Buyrun Link Güncellendi ;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Buyrun Link Güncellendi ;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
EywallahHTTP:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Komik şey seni
Açıyorsa eğer ne şekilde yazıldığı önemli değilEmeklerinize sağlık teşekkür ederiz. Linli böyle yazarsak olur mu ?Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Suanlık onlar çalısıyor o kadar kanal varki umarım kopmaz düzenli güncellicek misin hocam ayrıca nat geo wild ses var görüntü yok eline emeğine sğalıkhocam cnntürk ve haber ulusal kanallar aktif olarak calisiyor mu B
Ya onlar açılmasım 7/24 böyle uydu kanalları çalıssın bize yeter türksat yetiyormor kanallar açılmıyor bro
tesekkür ederimBilgisayar için yok diye biliyorum ama LDplayer indirirseniz eğer android emulator ile pc de apk kullanabilirsiniz. Emulator ile uğraşmak istemiyorsanızZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.uygulama bilgisayarda çok başarılı. Linki aynı anda kaç kişinin kullandığınıda gösteriyor.
Merhaba, windows için televizo yok ama benzer uygulama çok , ben bunu denemiştim bakın istersenizBilgisayar için televizo linki varmıdır bunu bilse bilse dehakan7 bilir diye düşündüm![]()
şey biz panel hesaplarından m3u almadığımız için bal gibi çalışacak tabikiTeşekkürler eline sağlık. 2 gün önce indirmiştim. Gayet güzel çalışıyor.
Dün indirdim çalışıyordu bugün çalışmıyor. Hd+ kanalların olduğu liste çalışsa yetecek ama olmuyor diğer ulusal kısım çalışıyor sadece onda da bazı kanallar donuyor now gibi.şey biz panel hesaplarından m3u almadığımız için bal gibi çalışacak tabikimaç yayınlarında bir kere donduğunu görmedim sizde yorumlarnızı belirtin