Ehliyet sınavı stresi ne, ne iyi gelir?

Reçeteyi veriyorum ;)

bu ikisi işi çözer , ben oğlana böyle öğrettim...

1783064890959.png

1783064911675.png

Şimdi kötü örnek olmayayım boşver :D Haklısın yasak. Yakalanırsan sonu artık kötü olur. Cezalar fena.

Ben ilk arabamı, ehliyeti almadan önce ehliyet kursuna yazılırken almıştım. Arabayı aldım kursa yazıldım. Kursta bitti sınav tarihlerini de çok ileri vermişlerdi yaz dönemi diye. Yazılı sınava ve direksiyon sınavına kendi arabamla gidip uzak bir yere park etmiştim. :p
Yakalansam öperlerdi kesin. Hiç çevirmeye takılmadım şansıma Antalyada.

Bir duble rakı veya schnaps

Sınav günü ne zaman kardeşim seni güzelce bir okuyup üfleyeyim değil titreme parkinson olsan bile sınavı kazanırsın 🤪

Sınav günü ne zaman kardeşim seni güzelce bir okuyup üfleyeyim değil titreme parkinson olsan bile sınavı kazanırsın 🤪
Şimdilik ara vermeye karar verdim kafa psikoloji yeterince bozdu ehliyet 4 hafta ara vereceğim onda sonra 6-8 hafta sonra yavaştan tekrardan sınava girerim diye düşünüyorum

Xanax bağımlılık mı yapar? Kitaptaki bilgi öyle. Ben gerçeğe bakarım. Psikotik bozuklukta kullanılır denmiş. Psikotik bozukluğun türüne göre değişir ama xanax psikotik bozuklukta ana ilaçların yanına çerezdir. Bir ara bakkaldan alır gibi alırdı millet. Sonra yeşil reçeteli oldu. Değere bindi. Almanya'da da ehliyet diyerek yoluyorlarmış. Öğrenmiş olduk. Ben ehliyeti ilk sınavda almıştım ama teşhis konunca direkt iptal edildi. Şimdi daha zormuş galiba.

Hocam sende stres yapma. Orası Almanya. Kurallara uy. Onlara yeter. Yolun müsaade ettiği en düşük hızla git. Sakin sakin. Tamamdır.

Yav. Stres yapacak birşey yok.
Kurala uy. Bak ben sınavda 1. Oldum. 50km/h yolda müfettiş bana bu arabada 4.-5. vites yokmu dedi. Var hocam dedim. Çekeyim kenara sen al 4 e 5e dedim. Sınav sonu herkes bana nasıl geçti diye sordu. Kaldım dedim. Ama 1. Oldum 😁😁
(Bak rahatlığıma müfettişler tam puan bastı. Yalan yok oysaki direksiyon sınavı başında aracı istop etmeme rağmen bu oldu )... 40 yıllık şoför bile istop edebilir😏. Sen kurallara uy)

Son düzenleme:
Halen telkinde bulunuyoruz. Güzel. :) Sen aslansın , sen koçsun. Strese gerek yok vs.. Yav beyler, bu durum biyolojik. Böyle şeyler olağan.

Ben ehliyetimi 36 yaşında aldım. Sınav günümü Annem hatırlattı, unutmuştum. Sınava gittiğimde akşamdan kalmaydım. Kitabın yüzüne bakmadım, sözlüden 86 aldım. Direksiyona, hem araba hem motorsiklet aynı gün girdim. Yine akşamdan kalmaydım. Ehliyet kursunun duvarına ''Araba işte böyle park edilir'' diye resmimi astılar. Gidin bakın Alanya da duruyor.😁

Sonra, mahkemesi 5 yıl sürecek bir kaza geldi başıma. Karakolun önünden geçmeyen ben, 40 tane mahkemeye çıktım. İlk beş mahkemede zorlandım, ister istemez stres yaptım ama durumu bir şeklide kontrol altında tuttum. Bazı insanların elinde değil, kontrol edemiyor işte. Durum bu kadar basit.

Yanında kimse yokmuş ve geziyormuşsun gibi düşün

Halen telkinde bulunuyoruz. Güzel. :) Sen aslansın , sen koçsun. Strese gerek yok vs.. Yav beyler, bu durum biyolojik. Böyle şeyler olağan.

