Hiremco x6 pro apk yı hiç kurmamaya başladı

burakhd

Paylaşımcı
Konular
43
2 saat önce başka bı forum açmıştım yavaş kuruluyor die 2 saattir hala bekliyorum fakat şuan hiç kurulmuyor başka marka boxlarda bu tür bı sorun yaşayan başka birisi varmı acaba bilgisi olan

Mert temizer türkselin android kutularındada aynı sorun varmış geçmiş olsun develapor tools falan diye bişi indirip telefondan android kutuya ADB ile. Uygulama kuruyordu

2 saat önce başka bı forum açmıştım yavaş kuruluyor die 2 saattir hala bekliyorum fakat şuan hiç kurulmuyor başka marka boxlarda bu tür bı sorun yaşayan başka birisi varmı acaba bilgisi olan

bu kanaldan bakın @Ahmetli nin dediği arkadaş bu...

Hiremco X6 da aynı sorunla bende karşılaştım,fabrika ayarlarına dönerek denedim, herşeyi sildim yeniden yüklerken sorun olmadı şuan uygulama yükleme sorunu yok bilginiz olsun...

Hiremco X6 da aynı sorunla bende karşılaştım,fabrika ayarlarına dönerek denedim, herşeyi sildim yeniden yüklerken sorun olmadı şuan uygulama yükleme sorunu yok bilginiz olsun...
Destek hattına yazdım fabrika ayarlarına geri dönmemi söyledi bugün veya yarın deniyecegim tesekkurler

Uyguna yüklemede takılı kalıyordu fabrika ayarlarına döndüm temiz kurulum yaptım Google hesap falan açmadan forumdaki uygulamaları yükledim şimdilik sıkıntı yok umarım sizde çözersiniz sorununuzu, kolay gelsin...

Geri