Magic Eraser [ARM7] (PRO)_2.16.0

LAperdesi

Paylaşımcı
Konular
56
1734829130644
1234
Fotoğraflardan istemediğin her şeyi silip, "yapay zeka" desteği ile silinen alanı doldurma konusunda iddialı çalışmalarıyla pazarda yerini almış sağlam bir uygulamadır.
Severek kullanıyorum ve size de tavsiye ediyorum.
Not: Uygulama cep telefonları ve tabletler içindir, Pro kilidi açıktır.
link:
Afiyet olsun :)

forumsinetech

Ben photoroom'u kullanıyorum modlu.
Hem ai arkaplanlar gerçekten de gerçekçi bir sahtekarlık veriyor hem de eraser özelliği de işe yarıyor. Onu da denemediyseniz tavsiye ederim 👈

Hem ai arkaplanlar gerçekten de gerçekçi bir sahtekarlık veriyor hem de eraser özelliği de işe yarıyor. Onu da denemediyseniz tavsiye ederim 👈
Kullandım, paylaştığıma göre daha detaylı ve yine Ai destekli güzel bir uygulamadır.
Arayüz ve kullanım kolaylığı bakımından Magic Eraser bir tık daha teknolojik aletlere karşı kullanmakta zorlanan jenerasyon için diyebilirim.

Altımda duran naked motosikleti sildim yapay zeka harley tarzı choppera çevirdi! :oops::rolleyes:

Bayıldım!

Özellikle AI filtreleri harikaymış.
Kendi fotoğraflarımdan biri üzerinde denedim ardı ardına filtreleri. Fena fena 🫰😂🫰

Örnek vermek gerekirse. Bir limanda arkadaşınızla fotonuz var, yanda duran bir amca ve o amcanın solunda gemi, sağında meyve tezgahı... Amcayı sildim, soldaki geminin kıçı tamamlanıyor sağdaki meyve tezgahı da yeni meyve çeşitleriyle tamamlanıyor.

O kısma daha geçmedim hala filtrelerdeyim.

AI filtreleri sabit diye düşünmüştüm. Oysa aynı filtre ismine bastıkça her seferinde aynı filtre için farklı görsel oluşturuyormuş. Onu fark edince kendimi şekilden şekile sokmaya doyamadım resmen.

Expand image de iyiymiş. Vesikalık denilebilecek fotoğrafımla denedim alt tarafı ve yanları genişleterek seçtim ve The Rock bedeniyle beni tamamladı resmen.

Şöyle bir durum keşfettim, yurtdışında bulunduğum yerde internet inanılmaz yavaş. (1mb/s ile 3mb/s arasında.) İnternet hız kalitesinde göre rütüşleri de o kadar kaliteli yapıyor.

Ekli dosyayı görüntüle 1846
Ekli dosyayı görüntüle 1849Ekli dosyayı görüntüle 1850Ekli dosyayı görüntüle 1851Ekli dosyayı görüntüle 1852
Fotoğraflardan istemediğin her şeyi silip, "yapay zeka" desteği ile silinen alanı doldurma konusunda iddialı çalışmalarıyla pazarda yerini almış sağlam bir uygulamadır.
link:

forumsinetech
Çok teşekkürler😊

Keşfettiğiniz özellikler olursa lütfen paylaşın.

Vay arkadaş yapay zeka nerelere gelmiş...hem magic erase hem de photoroom u denedim.ikiside inanılmaz sonuçlar veriyor.photoroom çok daha profesyonel.paylaşım için teşekkürler...

Şöyle bir durum keşfettim, yurtdışında bulunduğum yerde internet inanılmaz yavaş. (1mb/s ile 3mb/s arasında.) İnternet hız kalitesinde göre rütüşleri de o kadar kaliteli yapıyor.
Şans eseri dün akşam ben de aynı şeyi ev interneti yavaşladığı için fark ettim. Masaüstü bilgisayarda Steam üzerinden bir oyun iniyordu ve maalesef DSL bağlantının maksikum hızı olan 49.6 Mbps hızın tamamını kullanıyordu.

Oradan indirme hızını kısıtlamadan telefondan uygulamayı kullanırken hem oluşturma uzun sürdü hem de resim kaliteleri yetersizdi.

Aynı şey Copilot ile münakaşa içindeyken de oldu. Gönderdiği görseli daha sonra background remover ile kaldırırken resmin çözünürlük kalitesinin ne kadar kötü olduğunu fark ettim.

Şans eseri dün akşam ben de aynı şeyi ev interneti yavaşladığı için fark ettim. Masaüstü bilgisayarda Steam üzerinden bir oyun iniyordu ve maalesef DSL bağlantının maksikum hızı olan 49.6 Mbps hızın tamamını kullanıyordu.

Oradan indirme hızını kısıtlamadan telefondan uygulamayı kullanırken hem oluşturma uzun sürdü hem de resim kaliteleri yetersizdi.

Aynı şey Copilot ile münakaşa içindeyken de oldu. Gönderdiği görseli daha sonra background remover ile kaldırırken resmin çözünürlük kalitesinin ne kadar kötü olduğunu fark ettim.
İnternet düşükse yapay zeka bile bizi dikkate almıyor :))

Ekli dosyayı görüntüle 1846
Ekli dosyayı görüntüle 1849Ekli dosyayı görüntüle 1850Ekli dosyayı görüntüle 1851Ekli dosyayı görüntüle 1852
link:

forumsinetech
Tesekkurler ellerinize saglik guzelmis uygulama

Ustat photoroom u indirebilecegim tavsiye adres var midir ? Tesekkurler

Geri