Yeni TOGG Almanya’da Piste Çıktı: Gurbetçiler Ne Dedi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SNT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SNT

Sinetech Yazarı ve Paylaşımcısı
Puan 45
Çözümler 0
@SNT
Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG, geçtiğimiz sene T10X modeli ile görücüye çıkmış ancak beklenen satış rakamlarına ulaşamamıştı. Bunda tabii ki pek çok Alman ve Çin markası ile aynı şartlarda karşılaştığı zaman özellikle yazılım sorunlarının varlığı en büyük neden.

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Detay okumadım ama senin (genel olarak kullandım senin i) yurdum insanı Alman markalarından vazgeçmediği sürece Almanya'da yaşayanlar neden tercih etsin bu durumu görüp bizim otomobil i?

Siz milliyetçilik naraları atıp da yurtdışından Alman plakası takılı Togg ile tatile gelen kaç tane gurbetçi gördünüz kaç tane Alman arabası ile gelen gördünüz bu güne kadar ;)

Habaş ın satın aldığı fabrikada üreteceği araçlar bakalım ne kadar rakip olacak hem Togg a hem yabancı üreticilere

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
Egea denkliğinde ve onun fiyatına yakın araç yapacaklarına fabrika çıkışlı daha uygun mini araç (Relieve Baw ya da Yuki Amy gibi dört kişilik olan) yapsalar daha çok satar, zaten Togg a rakip değil gibi elektrikli modeli yok galiba ilk etapta

Habaş neyse de destek bulamadığı için muhtemelen çöp olan Gen projesine üzülüyorum, prototip modelleri gayet güzeldi halbuki

Araba ve ev artık zarurî ihtiyaç olduğu için yatırım olmaktan çıkmalı.. Nekadar yerlide olsa ulasamadiktan sonra..

Detay okumadım ama senin (genel olarak kullandım senin i) yurdum insanı Alman markalarından vazgeçmediği sürece Almanya'da yaşayanlar neden tercih etsin bu durumu görüp bizim otomobil i?

Siz milliyetçilik naraları atıp da yurtdışından Alman plakası takılı Togg ile tatile gelen kaç tane gurbetçi gördünüz kaç tane Alman arabası ile gelen gördünüz bu güne kadar ;)
Benim iki arkadasim geldi..(Denizli)

Geri