Squid Game 3. Sezonu için geri adım atıldı

Akyol 

Geliştirici
Admin
Konular
224
Netflix Kore hesabı, dün Squid Game'in 3. sezonundan kesit paylaştı. 27 Haziran'da yayınlanacağını paylaştıktan sonra da sildi.

Tepkiler üzerine mi silindi ? yoksa beklentiler karşılamadığı için gündeme mi getiriyorlar?

IMG 4182

Konuyu dahi bilmiyorum inanın , sıkıntılı dizi diyorlardı o kadar :)

Sezon araları çok uzadığı için 1. sezondaki o popülaritesini bulamadılar.

2.sezonu dün bitirdim ama ilkinin kopyası gibiydi, Farklı beklentilere girmiştim, yanıldım

2.sezonu dün bitirdim ama ilkinin kopyası gibiydi, Farklı beklentilere girmiştim, yanıldım
İşte aynı şey "Gassal" için de olacak gibi bir his var içimde. (Ne biçim bir cümle kurdum ben ya!)

Squid Game dizinin tarzı hoşunuza gidiyorsa;
Alice in Borderland dizisi kesinlikle çok daha iyi bir dizi. İzlemediyseniz mutlaka bakın derim. Tavsiyemdir.
Çok farklı diziler. Japonlar bu işte değişik bir kurguda ilerliyorlar.

Alice in Borderland gençlik dizisi bilimkurgu ve fantezi türünde. İlgi alanıma girdiği için özellikle fantezi türündeki uzakdoğu dizileri (Çin dizilerini saymıyorum onların hepsi fantezi zaten ;)) izlememe ihtimalim olamazdı.

Squid Game ile hiç alakası yok yalnız.
Bir dünyada yalnız siz varsınız ve kazanarak hayatta kalıyorsunuz. Bir nevi açlık oyunları serisi gibi.
Sırf hayatta kalmak için oyun oynamak ana konu diye benzer diyemeyiz. Onu seven bunu sevebilir diyemem ama izlenir mi izlenir.

Çok farklı diziler. Japonlar bu işte değişik bir kurguda ilerliyorlar.

Alice in Borderland gençlik dizisi bilimkurgu ve fantezi türünde. İlgi alanıma girdiği için özellikle fantezi türündeki uzakdoğu dizileri (Çin dizilerini saymıyorum onların hepsi fantezi zaten ;)) izlememe ihtimalim olamazdı.

Squid Game ile hiç alakası yok yalnız.
Bir dünyada yalnız siz varsınız ve kazanarak hayatta kalıyorsunuz. Bir nevi açlık oyunları serisi gibi.
Sırf hayatta kalmak için oyun oynamak ana konu diye benzer diyemeyiz. Onu seven bunu sevebilir diyemem ama izlenir mi izlenir.
Çok, hiç alakasız kelimelerle bence doğru yorumlamamışsın😗.Eminim ki izleyenler yada izlemek için şans verecekler kendi kanaatlerini vereceklerdir.
Bu öneriyi ve yorumu yazarken sadece kendi görüşümü değil, bu konuda değerlendirmeleri beğenilen bir çok kişinin yorumlarınıda ön görerek tavsiyede bulundum.
Tekrar söylüyorum,Alice in Borderland dizisine şans verin çok beğeneceksiniz. Tabii bu benim şahsi fikrim. 👍

Çok, hiç alakasız kelimelerle bence doğru yorumlamamışsın😗.Eminim ki izleyenler yada izlemek için şans verecekler kendi kanaatlerini vereceklerdir.
Bu öneriyi ve yorumu yazarken sadece kendi görüşümü değil, bu konuda değerlendirmeleri beğenilen bir çok kişinin yorumlarınıda ön görerek tavsiyede bulundum.
Tekrar söylüyorum,Alice in Borderland dizisine şans verin çok beğeneceksiniz. Tabii bu benim şahsi fikrim. 👍
Yanlış anlamışsınız.

Benim düşüncem alakasız diziler oldukları. İzlediğimi ve merak edenlerin izleyebileceğini de söyledim.

Konu Squid Game olduğu için alaka kurdum.

Dümdüz okununca bile alakasız olmadığı anlaşılıyor ama sizin yorumunuz tabi ki.

Yanlış anlamışsınız.

Benim düşüncem alakasız diziler oldukları. İzlediğimi ve merak edenlerin izleyebileceğini de söyledim.

Konu Squid Game olduğu için alaka kurdum.

Dümdüz okununca bile alakasız olmadığı anlaşılıyor ama sizin yorumunuz tabi ki.
Sen yinede vurgulayıcı kelimelerden sakın. O zaman etkileyiciliği fazla oluyor ve bilgi paylaşan kişiye sen bilmiyorsun gibi algılanıyor. Uzmanım demekte öyle. Boşver insanlar kendileri karar versin kimin uzman olduklarına. Herkes kendine göre uzman. Burada amaç bilgi paylaşımı ve kişilerin faydalanması sağlamak. Kararlar onların.

Tamam. BEN öyle yaparım.

Geri