Vavoo Yayınlarına Önlem mi Aldı

Evet vavoo sahibi Türktür benim bildiğim İsviçre yaşıyor
uygulamalarin hepsinin adresinde isvicre yaziyor ama gercekten isvicredemi yasiyor acaba. bu arada hepsinin sitesinde ceo’su Tunahan Tomel yaziyor. ayrica duckier diye vpn’i var. duckier sitesinde hem isviçre hem dubai adres olarak yazıyor

Son düzenleme:
Çok iyi olmuş. Ellerine sağlık

Worker kodu mu değişti.eğer öyleyse paylaşırsanız sevinirim.belli bir süre sonra kapanıyor yayınlar

Şu repo banada lazım ya. Teşekkürler

Benim bir sorum olacak. Elimde mytvonline2 uygulaması ve destekli Formuler cihazım var. Acaba Vavoo vs içerikleri bu uygulama üzerinden m3u liste olarak oynatmanın ve çekmenin bir yolu var mı?

Son düzenleme:
Bybyedpi ile denediniz mi ? Daha iyi olabilir

Hiz nasil.kotalimi oluyor bunlar
Yok byedpi sinirsiz hızı idare eder planet vpn'de küçük bir reklam izleyerek sunucu süresi alabiliyorsun reklam basina 2 saat veriyor tv'de ama hızı iyi

Yok byedpi sinirsiz hızı idare eder planet vpn'de küçük bir reklam izleyerek sunucu süresi alabiliyorsun reklam basina 2 saat veriyor tv'de ama hızı iyi
Byebyedpi ve byedpi TV boxda çalışmadı bende, ayarları yaptim, Connect oluyor ancak o zamanda cihazda internet olmuyor, mode olarak VPN seçiyorum cihaz, mibox 3rd gen, bu sizcə nəylə alakadar ola bilir?

Byebyedpi ve byedpi TV boxda çalışmadı bende, ayarları yaptim, Connect oluyor ancak o zamanda cihazda internet olmuyor, mode olarak VPN seçiyorum cihaz, mibox 3rd gen, bu sizcə nəylə alakadar ola bilir?
maalesef box cihazları hakkında pek bilgim yok ama Planet vpn deneyebilirsin o çalışmadıysa

Repo lazim maç için

Geri