VivoX Yeni Güncel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

katre58

Paylaşımcı
Puan 56
Çözümler 0
@katre58
Android tvde kısayol görünmüyor ekranda bilginiz olsun. Kumanda desteği de tam yok ve çok kasıyor uygulama içinde gezinirken bunlar da eksileri benim gördüğüm

Eline saglik reis cok güzel olmus ,,,

Android tvde kısayol görünmüyor ekranda bilginiz olsun. Kumanda desteği de tam yok ve çok kasıyor uygulama içinde gezinirken bunlar da eksileri benim gördüğüm
Bu iki sorun yakın zamanda çözülecek uygulamadan haberimiz var 🙏

Emeğinize sağlık paylaşım için teşekkürler :)

Eline sağlık hocam

Son düzenleme:
Eline sağlık hocam mor kanallar mevcutmu
6- Yazı Biçimi: Mesajların tamamı BÜYÜK/kalın harfle veya renkli yazılmamalıdır. Başlıklarda yanıltıcı özel karakter/bold (kalın) karakter kullanılmamalıdır. Gereksiz ve abartılı ifade, emoji kullanımı önerilmez. Aykırı başlıklar kaldırılır veya kilitlenir.

6- Yazı Biçimi: Mesajların tamamı BÜYÜK/kalın harfle veya renkli yazılmamalıdır. Başlıklarda yanıltıcı özel karakter/bold (kalın) karakter kullanılmamalıdır. Gereksiz ve abartılı ifade, emoji kullanımı önerilmez. Aykırı başlıklar kaldırılır veya kilitlenir.
Hocam kalın yazma açık kalmis dikkat etmedim

uygulama tablette iyi çalışıyor kanallar açıyor ancak android tv de özellikle menüde yukarıdaki sol üstte üç çizgiye bastığımızda ulusaldan diğer kategorilere geçiş yapmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri