KekikAkademi'den yeni uygulama

Yav arkadaşlar, bırakın şu iyi bu kötü kıyaslamasını. Uygulamayı beğendiysen, teşekkür et geç. Beğenmediysen, sesini çıkarma devam et. Gelişmesini istiyorsan, eksiklerini yaz gelişsin. Yok olmamış sildim gitti. Yok şöyle, yok böyle. Ben de nuvio, cs den nefret ediyorum. Hatta tiksiniyorum bu kadar abartıldığı için. Birkaç yerde de dile getirdim bunu şimdi olduğu gibi. Ama gidip cs, nuvio konularında tek bir kelime yazmadım.

Yapmayın ertmeyin şöyle böyle hareket edin diye sözde bilir kişilik yapacağına kendine çeki düzen ver.
Ne yazıyorsak kuralla göre saygı çerçevesinde olumlu yada olumsuz kişisel görüşlerimizi bertiyoruz. Yükledim emeğinize sağlık dediğimizde mutlu olup, eksiklerini belirtip sildik yazınca sinir olacaksan girme bu işlere.
Herkes saygı ve kurallar içerisinde istediklerini yazabilir sana soracak değil.

Yapmayın ertmeyin şöyle böyle hareket edin diye sözde bilir kişilik yapacağına kendine çeki düzen ver.
Ne yazıyorsak kuralla göre saygı çerçevesinde olumlu yada olumsuz kişisel görüşlerimizi bertiyoruz. Yükledim emeğinize sağlık dediğimizde mutlu olup, eksiklerini belirtip sildik yazınca sinir olacaksan girme bu işlere.
Herkes saygı ve kurallar içerisinde istediklerini yazabilir sana soracak değil.
Yine siz, yine kişisel yorumlar.... Hocam, uygulama benim değil iyi okuyun. Beni sinir edecek bir durum yok yani. Ben de fikrimi söyleyip öneride bulundum. Ve ortaya konuştum. Akıl vermek için üzerinize alındıysanız, teşekkürler. İhtiyacımız yok Allaha şükür. Siz kendinize çeki düzen verin diyeceğim ama belli ki beceremiyorsunuz. Size başka lafım yoktur. Umarım siz de boş boş uzatmazsınız.

İyi forumlar.

Yine siz, yine kişisel yorumlar.... Hocam, uygulama benim değil iyi okuyun. Beni sinir edecek bir durum yok yani. Ben de fikrimi söyleyip öneride bulundum. Ve ortaya konuştum. Akıl vermek için üzerinize alındıysanız, teşekkürler. İhtiyacımız yok Allaha şükür. Siz kendinize çeki düzen verin diyeceğim ama belli ki beceremiyorsunuz. Size başka lafım yoktur. Umarım siz de boş boş uzatmazsınız.

İyi forumlar.

Ben sana büyüklük yaptım yine. Umarım bu sefer son olarak ortaya haddin olmadan eleştirici sözde kişisel yorumlarına bir son verirsin.
Sen üstüne alınma ve insanların yorumlarını eleştirme yeter. Sen yazdıklarının farkında değilsin bence. Umarın yaşını aklınla birlikte pararalel yol alır ömrün boyunca.

Huzurlu sakin hayatlar dilerim.

Ben sana büyüklük yaptım yine. Umarım bu sefer son olarak ortaya haddin olmadan eleştirici sözde kişisel yorumlarına bir son verirsin.
Sen üstüne alınma ve insanların yorumlarını eleştirme yeter. Sen yazdıklarının farkında değilsin bence. Umarın yaşını aklınla birlikte pararalel yol alır ömrün boyunca.

Huzurlu sakin hayatlar dilerim.
İşinize bakın hocam, işinize. Büyüklük ALLAH'a mahsus. Bana bağ, bahçe bağışlamış gibi tavırlar takınmayın. Yazdıklarınızı siz okuyun. Çünkü ben zırvalıktan başka bir şey göremiyorum. Yazıp durmayın sinirlerimiz daha fazla oynamasın. Saygımı bir tık yitirmek üzereyim.

Buna da gülüp geçiyorum. İyi forumlar.....

Gün geçtikçe meseleyi para kazanmaya çeviriyorlar. Reklam izle çıkıyor zamanla para ödemeden kullanılmaz olacak. Cs megaturk te daha fazlası var hemde reklamsız.

