 bin TL.IPS ekran..Tavsiye ediyorum hatta ondan yazıyorum şu anda.Ses kalitesi mükemmel.Ben film ve maç için aldım TV izleyemiyorum artık.

Geri