LAperdesi
Paylaşımcı
- Konular
- 56

Kontrol edilmiştir
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Şifre: forumsinetech
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Tşkler ustam bu ve diğer tüm paylaşımların emeklerin için .Ekli dosyayı görüntüle 1502
Kontrol edilmiştir
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Şifre: forumsinetech
Rica ederim, her zaman.Tşkler ustam bu ve diğer tüm paylaşımların emeklerin için .
Arkadaşlar mevcut numaramla telegrama kaydolmak istemiyorum.Var mı başka bir yöntem
Tv box için çalışacağına garanti veremem.telegram x kullanıyorum ama kumanda desteği çok iyi değil
bu konuyu gördüm ve bunu yüklersem her hangi bir üyelik almalı mıyım.(premium yazdığı için)
teşekkürler
Senin canın sağ olsun ustaTv box için çalışacağına garanti veremem.
Bir de şu Avatarını Fener yapsan daha ne isterim senden.Senin canın sağ olsun usta![]()
Adamsın şüphem yok ama kusura bakma hocam biz ezeli rakibiz şüphesiz ama benim koyu fenerli dostlarım var kardeşten öte eminim sende öyle olacaksın .Bir de şu Avatarını Fener yapsan daha ne isterim senden.![]()
Ciddi değilim zaten, Alex gitti gideli takip bile etmiyorum. Zaten o zamandan beri de Fenerin burnu ottan kurtulmuyor...Adamsın şüphem yok ama kusura bakma hocam biz ezeli rakibiz şüphesiz ama benim koyu fenerli dostlarım var kardeşten öte eminim sende öyle olacaksın .
Sağolasın bence Aziz başkanın günahını aldılar Aziz başkan adam gibi adamdı.Ciddi değilim zaten, Alex gitti gideli takip bile etmiyorum. Zaten o zamandan beri de Fenerin burnu ottan kurtulmuyor...
Yapılacak çok yorum var da neyse ...Sağolasın bence Aziz başkanın günahını aldılar Aziz başkan adam gibi adamdı.