İşinize bakın hocam, işinize. Büyüklük ALLAH'a mahsus. Bana bağ, bahçe bağışlamış gibi tavırlar takınmayın. Yazdıklarınızı siz okuyun. Çünkü ben zırvalıktan başka bir şey göremiyorum. Yazıp durmayın sinirlerimiz daha fazla oynamasın. Saygımı bir tık yitirmek üzereyim.

Buna da gülüp geçiyorum. İyi forumlar.....
Bak aslanım sen hadsiz birisin. Daha öncede hadsizlik yapmıştın ben bir konu açmıştım hadsizlik yaptın özür diledin yine şimdi isteksiz yada istemsiz hadsizlik yaptın benimde yazdığımı ilgilendiriyor diye sana cevap verdim.
Seni ilgilendirmeyen kişilerin saygı ve kurallar dahilinde yazdıklarımı hadsizce üstten bakış atar gibi alaycı yorumlamanın karşılığında neden sessiz kalayım.
Sen yazdığını bir daha oku diyorum bak. Hadsiz bir şekilde eleştiriyorsun yazının devamında sen eleştirdiğin şekilde kendin başka konuya sallıyorsun. Bak tekrar oku ne yaptığını diyorum sana.

Saygı kırmızı çizgimiz insan olmamızın en önemli kuralı zaten. Sen sen bir tık la diğer tarafa kayma.

Sana iyi forumlar flan değil kusura bakma.
Sana iletişimi kaliteli hayatlar.

@tekkan @ilengiz uzatmanın anlamı yok, yapıcı olalım ve kırıcı olmayalım lütfen. Esen kalın, saygılarımla.

Yani bencede uzatmanın bir anlamı yok herkes kendi ekranından bakıyor her kes birbirini paylaşımlarından tanıyor kimse kimsenin payşaşım yaptığı andaki duygularını bilmiyor okuyanların faydasına olsun diye paylaşıyor okuyan aynı duyguları his edemez

@tekkan sağlıcakla kal. Yinede seninle iyi olalım. Ölümlü dünya insan kırmak çok anlamsız.

Sevgiler,saygılar 🙏

@tekkan sağlıcakla kal. Yinede seninle iyi olalım. Ölümlü dünya insan kırmak çok anlamsız.

Sevgiler,saygılar 🙏
Tamamdır üstad, sorun yok. Güzelce tartıştık, kapandı. Sınır aşıldıysa kusura kalma. Sen de sağlıcakla kal.

Saygılar bizden.

Tamamdır üstad, sorun yok. Güzelce tartıştık, kapandı. Sınır aşıldıysa kusura kalma. Sen de sağlıcakla kal.

Saygılar bizden.

Sevgiler,saygılar 🙏
ustalar böğle erdemli kişilerin arasında bulunmak gerçekten taktiri şayandır ikiniz nasıl erdemli olduğunu tekrardan düzgün bi şekilde ifade ettiniz saygılarım sizlere ustalar Rabbim sizin gibi güzl insan ve topum içinde yaşatmayı nasip etsin Sağlıkcakla kalın ömrünüz uzun olsun...

🎁 WatchBuddy'e ufak ama tatlı bir özellik ekledik

🍿 Artık uygulamada yeni biriyle arkadaş olduğunuz anda, sistem otomatik olarak hem size hem de arkadaşınıza 1 günlük premium tanımlıyor. Ne kadar çok yeni arkadaş, o kadar çok reklamsız deneyim demek 🕊
Uygulamayı geliştirmeye devam edebilmemiz için reklamlı veya bir kahveden daha uygun olan Premium seçeneklerimizle bize destek olabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkürler! ☕️🕊

ucretsız ve reklamsız uygulamalardan farklı olarak premıum olunca ne katacaksınız mesela onu bılmek ısterım. bırıyle sanal olarak oturup bısey ızlemek yenı bır sey degıl. bana keyıflı gelmıyor zaten.

Paylaşımlar için elinize emeğinize sağık

Emeğinize sağlık

Hocam bir de NUVIO deneyimleseniz olayı bitirmişler ilk kurulum biraz meşekkatli ama sonrası Son nokta
Hocam nuvio da cloudstream gibi Türkçe içeriklere erişebileceğimiz eklentiler var mı acaba?

Paylaşım ve Bilgilendirme için teşekkürler.

Geri