AKBABA10
Paylaşımcı
Çok videosunu izledim faydalı bir ytb içerik üreticisi yükler bakarım
Teşekkürler usta emeğine sağlık
nereden gördün bulamadım hocamArkadaşlar tv uygulaması çıkmış.
nereden gördün bulamadım hocam
Bende kullanıyorum her hangi bir sorun yok cihaz Homatics Box R 4K PlusÜcretlendirilmis versiyonla birlikte free sürüme çivi çaktı sanki ? İlk ciktiginda tamamen ücretsizdi ve boxta iyi çalışıyordu şuan sıkıntıli sanki bilemedim
Nerede ücret istiyor?Ücretlendirilmis versiyonla birlikte free sürüme çivi çaktı sanki ? İlk ciktiginda tamamen ücretsizdi ve boxta iyi çalışıyordu şuan sıkıntıli sanki bilemedim
Yine ücretsiz sadece premium özelliklerini kullanmak isterseniz ücretli mesela favori liste yapmak isterseniz ücretli gerisi ücretsiz guzel bir uygulama tavsiye ederim.Ücretli oldu diye biliyorum. Ücretsiz kalacak deyip ücretli olması kötü olmuş. Ben kullanmıyorum ama böyle şeyler benim için önemli. Ücretsiz kalacak deyip ücretli yapacaksan ücretsiz kalacak demeyeceksin. Hoş değil.
Bilemedim. Kedisinin ilginç bir yaklaşımı var. Premium deyince zaten ücretli oluyor. Ilk videoda deseydi ok derdim. Hep ücretsiz olacak deyip hemen peşinden ücretli ve ücretsiz ayrımına gitmek hoş değil. Kendisi tanınan, bilinen bir kişi. Duruşu net, davranışı da ona göre olmalıydı. Çıkıp deseydi ben böyle bir uygulama yaptım fiyatı bu özellikleri bu. O zaman da bir şey demezdim. Bir öyle deyip bir böyle yapmak hoş olmuyor. Yoksa premium kilit sistemi çoğu uygulamada var. Ben duruşa bakarım her şeyden önce. Paralı yaptım ama beğeneceksiniz dersin. Deneme süresi de verirsin. Eyvallah. Böyle deyip bir hafta sonra böyle yapmak olmadı.Yine ücretsiz sadece premium özelliklerini kullanmak isterseniz ücretli mesela favori liste yapmak isterseniz ücretli gerisi ücretsiz guzel bir uygulama tavsiye ederim.