TV Box Ram Temizleme

Sezer16

Paylaşımcı
Konular
8
Bazen cihaz kasıyor ve tepki vermiyor.Çok apk denedim bunun için ve sonunda yararlı bir uygulama buldum.Arka planda belirlenen sürelerde ve sessizce temizlik yaptığı gibi buton mapper ile bir tuşa hızlı temizliği atayarakta kolayca ram i boşaltabilirsiniz.

Bunu bende düşündüm çinliler booster cleaner yapmış fena deildi ama sildim 1 yıl sonra TV quick action kullanıyorum bunuda indirsem buda yapıyor gibi gözükür ama yapmaz android TV çok kısıtlı ya root lazım olur ilerde

Deneyimledim klavye kontrollü yok benim bulduğum manueldi ama fena deildi yani hocam Button mapper kullanmak daha mantıklı olur sizin için

Deneyimledim klavye kontrollü yok benim bulduğum manueldi ama fena deildi yani hocam Button mapper kullanmak daha mantıklı olur sizin için
Kumandadan tek tuşla yapıyor işini.Hic pencere açılmadan islem bitti uyarısı çıkıyor sadece.Yada ayarladığınız dakika arası kadar zamanda.Bulduğum en güzeli bu.

Kumandadan tek tuşla yapıyor işini.Hic pencere açılmadan islem bitti uyarısı çıkıyor sadece.Yada ayarladığınız dakika arası kadar zamanda.Bulduğum en güzeli bu.
Aslında mouse modunu aktif edip bakabilirim tekrarda gerçekten işe yarıyormu emin deilim donma yine olur belki daha fazla olur

Geri