Güneş Tv (5.1 geniş kapsamlı guncelleme 20.08.2026)

Hocam iyi hoşta 5 10 dk sonra takılıyor stick kitleniyor kalıyor

Hocam iyi hoşta 5 10 dk sonra takılıyor stick kitleniyor kalıyor
Kilitleme sonrası ayarlar sayfasindan istek ve öneri göndere girip bana log gonderebilirseniz sorunu tespit edebilirim. Stick cihazim olmadığı için test etme şansım yok. Aslinda bende cok eski bir vestel tv var. Iki program ayni anda açık dahi olamıyor. Yani bir uygulama actiysan arka olandaki tüm uygulamari kapatıyor. O derece düşük bir donanımı var ama Güneş tv de kasma yaşamadım. Eğer log gonderebilirseniz konu donanim mi yoksa uygulama kod yapisimi kontrol edebiliriz.

Herkese Selamlar,

iş yoğunluğundan uzun süre uygulama ile ilgilenememistim. Uykudan kısarak güzel bir güncelleme üzerinde çalıştım. Zamansizlik nedeniyle cok fazla test gerceklestiremedim, geri dönüşleriniz önemli bemim için.

Gelelim yeni özelliklere,

- dosya transfer merkezi : bir ip tv de en büyük sorunlardan biri cihaza m3u dosyasi göndermek, yada uzun uzun linkler yazmak zorunda kalmaktir. Hele hele tv de kullanılıyorsa kat ve kat zor oluyor. Bunun için bir gelistirme yaptım ve bu zorluk tarih oldu.

Dosya gonderim uygulamalarina aşinasinizdir zaten, peki Güneş Tv farkli ne vadediyor?

- sadece ayni wifi uzerinden değil farkli internetlerde dahi dosya gonderimi yapabilirsiniz

- m3u ve json linkleri gonderebilirsiniz ve linkler gelince otomatik Güneş tv ye eklenir

-dosya gonderim uygulamalarinda bildiğiniz gibi her iki cihazda da uygulama yüklü olur ama Güneş tv de sadece alıcı cihazda çalışır olması yeterli. Web sayfası aracılığı ile de gonderim yapılabiliyor. Böylece ister Pc den, ister İPhone dan yani tarayıcı olan her yerden gonderim yapabilirsiniz.

- ayni wifi den gonderimlerde doya boyut sınırı yok.

- farkli internet de 10mb'a kadar olan dosyalar google in Firebase servisi ile 10 mb uzeri dosyalar ise bulut sunucular ile gonderilir.

2- Vavoo yayınların da yvpn yonlendirme cikmaktaydi bu sorun çözüldü. Vavoo yayinlarini sorunsuz izleyebilirsiniz.

3- mahsun, Selçuk, trgoals, dlstream, taraftarium 24 vb yayınlar sorunsuzdur

4- Aylık uyelik sistemi ile reklamsiz kullanim getirildi. Aylik 5tl, yurt dışı aylik 1 euro gibi min.ucret ile. Sadece reklam kapatma diye düşünmeyelim, ufak bir destek ile daha kaliteli hizmetler, kendi sunucularimiz, daha yeni uygulamalar sağlayabiliriz.

5- daha öncesinde iletilen çeşitli sorunlarin çözümü için de gelistirme yapildi.

Hata, çalışmayan özellik vb sorunlar için lutfen yaziniz. Güzel bulduysanizda yazınız tani :D

Herkese keyifli seyirler dilerim.

Ekli dosyayı görüntüle 31093Ekli dosyayı görüntüle 31094Ekli dosyayı görüntüle 31095
@oktay2617 Kardeşim,Eline Emeğine Sağlık.
Uygulama Harika,Surekli Geliştiriyorsun.
Çoğu Uygulamada Dahi Olmayan Özellikler Ekliyorsun.
İnşallah Çok Daha Yerlere Gelir Uygulaman,ve Daha Çok Kitlelerede Ulaşır.
Saygılarımla.

