Cloudstream yeni güncelleme

Sevgili dostlar selam
biraz açıklayıcı, bilmeyenlere de anlatacak şekilde yazabilir misiniz ?
4.8 güncellemesini yükledim, VPN ile eklediğim bazı eklentiler kendiliğinden kayboluyor, arama çalışmıyor. Şimdi yukarıda VPN vs olmadan kullanabileceğimiz kısa kod bahsi geçiyor, nasıl yapacağız ? Kısa kodu nasıl ekleyeceğiz veya çalıştıracağız imkan varsa açıklayıcı şekilde yazabilir misini ?

Sevgili dostlar selam
biraz açıklayıcı, bilmeyenlere de anlatacak şekilde yazabilir misiniz ?
4.8 güncellemesini yükledim, VPN ile eklediğim bazı eklentiler kendiliğinden kayboluyor, arama çalışmıyor. Şimdi yukarıda VPN vs olmadan kullanabileceğimiz kısa kod bahsi geçiyor, nasıl yapacağız ? Kısa kodu nasıl ekleyeceğiz veya çalıştıracağız imkan varsa açıklayıcı şekilde yazabilir misini ?
Bende kurulu değil ama tahminimce yazayım.
Kraptor için beta sürüme yükselteceksin, 4.80 stable release / kararlı sürüm
misal 4.803 beta release / deneysel sürüm

Uygulamada ayar olabilir deneysel sürümlere izin ver diye, beta dediğim pre-release olarak geçiyor da olabilir. Kadanız karışmasın hepsi aynı şey. Birisi en yeni ve test edilen, diğeri test edilen onaylanmış gibi.

Kraptorun cskarma kısa kodu vardı sanırım, eğer doğruysa başına ünlem ekleyerek !cskarma yapınca olması gerekiyor. Bu düzeltme şu an pre-release de yapılmış, ileride stabil sürüme de gelecektir.

Kısaca:
pre-release en güncel sürüme yükselt
!cskarma vb ünlemli kısa kod kullan

Bende kurulu değil ama tahminimce yazayım.
Kraptor için beta sürüme yükselteceksin, 4.80 stable release / kararlı sürüm
misal 4.803 beta release / deneysel sürüm

Uygulamada ayar olabilir deneysel sürümlere izin ver diye, beta dediğim pre-release olarak geçiyor da olabilir. Kadanız karışmasın hepsi aynı şey. Birisi en yeni ve test edilen, diğeri test edilen onaylanmış gibi.

Kraptorun cskarma kısa kodu vardı sanırım, eğer doğruysa başına ünlem ekleyerek !cskarma yapınca olması gerekiyor. Bu düzeltme şu an pre-release de yapılmış, ileride stabil sürüme de gelecektir.

Kısaca:
pre-release en güncel sürüme yükselt
!cskarma vb ünlemli kısa kod kullan
Beta nın en güncel sürümünün linkini paylaşırsa bilirmisin?

Beta nın en güncel sürümünün linkini paylaşırsa bilirmisin?
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

bu sayfadaki en tepedeki versiyon her zaman en günceli olur, şu anki 1 saat önce güncellenmiş

uygulama içinde de kendini güncelleyebilme ayarı vardır büyük ihtimalle

Tesşekkürler ama bu beta sürüm değil kırmızı olanı diyorum.

Tesşekkürler ama bu beta sürüm değil kırmızı olanı diyorum.
Valla kontrol ettim tepede Pre-release var 19 saat önce eklenmiş. Aynı şey diye biliyorum.

buradaki orijinal sitesi de aynı şeyi söylüyor.

pardon hocam şimdi fark ettim github hesabı açık bende, sizde değilse ondan sizde görünmemiş olabilir. sitenin yönlendirdiği url de fark varmış.
bu url nin herkes için pre release leri göstermesi gerek

slm.arkadaşlar.4.8 mavi yükleme yaptım. depoyu kurdum.1 gün sonra kayboldu. daha önce kurduğum tüm sürümlerde kaybolma olmadı. ilk defa oluyor. sizde de oldu mu

slm.arkadaşlar.4.8 mavi yükleme yaptım. depoyu kurdum.1 gün sonra kayboldu. daha önce kurduğum tüm sürümlerde kaybolma olmadı. ilk defa oluyor. sizde de oldu mu
üstteki mesajlarda anlatmış arkadaş.

Beta versiyinonunu kuracaksınız mavi olan kararlı sürümü değil.

tşk ederim..bende beta olmasın diye kurdum.deneyecem sağol.

Kısa Kodlar

⚠️ UYARI: Kısa kodlar Cutt.ly sitesi üzerinden yayınlanıyor, bu site Türkiye'de yasaklı. Erişim için VPN/DNS gerekli. Beta sürümünün son sürümlerinde ise farklı bir kısa kod sağlayıcı kullanıldığı için kısa kodların başına ünlem eklemeniz yeterlidir. Örnek Py.md sitesi kısa kodları 4.8.0 en güncel betada çalışır. Stabilde denemeyiniz çalışmaz

!Kraptor
,
!cskarma
,
!gizlikeyif

Kısa Kodlar

⚠️ UYARI: Kısa kodlar Cutt.ly sitesi üzerinden yayınlanıyor, bu site Türkiye'de yasaklı. Erişim için VPN/DNS gerekli. Beta sürümünün son sürümlerinde ise farklı bir kısa kod sağlayıcı kullanıldığı için kısa kodların başına ünlem eklemeniz yeterlidir. Örnek Py.md sitesi kısa kodları 4.8.0 en güncel betada çalışır. Stabilde denemeyiniz çalışmaz

!Kraptor
,
!cskarma
,
!gizlikeyif
teşekkürler

Bugün 2 bölüm dizi izleyim dedim. Uzun zamandır kullanmıyordum ama güncel, mavi.
2. dizinin ortasında takıldı, bağlantıları yenile desem de olmadı.

Bu sorunu yaşayan var mı? Önbelleği kısmıştım baya ondan olabilir. Dns seçtim mi hatırlamıyorum belki oradan çözülür.

Varsa aynı sorunu yaşayan bilen yardımcı olursa sevinirim.

arkadaşlar selamlar.
Android 5.1 olan eski bir android tv mevcut. Eski sürüm kurmak mantıklı olur mu. Eklenti çalışır mı

arkadaşlar selamlar.
Android 5.1 olan eski bir android tv mevcut. Eski sürüm kurmak mantıklı olur mu. Eklenti çalışır mı
Maalesef, hem uygulama hem de eklentiler çalışmaz.

4.6 sürümü destekliyor sanırım android 5i. O da olmaz mı sizce

Beta sürüm neredeyse her açtığımızda güncelleniyor ve hatalar genellikle gideriliyor. Tavsiye edilen genelde beta sürüm oluyor.

Beta sürüm neredeyse her açtığımızda güncelleniyor ve hatalar genellikle gideriliyor. Tavsiye edilen genelde beta sürüm oluyor.
Hocam tv desteklese en günceli kurabilmek daha iyi olur ama android 5 olduğu için tv desteklemiyor

Geri