Cinayet Filmlerinin Bol Olduğu M3U Listesi Arıyorum

nejdetcan

ZİYARETÇİ ÜYE
Konular
8
Arkadaşlar Cinayet Filmlerinin Bol Olduğu M3U Listesi Arıyorum
Yani Polisiye Değil Drama değil Cinayet polisiye Filmlerin bolca olduğu M3U listesi varmı acaba?
Esaretin bedeli, Londra canavarı, Kayıp Otoban, Sapık tarzı filmler

Teşekkür Ederim

NOT: Umarım konuyu uygun yere açmışımdır.

Kimi öldüreceksin kardeş?
Delil kapatmak için Dexter dizisini tavsiye ederim. Garanti veriyorum asla yakalanmazsın. (1 saat geçmeden yakalandı!)

Kimi öldüreceksin kardeş?
Delil kapatmak için Dexter dizisini tavsiye ederim. Garanti veriyorum asla yakalanmazsın. (1 saat geçmeden yakalandı!)
"Kusursuz cinayet yoktur" Ben Bilim Kurgu, Komedi, Romantik, ***, Aksiyon, Filmlerden hoşlanmıyorum Küçük yaşımdan itibaren hep Cinayet masası sivil polisi olmak istedim ama olmadı peder beni okutmadı. Sürükleyici, merak uyandırıcı ve heyecan verici filmler hoşuma gidiyor.
İlk cümlenize gelirsek Benim inancımda birini öldürmek Bütün alemi öldürmek gibidir. Hayvanlar ve karıncalar dahil açıkcası bu ilk cümlenize çok şaşırdım.

M3u dan ziyade film siteleri daha mantıklı değil mi? Seçim sizin tabi

"Kusursuz cinayet yoktur" Ben Bilim Kurgu, Komedi, Romantik, ***, Aksiyon, Filmlerden hoşlanmıyorum Küçük yaşımdan itibaren hep Cinayet masası sivil polisi olmak istedim ama olmadı peder beni okutmadı. Sürükleyici, merak uyandırıcı ve heyecan verici filmler hoşuma gidiyor.
İlk cümlenize gelirsek Benim inancımda birini öldürmek Bütün alemi öldürmek gibidir. Hayvanlar ve karıncalar dahil açıkcası bu ilk cümlenize çok şaşırdım.
Latife tabii ki abim, hayatı bu kadar ciddiye alma! Yerinde olsam "-Kaynanamı" der gülücük koyar ve güler geçerim.
Behzat Ç izlemişsindir o zaman. Çoğunu izlemişsindir lakin yine de
7 (1995)
Sapık (1960)
İhtiyarlara yer yok (2007)
Cinayet günlüğü (2005)
Sıkı aynasızlar (2007)
Ölümcül takip (2008)
Zodiac (2008)
Kimseye söyleme (2006)
Amerikan sapığı (2000)
(c'est arrive pres de chez vouz - yakınınızda oldu (1992)

Aklımıza geldikçe yeni bir konu altında yeşillendirelim bu konuyu

Latife tabii ki abim, hayatı bu kadar ciddiye alma! Yerinde olsam "-Kaynanamı" der gülücük koyar ve güler geçerim.
Behzat Ç izlemişsindir o zaman. Çoğunu izlemişsindir lakin yine de
7 (1995)
Sapık (1960)
İhtiyarlara yer yok (2007)
Cinayet günlüğü (2005)
Sıkı aynasızlar (2007)
Ölümcül takip (2008)
Zodiac (2008)
Kimseye söyleme (2006)
Amerikan sapığı (2000)
(c'est arrive pres de chez vouz - yakınınızda oldu (1992)

Aklımıza geldikçe yeni bir konu altında yeşillendirelim bu konuyu
Evet haklısınız biraz ciddiye almışım 😀
Verdiğiniz FİLM listeleri için çok çok teşekkür ederim.🤗

Geri