Öneri Android TV Box Deneyimlerim ve Kullandığım Uygulamalar

Konular
10
Android TV Box cihazımı kullanmaya başladığımda, izleme deneyimimi kişiselleştirmek ve daha verimli hale getirmek amacıyla keşfettiğim birçok uygulama ve araç, medya tüketimimi daha keyifli ve pratik kıldı. Her biri, farklı ihtiyaçlarımı karşılayarak mükemmel bir deneyim oluşturmama yardımcı oldu. İşte bu süreçte tercih ettiğim başlıca uygulamalar ve kullanım yöntemlerim:

Cloudstream ile Zenginleştirilmiş İzleme Deneyimi​

Cloudstream, Android TV Box üzerinde izleme deneyimimi önemli ölçüde iyileştiren bir uygulama oldu. Özellikle altyazılı ve Türkçe içeriklere kolay erişim sağlama imkanı sunması, benim için büyük bir avantajdı. Uygulamanın sunduğu özelleştirme seçenekleri sayesinde içerik seçimimi daha da kişiselleştirebildim. Kullandığım eklentiler ve sağlayıcılar şunlardır:

• Rowdycado: Altyazılı içerik izlerken, "Rowdycado" eklentisinin sunduğu "CodeStream" sağlayıcısını tercih ediyorum. Bu sağlayıcı, yüksek kaliteli altyazılı film ve dizi seçenekleri sunarak, izleme deneyimimi daha da zenginleştiriyor.
  • Ultima: Türkçe içerik izlerken, özellikle "Ultima" sağlayıcısı büyük bir rahatlık sağladı. Dizipal ve Fullhdfilmizlesene gibi popüler Türkçe içerik sağlayıcılarına kolayca erişebiliyor, bu şekilde özelleştirilmiş listelerle içeriğimi hızla bulabiliyorum.

Cloudstream, kategori seçimi ve içerik sıralama seçenekleriyle de oldukça kullanışlı. İlgi alanıma göre içerikleri sıralayarak gereksiz listelemelerden kaçınıyor ve zaman kaybını önlüyorum. Bu sayede yalnızca ilgimi çeken içeriklere odaklanabiliyorum.

IPTV Hesapları ile Kendi İçerik Listemi Oluşturmak​

IPTV hesapları kullanarak daha fazla içerik seçeneği keşfettiğimde, @patr0n adlı arkadaşımın sağladığı hesaplardan faydalandım. Bu hesaplarla kendime özel bir içerik listesi oluşturdum. IPTV listelerini düzenleme işlemini genellikle bilgisayarımda yapıyor ve ardından oluşturduğum dosyaları yükleme sitelerine yükleyip bağlantıları kısaltıyorum. Bu sayede dosyaları hızlıca indirip Android TV Box cihazımda kullanmaya başlıyorum.

Bu IPTV listelerini VLC Media Player üzerinden izlemek, deneyimimi daha stabil ve reklamsız hale getiriyor. VLC, sürekli güvenli ve sorunsuz bir performans sunarak, içerikleri rahatça izlememi sağlıyor. Uygulama, hızlı açılışı ve stabil çalışması ile 1 aydan uzun süredir kesintisiz bir izleme deneyimi sunuyor.

Reklamsız ve Akıcı Tarayıcı Deneyimi​

Android TV Box cihazımda internette gezinti yaparken, kullandığım tarayıcı uygulaması da büyük önem taşıyor. Bu amaçla uygulamasını tercih ediyorum. Browser, hızlı ve yüksek kaliteli bir internet deneyimi sunmasının yanı sıra, reklam engelleme özelliği ile interneti kesintisiz ve reklamsız bir şekilde gezmeme olanak tanıyor. Bu sayede, reklamlarla kesintiye uğramadan sorunsuz bir internet gezintisi yapabiliyorum.

Sonuç: Kişiselleştirilmiş ve Verimli Bir İzleme Deneyimi​

Android TV Box cihazım, farklı uygulamalar ve araçlarla daha verimli ve keyifli hale geldi. Cloudstream, IPTV hesapları, VLC Media Player ve Browser gibi uygulamalar sayesinde izleme alışkanlıklarımı kolayca yönetebiliyorum. Her bir araç, benim için en iyi deneyimi sunacak şekilde özelleştirilebiliyor, böylece her anı daha eğlenceli ve verimli kılabiliyorum. Teknolojinin sunduğu bu imkanlar, medya tüketimimi daha da kişiselleştirmemi sağladı ve günlük izleme deneyimimi üst seviyeye taşıdı.

