🖥 Güle güle google translate , artık Libre translate var 🖥

dehakan7

Uzman
Puan 426
Çözümler 4
Web sitesi
www.sinetech.tr
@dehakan7
Bir geliştirici, kendi bilgisayarınızda 40 dili çeviren yerel bir yapay zeka çeviri motoru oluşturdu.

Adı LibreTranslate.

MÜTHİŞ! Üstelik ÜCRETSİZ....

API anahtarı yok.
Kullanım sınırı yok.
Belgelerinizi Google sunucularına gönderme yok.
İnternet bağlantısı gerekmiyor.

Repoyu aşağıda bırakıyorum

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

1785499610327.png

Bunu apk uygulaması olarak indiremiyormuyuz

Teşekkürler ilgili sayfada çevrimiçi deneniyor sayfanın en altında indir var ona tıklayınca herhangi bir indirme yapmıyor. İndirme noktası var mı?

Teşekkürler ilgili sayfada çevrimiçi deneniyor sayfanın en altında indir var ona tıklayınca herhangi bir indirme yapmıyor. İndirme noktası var mı?
Sayfanın sağına doğru Releases kısmı var ora girin, sonra açılan sayfada Assets kısmından zip olanı indirebilirsiniz.

1785507161765.png

1785507178534.png

hocam arkada ollama gerekiyor mu bakma fırsatınız oldu mu ?

teşekkürler hocam deneyeceğim

Paylaşımlar için elinize emeğinize sağık

Adamlar sırtını vermiş Argos'a, sonra çeviri uygulaması yaptım. Aman ne güzel. Argos Open Tech bu işe (açık kaynağa) yıllarını verdi. Çeviri işlerini de kendi işlerini kolaylaştırsın diye geliştirmişlerdi. Kendileriyle lügat içinden alfabetik olarak kelime bakma bulma döneminde kütüphanenin CRT' ekranlı bilgisayarında tanışmıştım. Çok kolaylaştırdılar işimizi sağolsunlar. Argos açık kaynak içindeki bilime hizmet eden programlar yaratmaya odaklanmış çok sağlam bir topluluktur. Benim için Linux içindeki Metallica'dır kendileri. :)

Geri