Ben ehliyetimi 36 yaşında aldım. Sınav günümü Annem hatırlattı, unutmuştum. Sınava gittiğimde akşamdan kalmaydım. Kitabın yüzüne bakmadım, sözlüden 86 aldım. Direksiyona, hem araba hem motorsiklet aynı gün girdim. Yine akşamdan kalmaydım. Ehliyet kursunun duvarına ''Araba işte böyle park edilir'' diye resmimi astılar. Gidin bakın Alanya da duruyor.😁

Sonra, mahkemesi 5 yıl sürecek bir kaza geldi başıma. Karakolun önünden geçmeyen ben, 40 tane mahkemeye çıktım. İlk beş mahkemede zorlandım, ister istemez stres yaptım ama durumu bir şeklide kontrol altında tuttum. Bazı insanların elinde değil, kontrol edemiyor işte. Durum bu kadar basit.
Biliyorum @tekkan ım. Zaten Almanya gibi yerde bisiklet varken araba garip geliyor bana. Ben de senin gibiyim. ÖSS'de kriz geleceği tuttu. Kendime geldim. Başım çatlıyor. Kalmış yarım saat. Dedim gireyim soruları bitirelim de dönerciye gidelim. Sonuçlara bakmadım bile bizimkiler bakmıştı. Ama şimdiden ilaca başlasa zaman yetmez. Bir de her ilaç her bünyede aynı etkiyi yapmaz malum. Ondan dedim. Zaten xanax ağırlıklı yazdım mesajda. Şimdi bana desen Almanya ehliyet araba mı bisiklet mi diye bisiklet sürme izni için kaç sınav girerim valla. Çok izledim ama orada ehliyet ayağına sağlam yoluyorlarmış. Onu öğrendim. Şimdi burada nasıl oldu bilmiyorum. Bizde de böyle sogusleme var mıdır şimdi acaba?

Biliyorum @tekkan ım. Zaten Almanya gibi yerde bisiklet varken araba garip geliyor bana. Ben de senin gibiyim. ÖSS'de kriz geleceği tuttu. Kendime geldim. Başım çatlıyor. Kalmış yarım saat. Dedim gireyim soruları bitirelim de dönerciye gidelim. Sonuçlara bakmadım bile bizimkiler bakmıştı. Ama şimdiden ilaca başlasa zaman yetmez
Kendimi zorla uyuşturucuya alıştırmaya çalışan torbacılar gibi hissettim. 😁 Ya üstad, illa ilaç kullansın demiyorum ama sakin ol, stres yapma demekle de olmaz bu işler biliyorsun. Olursa, sözlerimi geri alırım.

Kendimi zorla uyuşturucuya alıştırmaya çalışan torbacılar gibi hissettim. 😁 Ya üstad, illa ilaç kullansın demiyorum ama sakin ol, stres yapma demekle de olmaz bu işler biliyorsun.
Bilirim. Yapı meselesi bu işler. Demekle olmaz. Bir de adam o kadar para ödemiş. Ben versem o parayı ehliyet vermeyeni... Anladın sen. Zaten o parayı verince stres olursun 🤣 Ben biziklet sürmek istiyorum arkadaş ya. Porshe verseler de bisiklet.. Çok özledim ya

Merhabalar

Ben Almanya da ehliyet yapmaya çalışıyorum. arabayı iyi kullanıyorum, bütün kuralları biliyorum ve aslında herşeyi yeterince iyi yapıyorum ama sınav günü bir korku ve titreme geliyor... Buda benim stres yapıp hata yapmamı sağlıyor ne yapabilirim acaba?

Şimdiye kadar 2 tane sınava girdim ve ikisinde de heyecan ve titreme den dolayı kaybettim

Çok fazla para da verdim maalesef
stres heycani azaltmak icin ilac var apotheke git durumu söylersen recetesiz de verirler. bende de heycan stres mevcuttu öst de B ehliyeti alirken yasadim ilk sivda kaybettim tavsiye üzeri stres heycan düsürücü hap aldim ehliyeti ikinci de aldim bundan sonra stapler ehliyetine girdim B ehliyetinden cok daha zor bir ehliyet sinaviydi. önceden deneyimlestigim icin burda hic stres yapmadim. sende dene.