Akıcı faydalı anlatımınız için teşekkür ederiz

Tiktok da biri varya herhangi birinin videosunun konusunu söyleyip kazanılan zamn şu kadar falan diyor o geldi aklıma 😁 Androdi tvde Cloudstream - Browser - VLC Player kullan. Linki siteden al kazanılacak zaman ortalam 4 dk 😂

Umarım kızdırmam kimseyi saygılar🌹

Tiktok da biri varya herhangi birinin videosunun konusunu söyleyip kazanılan zamn şu kadar falan diyor o geldi aklıma 😁 Androdi tvde Cloudstream - Browser - VLC Player kullan. Linki siteden al kazanılacak zaman ortalam 4 dk 😂

Umarım kızdırmam kimseyi saygılar🌹

Canın sağ olsun dostum, zaten metnin en alt kısmında kısaca özetlemeye çalıştım. Dileyen metnin tamamını okur, dileyen de kısa özeti tercih eder. Forum kültürü, genellikle uzun ve detaylı yazılarla beslenir. Bu yüzden elimden geldiğince her şeyi ayrıntılı bir şekilde anlatmaya gayret ettim. Uzun bir süredir "en iyi" konusuyla ilgili sıkça tartışmalar dönüyordu, bu yüzden ben de kendi görüşlerimi paylaşıp bir nebze olsun açıklık getirmeye çalıştım. Umarım beğenilir.
IPTV hesaplarıyla gerçekten yüksek kaliteli yayın alabilirsiniz. Kaliteli bir oynatıcı konusunda sıkça sorular geliyordu; ben de önerdiğim oynatıcıyla, kullanıcıların güvenli ve stabil bir deneyim yaşamasını sağlamayı hedefledim. Artık gereksiz ve güvenliği şüpheli oynatıcılarla vakit kaybetmek zorunda kalmazsınız.
Cloudstream konusu da çoğu kişinin farkında olmadığı bir sağlayıcıydı. Burada, kullanıcılara oldukça şık ve işlevsel bir arayüz sunuluyor. Hem görsel hem de kullanım açısından oldukça tatmin edici bir deneyim elde edebilirsiniz.

En beğendiğin box için iptivi hangisi oldu? Bendeki cihaz amazonbox hangisini tavsiye edersin.

Ben, Homatics Box R 4K Plus 32 GB Android TV Box kullanıyorum ve fiyatına göre oldukça başarılı bir cihaz. Performansı gayet tatmin edici ve hafıza kapasitesi de benim kullanımım için yeterli.

Eğer Amazon Fire TV Cube 4K Ultra HD (3. Nesil) Android TV Box cihazını almak isterseniz, yurtdışından almanızı tavsiye ederim. Fiyat/performans açısından çok iyi bir seçenek olabilir. Bu tür cihazları güvenilir satıcılardan almak önemli. Alışveriş yapmadan önce satıcı yorumlarını dikkatlice inceleyin ve ürünün güvenli bir kaynaktan geldiğinden emin olduktan sonra sipariş verebilirsiniz.
Kusura bakma yanlış yazdım sanırım bende Amazon box var seninde deneyimlerinle hangi IPTV uygulamasıni tavsiye edersin. Varsa elinde stabil çalışan m3u dosyası

Kusura bakma yanlış yazdım sanırım bende Amazon box var seninde deneyimlerinle hangi IPTV uygulamasıni tavsiye edersin. Varsa elinde stabil çalışan m3u dosyası
kullanarak daha fazla içerik seçeneği keşfettiğimde, @patr0n adlı arkadaşımın sağladığı hesaplardan faydalandım. Bu hesaplarla kendime özel bir içerik listesi oluşturdum. IPTV listelerini düzenleme işlemini genellikle bilgisayarımda yapıyor ve ardından oluşturduğum dosyaları yükleme sitelerine yükleyip bağlantıları kısaltıyorum. Bu sayede dosyaları hızlıca indirip Android TV Box cihazımda kullanmaya başlıyorum.

Bu IPTV listelerini VLC Media Player üzerinden izlemek, deneyimimi daha stabil ve reklamsız hale getiriyor. VLC, sürekli güvenli ve sorunsuz bir performans sunarak, içerikleri rahatça izlememi sağlıyor. Uygulama, hızlı açılışı ve stabil çalışması ile 1 aydan uzun süredir kesintisiz bir izleme deneyimi sunuyor.

Son düzenleme:
Bilgi için teşekkürler okurken sıkılmadım hiç :)

@rolls_royce Cloudstream hangi eklentiler?
  • rowdycado: Altyazılı içerik izlerken, "rowdycado" eklentisinin sunduğu "CodeStream" sağlayıcısını tercih ediyorum. Bu sağlayıcı, yüksek kaliteli altyazılı film ve dizi seçenekleri sunarak, izleme deneyimimi daha da zenginleştiriyor.
  • ultima: Türkçe içerik izlerken, özellikle "ultima" sağlayıcısı büyük bir rahatlık sağladı. Dizipal ve Fullhdfilmizlesene gibi popüler Türkçe içerik sağlayıcılarına kolayca erişebiliyor, bu şekilde özelleştirilmiş listelerle içeriğimi hızla bulabiliyorum.

Geri