Mert Stream yeni bir player ve ücretsiz

AKBABA10

Paylaşımcı
Puan 39
Çözümler 0
@AKBABA10
Bu adam da böyle bir uygulama çıkardığına göre diğer uygulamalarda beğenmediği noktalar var demek ki 😂
YouTube kanalı çok faydalı severek takip ettiğim bir yer. Umarım uygulaması da kalıcı ve güzel olur.

Tv Uygulaması İnşallah İyi Olur. Yt Kanalını Takip Ediyorum.

Kaliteli içerik üreten videolar çeken değerli bir kardeşim,yolu açık olsun inşallah 🙏

Son düzenleme:
Arkadaşlar tv uygulaması çıkmış.

Uygulama cok sade ve hizli ayni zamanda ucretsiz olacakmis her zaman gözunu para hırsı buyuyenlerden degil mert hoca elinize emeginize saglik.

Mert Stream TV hem VESTEL ANDROİD TV hem de samsung a51 kullanıyorum senelerdir insanların istediği özellikle Aileye uygun olmayan yayınların otomatik kapalı gelmesi benim bildiğim sadece OTT TV navigator de vardı Mert Stream TV de bu özellik ve hafif hızlı vs aradığımız hemen her özellikler var Mert ustanın emeğine sağlık yok böyle bir iptv player ÜCRETSİZ
Mert Stream TV harikulade...

Ustam tcl TV yüklemedi olmadı neden

Ücretlendirilmis versiyonla birlikte free sürüme çivi çaktı sanki ? İlk ciktiginda tamamen ücretsizdi ve boxta iyi çalışıyordu şuan sıkıntıli sanki bilemedim

• Beğen
Tepkiler: ENS
Ücretlendirilmis versiyonla birlikte free sürüme çivi çaktı sanki ? İlk ciktiginda tamamen ücretsizdi ve boxta iyi çalışıyordu şuan sıkıntıli sanki bilemedim
Bende kullanıyorum her hangi bir sorun yok cihaz Homatics Box R 4K Plus

Son düzenleme:
Bende kullanıyorum sıkıntısız

Nerede ücret istiyor?
Ücretli özellikler önemsiz şeylerde
Olsa da olur olmasa da

Son düzenleme:
Ücretli oldu diye biliyorum. Ücretsiz kalacak deyip ücretli olması kötü olmuş. Ben kullanmıyorum ama böyle şeyler benim için önemli. Ücretsiz kalacak deyip ücretli yapacaksan ücretsiz kalacak demeyeceksin. Hoş değil.

Ben kullanıyorum Doğru dediğiniz,ben ücret göremedim ve ödemedim ama olsa da destek olmak amaçlı satın alırdım çok yüksek fiyatlı olmadıktan sonra

Ücretli oldu diye biliyorum. Ücretsiz kalacak deyip ücretli olması kötü olmuş. Ben kullanmıyorum ama böyle şeyler benim için önemli. Ücretsiz kalacak deyip ücretli yapacaksan ücretsiz kalacak demeyeceksin. Hoş değil.
Yine ücretsiz sadece premium özelliklerini kullanmak isterseniz ücretli mesela favori liste yapmak isterseniz ücretli gerisi ücretsiz guzel bir uygulama tavsiye ederim.

Yine ücretsiz sadece premium özelliklerini kullanmak isterseniz ücretli mesela favori liste yapmak isterseniz ücretli gerisi ücretsiz guzel bir uygulama tavsiye ederim.
Bilemedim. Kedisinin ilginç bir yaklaşımı var. Premium deyince zaten ücretli oluyor. Ilk videoda deseydi ok derdim. Hep ücretsiz olacak deyip hemen peşinden ücretli ve ücretsiz ayrımına gitmek hoş değil. Kendisi tanınan, bilinen bir kişi. Duruşu net, davranışı da ona göre olmalıydı. Çıkıp deseydi ben böyle bir uygulama yaptım fiyatı bu özellikleri bu. O zaman da bir şey demezdim. Bir öyle deyip bir böyle yapmak hoş olmuyor. Yoksa premium kilit sistemi çoğu uygulamada var. Ben duruşa bakarım her şeyden önce. Paralı yaptım ama beğeneceksiniz dersin. Deneme süresi de verirsin. Eyvallah. Böyle deyip bir hafta sonra böyle yapmak olmadı.

Geri