Pars Vip Tv (Güncel apk Vavoo Huhu Filim Dizi World Canlı Tv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
apk yi burdan indirdim. kurulumdan sonra en son versiyonu otomatik güncelleme yapti.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
pars tv2 yi cocuklara ozel yaptik okullar acilana kadar iyi seyirler tüm aslan parcalarinaScreenshot_20260730-110855.png

Son düzenleme:
dostlar apk android tv uyumlu olup
kumanda destegi tamdır payer tam ekranda iken kumandanin yukarı aşsagı tuşlari ile kanal degistire bilirsiniz
player tam ekranda iken kumandanin ok tusuna basip bar cagirir filim dizi vs ileri geri alirsiniz

VİP alan sifresini siz belirliyorsunuz

VAVOO VE HUHU ORJİNAL yayin olup tr den vpn ile izlersiniz

CANLİ TV LERİDE FAVORİYE ALİP İZLEYE BİLİRSİNİZ BEGENDİGİNİZ KANALİN İSMİNE UZUN BASİN EKRANA FAVORİ EKRANİ CİKACAK KATAGORİYE GORE FAVORİYE ALİP İZLERSİNİZ KANAL ARAMA ZORUNDA KALMAZSİNİZ

PARS VİP TV DE BULUNAN TÜM LİSTELER İNTERNET ORTAMİNDAN ALİNMAKTADİR HİC BİR LİSTEDE KANAL EKLEME KANAL ÇIKARMA YETKİSİ BİZDE DEGİLDİR EGER LİSTE KAPANMİSSA BİZ LİSTEYİ KALDİRİRİZ BİZE AİT BİR SUNUCU YAYİN YOKTUR TÜM İCERİKLER İNTERNETE DOLAŞAN FREE İÇERİKLERDİR

kullandikca zaten gorceksiniz
link burda
👇👇👇👇👇👇👇👇

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Ekli dosyayı görüntüle 30196Ekli dosyayı görüntüle 30197
Eline sağlık çok güzel olmuş adroil televizda hemen bağlantı yi atıyor biraz filim izlediğim hemenpogramdan atıyor neden abi

dostlar apk android tv uyumlu olup
kumanda destegi tamdır payer tam ekranda iken kumandanin yukarı aşsagı tuşlari ile kanal degistire bilirsiniz
player tam ekranda iken kumandanin ok tusuna basip bar cagirir filim dizi vs ileri geri alirsiniz

VİP alan sifresini siz belirliyorsunuz

VAVOO VE HUHU ORJİNAL yayin olup tr den vpn ile izlersiniz

CANLİ TV LERİDE FAVORİYE ALİP İZLEYE BİLİRSİNİZ BEGENDİGİNİZ KANALİN İSMİNE UZUN BASİN EKRANA FAVORİ EKRANİ CİKACAK KATAGORİYE GORE FAVORİYE ALİP İZLERSİNİZ KANAL ARAMA ZORUNDA KALMAZSİNİZ

PARS VİP TV DE BULUNAN TÜM LİSTELER İNTERNET ORTAMİNDAN ALİNMAKTADİR HİC BİR LİSTEDE KANAL EKLEME KANAL ÇIKARMA YETKİSİ BİZDE DEGİLDİR EGER LİSTE KAPANMİSSA BİZ LİSTEYİ KALDİRİRİZ BİZE AİT BİR SUNUCU YAYİN YOKTUR TÜM İCERİKLER İNTERNETE DOLAŞAN FREE İÇERİKLERDİR

kullandikca zaten gorceksiniz
link burda
👇👇👇👇👇👇👇👇

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Ekli dosyayı görüntüle 30196Ekli dosyayı görüntüle 30197elinize sağlık.. bikaç eleştriyi kabul edip iyileştirme yapabilinitr ...çok biliyosan sen yap.tarzı yaklaşıma gerek yok....kumanda hassasiyetini düşürmeniz iyi olur.. ziira bi menuden geri gelmek istendiğinde ana ekrana kadar geri gitmesi....kanal değişiminde mausun sürekli sol baştan başlaması..ana ekranda bulunan..kaldığın yerden devam et....vip den devam etmemeli..şifre istemeden direk vip e gitmesi hoş değil..

Şöyle bir sıkıntı var APK da pars açılıyorum pars içinde açılmayan IPTV olduğu zaman dönüyor çember APK çıktığımızda pars uygulamaya girmeye çalıştığımızda dönüyor cember makineyi açıp kapıyorum makine açıp yeniden deniyorum ancak açılmıyor silip yeniden kurmak gerekiyor açmak için bir çözüm bulabilirsiniz

1.0.14 ne zaman gelecek

Eline sağlık çok güzel olmuş adroil televizda hemen bağlantı yi atıyor biraz filim izlediğim hemenpogramdan atıyor neden abi
bilemicem bakmak lazim bende uydu cihazi yok sabahdan aksama kadar apk acik bi sorun yok ama cihazin tarayicisina bir bak istersen

Şöyle bir sıkıntı var APK da pars açılıyorum pars içinde açılmayan IPTV olduğu zaman dönüyor çember APK çıktığımızda pars uygulamaya girmeye çalıştığımızda dönüyor cember makineyi açıp kapıyorum makine açıp yeniden deniyorum ancak açılmıyor silip yeniden kurmak gerekiyor açmak için bir çözüm bulabilirsiniz
reis bunun icin apk yi tekrar silmene gerek yok uygulamalardan verileri silsen yeterli cunku apk halen listeyi indirmeye odaklandigi icin boyle oluyor hangi listeyi indirirsen indir sonuna kadar bekle eger liste bozuksa da saglamsada sonuna kadar bekle bagzi listelerin boyutu cok fazla yuksek oluyor apk yukleyene kadar bayagi zaman geciyor

reis basliga vavoo ve huhunun yanina kool ve oha eklesen daha iyi olur 4 site ya bunlar simdi senin apk zirveye gidiyor ya olur da patlarsa dikkat ceksin millet internetten arasin siteleri

reis basliga vavoo ve huhunun yanina kool ve oha eklesen daha iyi olur 4 site ya bunlar simdi senin apk zirveye gidiyor ya olur da patlarsa dikkat ceksin millet internetten arasin siteleri
uygulama icin de canli tv liste 3 vpnsiz calisiyor canli tv de bir liste daha var oda orjinal vavoo listesi 30 uncu sirada buda donma takilma yapmiyor

uygulama icin de canli tv liste 3 vpnsiz calisiyor canli tv de bir liste daha var oda orjinal vavoo listesi 30 uncu sirada buda donma takilma yapmiyor
hocam her geçen gün ayrı güzel oluyor uygulama size zahmet vip içinde özel pars tv kanalı açarmısınız rus ağırlıklı olabilir tavsiyem uygulama gerçekten mükemmel işliyor

hocam her geçen gün ayrı güzel oluyor uygulama size zahmet vip içinde özel pars tv kanalı açarmısınız rus ağırlıklı olabilir tavsiyem uygulama gerçekten mükemmel işliyor
canli tv mi pars 1 gibi bakariz ona zaten kanal acarsam filimleri kaldirip canli tv den devam etmeyi dusunuyom orasi icin kendi yayinlarimiz vererek

tamam iki liste var anladim. proxyler ve m3u listeleri surekli patliyor ya hatta kendi siteleri de patliyor arada. 4 sitesi var ya bunun bunlari apk’ya gomsen internetten arasalar diyorum. zaten kendi siteleri yenilendi cok guzel oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri