dreamby4343
Üye
teşekkürler hocam.
film değilde diziler yad filmler yoktu dizipal sitesindekiler yok mesela bir kısmı yok yarı yarıya yok da denilebilirHocam film ismi alabilir miyim mümkünse? Bakmak isterim
Hocam bir örnek verirseniz daha iyi olur, ona göre ilerlerimfilm değilde diziler yad filmler yoktu dizipal sitesindekiler yok mesela bir kısmı yok yarı yarıya yok da denilebilir
illede film ismi istersen 3 yada 4 gün oldu çıkalı sitede var ama burdan izlenmior film adı kardeşler araştırma türk filmiHocam film ismi alabilir miyim mümkünse? Bakmak isterim
bu arada yeni kaynaklar eklenmiş ya şimdi arşivde çıkıyor dün akşam yoktuHocam film ismi alabilir miyim mümkünse? Bakmak isterim
9 farklı kaynakta buldum filmi hocamillede film ismi istersen 3 yada 4 gün oldu çıkalı sitede var ama burdan izlenmior film adı kardeşler araştırma türk filmi
Kaynak sayısını 27ye yükselttimbu arada yeni kaynaklar eklenmiş ya şimdi arşivde çıkıyor dün akşam yoktu
hocam eklenti senin elinde ise sana zahmet muhakkak kaynakların içineKaynak sayısını 27ye yükselttim
Hepsi var hocamhocam eklenti senin elinde ise sana zahmet muhakkak kaynakların içineBağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.bu siteyi de ekler misin en güncel ve en yeni çıkan filmler öncelikli bu site yayınlıyor birde bu film konusunda buda epey iyiBağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.ekleme olasılığı varsa
Sanırsam nuvio ilk çıktığında cloudstream desteği vardı fakat artık yokSözde cloudstream desteği var ama reddit vb yerlere de baktım birkaç tanesi dışında çalışan yok. PC sürümü olduğu için çok kullanışlı olurdu emulatöre gerek kalmazdı.
sana söledğim sitede soylu tutsak adlı yeni eklenmiş bir türk filmi mevcut ve burda çıkmıyor dizipal tam olarak entegre değil sanırım dizipal sitesinde mevcut tarayıcan girip bakınız nuvioda çıkmıyorHepsi var hocam![]()
Hocam içerikler TMDB'den aratılıyor. TMDB'de yok ise yapabileceğim bir şey yoksana söledğim sitede soylu tutsak adlı yeni eklenmiş bir türk filmi mevcut ve burda çıkmıyor dizipal tam olarak entegre değil sanırım dizipal sitesinde mevcut tarayıcan girip bakınız nuvioda çıkmıyor
yoksa yoktur ona bişi diyeceğim yok ama siteleri eklersen onların içerğinde mevcut o sebeble bulup izlenmesi mümkün olur die düşündüm eklenmesi olası durum değilse zaten yapacak bir şey yokturHocam içerikler TMDB'den aratılıyor. TMDB'de yok ise yapabileceğim bir şey yok
Hocam siteler ekli zaten fakat siz bir film, dizi arattığınızda gidip o sitede aratmıyorsunuz Cinemeta veya hangi kataloğu kullanıyorsanız çoğunluk olarak TMDB'den arama yapılıyor. sonra arkada ise eşleştirme yaparak içeriği ben tmdb den kaynaklardan arama yaptırıyorumyoksa yoktur ona bişi diyeceğim yok ama siteleri eklersen onların içerğinde mevcut o sebeble bulup izlenmesi mümkün olur die düşündüm eklenmesi olası durum değilse zaten yapacak bir şey yoktur
peki hocam o site ekli ise ben onu nasıl aratırsam bulabilirimHocam siteler ekli zaten fakat siz bir film, dizi arattığınızda gidip o sitede aratmıyorsunuz Cinemeta veya hangi kataloğu kullanıyorsanız çoğunluk olarak TMDB'den arama yapılıyor.
Hocam herhangi bir dizi film açın Smoker kaynağı var ise bilin ki o site bahsettiğiniz sitedirpeki hocam o site ekli ise ben onu nasıl aratırsam bulabilirim
onun yöntemi varmı ben direk ara kısmına isim yazıyorum ne çıkarsa ona bakıyorum
Hocam Ozaman Sizde Ne Çıkarsa Deyip İzle Gitsin. Buldun da Buluyorsun.peki hocam o site ekli ise ben onu nasıl aratırsam bulabilirim
onun yöntemi varmı ben direk ara kısmına isim yazıyorum ne çıkarsa ona bakıyorum
ben uygulamaya laf etmedim iyi güzel dedim hatta beğendim bazı kaynaklar eksik ekleme olaslığı varsa ekleyebilirmi diye sordum mevcut olan hali bu ise yapcak bir durum yok zatenHocam Ozaman Sizde Ne Çıkarsa Deyip İzle Gitsin. Buldun da Buluyorsun.