AYAK ÜSTÜ BİR TASARIM YAPTIM SİZLERİN YORUMLARINIDA MERAK EDİYORUM YORUMLAR KISMINDA BELİRTİRSENİZ SEVİNİRİM
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
YORUMUNUZZ İÇİN COK TEŞEKKÜR EDERİM HOCAM DEDİKLERİNİ UYGULUCAMBir kategoriye girdikten sonra geri butonu olursa iyi olabilir. Özellikle aynı tasarımı webview uygulamaya dönüştürürseniz ihtiyaç olabilir.
Ben mobilden kontrol ettim. Kenar boşlukları çok fazla duruyor.
Ayrıca konuyu Webmaster kategorisine taşıyorum.
Tasarımı güzel ve hoş olmuşAYAK ÜSTÜ BİR TASARIM YAPTIM SİZLERİN YORUMLARINIDA MERAK EDİYORUM YORUMLAR KISMINDA BELİRTİRSENİZ SEVİNİRİM
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
aynen hocamGelişiyor yavaş yavaşteşekkürler, kolay gelsin.
tamamdır hocam dediğiniz gibi yapıcamTasarımı güzel ve hoş olmuş.Kalite ayarlarınıda getire bilseniz güzel olur
eywvallah hocam güzel yorumunuz için cok teşekkür ederim beni mutlu ettiniz sizlerin yorumları ile dahada motive oluyorum.Ben PC'de göz attım. Gayet güzel ve stabil çalışıyor.
Layer üstat, her gün üzerine koyarak ilerliyor.
Emeklerine sağlık.
Emeğinize sağlık...AYAK ÜSTÜ BİR TASARIM YAPTIM SİZLERİN YORUMLARINIDA MERAK EDİYORUM YORUMLAR KISMINDA BELİRTİRSENİZ SEVİNİRİM
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
çok teşekkür ederim efendim güzel yorumunuz içinGüzel olmuş eline sağlık arkadaşların dediği eksikliklerde oldu mu tadından yenmez
sağolun hocam sizlerinde ağızına sağlık.Emeğinize sağlık...
hocam güzel yorumlarınız için teşekkür ederim dediğiniz eksikleride tamamlayamaya çalişiyorum tekrardan sağolunAnasayfa spor kategorisi resmi gitmiş.
Site akışkan ve sade, göz yormuyor.
Kenar boşlukları 11" tablet üzerinden baktığım kadarıyla nizami.
Film bölümünde rasgele bir film açtım, (gladiatör 2 ) stabil bir şekilde oynayıp atlayabiliyor.
Olacak bu olacak![]()
eyw hocampc den baktım. güzel sade gözleri yormuyor