Xanax bağımlılık mı yapar? Kitaptaki bilgi öyle. Ben gerçeğe bakarım. Psikotik bozuklukta kullanılır denmiş. Psikotik bozukluğun türüne göre değişir ama xanax psikotik bozuklukta ana ilaçların yanına çerezdir. Bir ara bakkaldan alır gibi alırdı millet. Sonra yeşil reçeteli oldu. Değere bindi. Almanya'da da ehliyet diyerek yoluyorlarmış. Öğrenmiş olduk. Ben ehliyeti ilk sınavda almıştım ama teşhis konunca direkt iptal edildi. Şimdi daha zormuş galiba.

Hocam sende stres yapma. Orası Almanya. Kurallara uy. Onlara yeter. Yolun müsaade ettiği en düşük hızla git. Sakin sakin. Tamamdır.
Zaten kuralları biliyorum ve uyuyorum ama stres den dolayı mal mal önüne bakıyorum bildiğimi unutuyorum ayaklarım birbirine dolaşıyor

Yanında kimse yokmuş ve geziyormuşsun gibi düşün
Öyle yapıyorum da yolları onlar söylüyor ve küçük hatamda heyecan ve panik yapıyorum Oda benim kalmamı sağlıyor...

Biliyorum @tekkan ım. Zaten Almanya gibi yerde bisiklet varken araba garip geliyor bana. Ben de senin gibiyim. ÖSS'de kriz geleceği tuttu. Kendime geldim. Başım çatlıyor. Kalmış yarım saat. Dedim gireyim soruları bitirelim de dönerciye gidelim. Sonuçlara bakmadım bile bizimkiler bakmıştı. Ama şimdiden ilaca başlasa zaman yetmez. Bir de her ilaç her bünyede aynı etkiyi yapmaz malum. Ondan dedim. Zaten xanax ağırlıklı yazdım mesajda. Şimdi bana desen Almanya ehliyet araba mı bisiklet mi diye bisiklet sürme izni için kaç sınav girerim valla. Çok izledim ama orada ehliyet ayağına sağlam yoluyorlarmış. Onu öğrendim. Şimdi burada nasıl oldu bilmiyorum. Bizde de böyle sogusleme var mıdır şimdi acaba?
Bisiklet bend sürüyorum çok eğlenceli ama arabada bir ihtiyaç Allah'ın izniyle 9 .ayda alırım artık ehliyet aşağı yukarı 5000€ gelmiş olacak bana benzin fiyatları çok pahalı bakalım kalan parayla nasıl bir araba alabileceğim

stres heycani azaltmak icin ilac var apotheke git durumu söylersen recetesiz de verirler. bende de heycan stres mevcuttu öst de B ehliyeti alirken yasadim ilk sivda kaybettim tavsiye üzeri stres heycan düsürücü hap aldim ehliyeti ikinci de aldim bundan sonra stapler ehliyetine girdim B ehliyetinden cok daha zor bir ehliyet sinaviydi. önceden deneyimlestigim icin burda hic stres yapmadim. sende dene.
Stapler yani çatallı araç için ehliyetimi aldım o bana kolay geldi hiç de heyecan yaşamadım ama araba sınavı oyunlardaki son Boss gibi git git bitmiyor ve bir anlık dalgınlıkla o kadar sürüş çöp oluyor

Bisiklet bend sürüyorum çok eğlenceli ama arabada bir ihtiyaç Allah'ın izniyle 9 .ayda alırım artık ehliyet aşağı yukarı 5000€ gelmiş olacak bana benzin fiyatları çok pahalı bakalım kalan parayla nasıl bir araba alabileceğim
Sürüyorum derken. Eurovelo parkurlarından hangisini bitirdin? Ben günde en az 350 km sürerdim sporculuk zamanında. Ama o aletler başkaydı. Sponsor olmasa alınacak para değildi. Ne sürerdik be. Valla araba bilmiyorum. Almanya eski sistemini korumakta zorlanıyor. Takip ediyorum. Mertz zaten ne yapıyor belli değil. Afd federal seçimlerde yarışı önde alırsa şaşırmam. Araç sektörü haberlerini okudum yabancı başından. Ehliyeti alınca bulursun bir şeyler ama bu enerji maliyetinde yine de eski Almanya gibi olamaz tabii. Ihtiyaçsa ihtiyaçtır. Bir şey diyemem. Ben dağ bisikleti çadır tulum aldın mı ihtiyacım olmuyordu. Konaklama bile istediğin yer senin. Olmazsa da olmuyordur. Dene. Herkes her şeye hakim olacak diye bir şey yok. Otonom araç kullanınca ehliyet ne olacak mesela merak ediyorum.😀

Geri