Saygılarımla.
Senin kool.to m3u listesi bozuk diyor usta Güneş tvdeki

Oktay bey bu resmen Kralın Dönüşü olmuş. Elinize emeğinize sağlık.

Herkese Selamlar,

iş yoğunluğundan uzun süre uygulama ile ilgilenememistim. Uykudan kısarak güzel bir güncelleme üzerinde çalıştım. Zamansizlik nedeniyle cok fazla test gerceklestiremedim, geri dönüşleriniz önemli bemim için.

Gelelim yeni özelliklere,

- dosya transfer merkezi : bir ip tv de en büyük sorunlardan biri cihaza m3u dosyasi göndermek, yada uzun uzun linkler yazmak zorunda kalmaktir. Hele hele tv de kullanılıyorsa kat ve kat zor oluyor. Bunun için bir gelistirme yaptım ve bu zorluk tarih oldu.

Dosya gonderim uygulamalarina aşinasinizdir zaten, peki Güneş Tv farkli ne vadediyor?

- sadece ayni wifi uzerinden değil farkli internetlerde dahi dosya gonderimi yapabilirsiniz

- m3u ve json linkleri gonderebilirsiniz ve linkler gelince otomatik Güneş tv ye eklenir

-dosya gonderim uygulamalarinda bildiğiniz gibi her iki cihazda da uygulama yüklü olur ama Güneş tv de sadece alıcı cihazda çalışır olması yeterli. Web sayfası aracılığı ile de gonderim yapılabiliyor. Böylece ister Pc den, ister İPhone dan yani tarayıcı olan her yerden gonderim yapabilirsiniz.

- ayni wifi den gonderimlerde doya boyut sınırı yok.

- farkli internet de 10mb'a kadar olan dosyalar google in Firebase servisi ile 10 mb uzeri dosyalar ise bulut sunucular ile gonderilir.

2- Vavoo yayınların da yvpn yonlendirme cikmaktaydi bu sorun çözüldü. Vavoo yayinlarini sorunsuz izleyebilirsiniz.

3- mahsun, Selçuk, trgoals, dlstream, taraftarium 24 vb yayınlar sorunsuzdur

4- Aylık uyelik sistemi ile reklamsiz kullanim getirildi. Aylik 5tl, yurt dışı aylik 1 euro gibi min.ucret ile. Sadece reklam kapatma diye düşünmeyelim, ufak bir destek ile daha kaliteli hizmetler, kendi sunucularimiz, daha yeni uygulamalar sağlayabiliriz.

5- daha öncesinde iletilen çeşitli sorunlarin çözümü için de gelistirme yapildi.

Hata, çalışmayan özellik vb sorunlar için lutfen yaziniz. Güzel bulduysanizda yazınız tani :D

Herkese keyifli seyirler dilerim.

Ekli dosyayı görüntüle 31093Ekli dosyayı görüntüle 31094Ekli dosyayı görüntüle 31095
çok tşkler, iyiçalışmalar

Üstad teşekkürler yedekten geri yükleme yaparken o dosyayı göremiyorum. daha doğrusu root yetkisi lazım sanırım.yedeği istediğim yere kaydetmek mümkün mü ?

Son düzenleme:
Gercekten harika. Cok tesekkurler. Emeginize saglik.

Kusura bakmayın ama indirme link’i varmı acaba google play den istemiyorum çünkü mi box cihazına giriş yapmadım. Teşekkürler

Saygılarımla.
Teşekkürler abim, daha kaliteli daha tercih edilebilir hale getirmeye çalışıyorum işte. Biliyorsun kafa kaşıyacak zaman yokken uykudan ödün verip bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bu aralar sen de cok yoğunsun biliyorum. Kolaylıklar dilerim işlerinde.

Senin kool.to m3u listesi bozuk diyor usta Güneş tvdeki
GeceKod eklemişti reposuna, ona ileteceğim düzeltecektir.

Oktay bey bu resmen Kralın Dönüşü olmuş. Elinize emeğinize sağlık.
Kralın dönüşü mu :) gurur okşadı resmen. Teşekkür ederim, keyifli seyirleriniz olsun

çok tşkler, iyiçalışmalar
Ben teşekkür ederim, keyifli seyirler.

Üstad teşekkürler yedekten geri yükleme yaparken o dosyayı göremiyorum. daha doğrusu root yetkisi lazım sanırım.yedeği istediğim yere kaydetmek mümkün mü ?
Selam, acaba kullandığıniz dosya yöneticisi nedeniyle olabilir mi? Telefonum da rot yok, yedeği istediğim klasöre alıp yuklerken de istedigim klasörün içinden s
Secebiliyorum. Ufak bir video koydum sizin için

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Gercekten harika. Cok tesekkurler. Emeginize saglik.
Ben teşekkür ederim, keyifli seyirler

Kusura bakmayın ama indirme link’i varmı acaba google play den istemiyorum çünkü mi box cihazına giriş yapmadım. Teşekkürler
Selamlar, Google play dışında dağıtim yapmamaktayim

Teşekkürler

@oktay2617
Hocam wifi üzerinde doğrudan Google DNS ekli kaynaklar gözükmüyor ve çalışmıyor. Güneş dns mi açmam gerekiyor? Güneş dns de zaten Google dns servisini(8.8.8.8/8.8.4.4) kullanmıyor mu?

İşin teknik farkı nedir tam olarak. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Elinize emeğinize sağlık, harika bir uygulama olmuş. Tebrik ediyorum. Severek kullanıyorum

Aklıma dlstreams yayınlarından geldi. Böyle yabancı yayın yapan siteleri bulsak GeceKod a eklenebilir mi? Eğer mümkünatı varsa arayıp özelden size gönderebilirim. ( Bu işe sanırım scrapping deniyor ama terminolojiye de çok hakim değilim )

Rica ederim, keyifli seyirler

@oktay2617
Hocam wifi üzerinde doğrudan Google DNS ekli kaynaklar gözükmüyor ve çalışmıyor. Güneş dns mi açmam gerekiyor? Güneş dns de zaten Google dns servisini(8.8.8.8/8.8.4.4) kullanmıyor mu?

İşin teknik farkı nedir tam olarak. Teşekkürler.
Selamlar, sadece dns değişikliği yetmeyebilir. İnternet sağlayıcılari çoğu farkli yontem ile engelleme gerçekleştirebiliyor. Bilgi derecenizi bilemediğim için basitçe anlatayim. Siz internete cikmak istediğinizde bir alan adi yazıyorsunuz.
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
gibi. Bu istek dns servisine gidiyor ve bize bu sitenin ip adresini dönüyor. İşte bu noktada internet saglayiciniz sizi dinlemeye coktan başlamış oluyor. Özellikle internet sitelerine bağlanırken ilk temas, ilk el sıkışma esnasinda hangi ip adresine gittiğimiz ortaya çıkıyor. Bunu Güneş dns nasil aşıyor dersen farkli portu kullanmaya zorlama, ilk el sıkışma dedigimiz esnada paketleri 4 küçük parçaya bölerek vb adımlarlarla hangi siteye gittiğimizi gizlemiş oluyoruz. Çalışma mantığı aşağı yukarı böyle.

üstad bende böyle, direkt kaydediyor
Kontrol edip çözüm ureteceğim 👍

Elinize emeğinize sağlık, harika bir uygulama olmuş. Tebrik ediyorum. Severek kullanıyorum
Ne mutlu bana :) keyifli seyirleriniz olsun

Aklıma dlstreams yayınlarından geldi. Böyle yabancı yayın yapan siteleri bulsak GeceKod a eklenebilir mi? Eğer mümkünatı varsa arayıp özelden size gönderebilirim. ( Bu işe sanırım scrapping deniyor ama terminolojiye de çok hakim değilim )
Siteleri iletebilirseniz bakabilirim 🙏

hocam en kısa zamanda uygulamanı primestore marketimizde görmek isteriz. kafana takılan bişey olursa sormaktan çekinme.

Çok iyi program hocam eline Emeğine sağlık

Geri