Xiaomi Mi Box 2. nesil mi 3. nesil mi?

biofatih

Paylaşımcı
Puan 55
Çözümler 0
@biofatih
Android 9 versiyonu yükseltilemeyen bir Mi Box cihazı kullandığım için başlıkta geçen ikisinden hangisini önerirsiniz kullanan arkadaşlar. Teşekkürler

Android 9 versiyonu yükseltilemeyen bir Mi Box cihazı kullandığım için başlıkta geçen ikisinden hangisini önerirsiniz kullanan arkadaşlar. Teşekkürler
ben 2. nesilden 3. nesile geçtim tavsiye ederim

Versiyon eski olması bir eksi oluyor mu? Mi stick 1080p var o da android 9 . Şimdilik üzmüyor ama ilerisi için aksiyon almalımıyım

Versiyon eski olması bir eksi oluyor mu? Mi stick 1080p var o da android 9 . Şimdilik üzmüyor ama ilerisi için aksiyon almalımıyım
Ssport uygulaması Android 11 altı sürümlerde çalışmayacağı için mecburen yenisini almak durumundayım, muhtemelen benzer diğer uygulamalarda yakında 11 altı sürümleri desteklemeden çıkar diye tahmin ediyorum.

Xaomi tb box 3 nesi kendi kendine aciliyor ve kapaniyor neden

Ssport ya güncelleme de geri adım attı ya da Xiaomi Android 9 a ayar çekti şu an için açılıyor uygulama

Ben Amazon dan aldım mibox3 cok güzel tavsiye ederim.

3. nesil çok mükemmel cihaz trendyol dan aldım

Mümkünse 3. Nesil alınmalı. 2. Nesil kullanıyorum memnunum ama hafızası yetersiz.

3.nesil gayet güzel cihaz, tek beğenmediğim yönü launcher'dı onu da projectivy kurarak aştım tavsiye ederim.

2. ve 3.nesil arasında öyle aman aman bir fark yok.. uygun fiyatlı hangisini bulursanız onu alın derim.

Önerilere uyarak 3.nesil aldım bende amazondan. Cihazdan çok memnunum. Uydudan tv izlemek için Next kanky Link usb bridge aldım cihazla beraber sorunsuz çalışıyor.

Geri