📺 📱 Atak TV V2.0.11 (Sürekli Güncel)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Panel şifre nedir

Son düzenleme:
Güncel panel kodu nedir acaba ?

Sevgili kardeşim çok güzel bir uygulama yapmışsınız. Emeğinize sağlık. Fakat bugün Canlı ve Filmler sayfası açılmıyor.Panel şifresini (1958) yazıyorum, yine değişen bir şey yok. Güncelleniyor mu acaba?
Yanıt verirseniz sevinirim.

Sevgili kardeşim çok güzel bir uygulama yapmışsınız. Emeğinize sağlık. Fakat bugün Canlı ve Filmler sayfası açılmıyor.Panel şifresini (1958) yazıyorum, yine değişen bir şey yok. Güncelleniyor mu acaba?
Yanıt verirseniz sevinirim.
Öncelikle teşekkürler
Eğer mobilden giriyorsanız şifre giriş rakamlarına iki defa dokunmanız lazım
Aşağıdaki resimde panel giriş ekranında 1 rakamına 2 defa 9 rakamına 2 defa 5 rakamına 2 defa 8 rakamına 2 defa basıp
işaretlediğim alana 2 defa dokunursanız sıkıntı kalmaz panele giriş yaparsınız umarım açıklayıcı olmuştur

Screenshot_20260625-164440.png

Öncelikle teşekkürler
Eğer mobilden giriyorsanız şifre giriş rakamlarına iki defa dokunmanız lazım
Aşağıdaki resimde panel giriş ekranında 1 rakamına 2 defa 9 rakamına 2 defa 5 rakamına 2 defa 8 rakamına 2 defa basıp
işaretlediğim alana 2 defa dokunursanız sıkıntı kalmaz panele giriş yaparsınız umarım açıklayıcı olmuştur

Ekli dosyayı görüntüle 30374
Atakan abi selam geçen şifre girdim girmişti simdi hata veriyor ayrica canli tv ve filmler hiç bir yeri açmıyor android sürüm düşük olduğumdan olabilir ama mobil kısımda bir problem var abi bilgin olsun

Atakan abi selam geçen şifre girdim girmişti simdi hata veriyor ayrica canli tv ve filmler hiç bir yeri açmıyor android sürüm düşük olduğumdan olabilir ama mobil kısımda bir problem var abi bilgin olsun
Konunun ilk mesajından güncel apk dosyasını indirin ve mevcut olanı cihazdan silin ve yeniden kurulum yapın sıkıntı kalmaz

Yeni Güncelleme vermişsin ⚡ teşekkürler hocam

Fire Stickte Githubdan indirdigim APK hic acilmiyo maalesef.

Fire Stickte Githubdan indirdigim APK hic acilmiyo maalesef.
Forumda Amazon Fire Stick cihazında kullanan kişiler var ama bazı modellerde nedense direk uygulama açılmadan atıyor gerekli düzenlemeyi yapmama rağmen henüz bir çözüm bulamadım şimdilik bu şekilde uygulama

Azerbaycan kanallari yok

Abi çok güzel yapmış sın eline sağlık senden bir ricam var sınama kalanlar çoğu açılmıyor bir el atsan sevilirim abi

Azerbaycan kanallari yok
Evet yok bazı çakallar yine doğru durmamış benim yayınların linklerini çalmışlar ve worker yine çöktü bende linklerin hepsini kaldırdım yeni sağlam kaynak bulursam ekleme yapacağım ama Paneller kısmında BoncukTv var onun içinde Azerbaycan kanalları mevcut oradan izleyebilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konuyu okuyanlar
0 dk

Geri