(Yardımlaşma) Herkes Cihazlarında Kullandığı Uygulamaları Yazabilir mi? (Tv, Box, Stick)

Merhaba kraptorcs3 ü Android tv de ekliyorum fakat geçersiz veri uyarısı alıyorum neden acaba nerde yanlış yapıyorum 🙏🙏🌷
hangi konuda olduğumuzu bilmiyorum çözemedim şuan çorba stil ben de cevap veriyim nuvio içinse eklentiye json kodu uzunca yaz cloudstream içinse vpn veya bydepi aç megaturk yaz depo olarak ilk satırı boş bişe yaz altına yaz megaturk ordan sonra yürü hepsi gelir kraptor dan devam edersin

Cloudstreami tvye kurdum lakin vpn is yapmadi kisaltmaları kullanamadım tv uzun link girmek zulümdü çözümü buldum google tv indirdim telefona tvye bağladım telefondan ne kopyalarsam tvdede onu adres çubuğuna kopyaliyor mobilden okuttum linki kraptor disinda mega tr depoya ulaşıp bir depo daha ekledim feroxxcs3 de çalışıyor film dizi için güzel onuda ekledim is yapıyor şimdilik. Reci ve İnatı sildim nuvioda denemek isterim ama baya zahmetli geldi ugrasmak istemiyorum cloudstream işimi gördü öneren arkadaslara teşekkürler iyi bayramlar herkese
Nasıl dediğimiz gibi çok güzel değil mi 😁

İnat Box, REC TV (son sürüm canavar oldu), Atak TV (@atakan1983 in son eseri), Güneş TV, Güneş DNS (@oktay2617 'nin çok iyi işleridir), Domates TV, Net TV (@Adnan K. ağabeyin güzel işidir), Youtube falan devre dışı direkt TizenTube Cobalt (@reisxd nin yarattığı efsane) mevcut. Televizo, OTT Navigatör, Send to Files, Button Mapper. Bunlar fiks durup değişmezler. Sürekli güncel duranlar. Benim makinada. Babamda daha çok var. O maç sevdalısı. Onun haricinde tester olarak çok uygulamaya destek olmaya çalışıyorum. Tavsiye ederim. Hem öğrenirsiniz hem katkınız olur. Ama Ruslar ile çalılırken dikkat etmek lazım. Gelgelelim OTT Navigatör dahil eklediğim linklerde bunun için harici oynatıcı demeyen bir player henüz bulamadım. Birisi de bir listemi eksiksiz oynatsın. Yok illa birini oynatmaz. O sizin kalite tercihinize ve donanım ile internet hızınıza bağlı. Öyle abartılan gibi değil. 4K Dolby Almost bir içerik için 50 Mb hız yeterli 5 Ghz bandında.

Şu an bir arkadaşa testerlık yapıyorum. Oktay'ın Güneş'inden sonra bitince efsane olacak sanırım. Yerim var. Ram kalıdırıyor derseniz Stremio eklentileri ile her şeye yeter de artar.

İnat Box, REC TV (son sürüm canavar oldu), Atak TV (@atakan1983 in son eseri), Güneş TV, Güneş DNS (@oktay2617 'nin çok iyi işleridir), Domates TV, Net TV (@Adnan K. ağabeyin güzel işidir), Youtube falan devre dışı direkt TizenTube Cobalt (@reisxd nin yarattığı efsane) mevcut. Televizo, OTT Navigatör, Send to Files, Button Mapper. Bunlar fiks durup değişmezler. Sürekli güncel duranlar. Benim makinada. Babamda daha çok var. O maç sevdalısı. Onun haricinde tester olarak çok uygulamaya destek olmaya çalışıyorum. Tavsiye ederim. Hem öğrenirsiniz hem katkınız olur. Ama Ruslar ile çalılırken dikkat etmek lazım. Gelgelelim OTT Navigatör dahil eklediğim linklerde bunun için harici oynatıcı demeyen bir player henüz bulamadım. Birisi de bir listemi eksiksiz oynatsın. Yok illa birini oynatmaz. O sizin kalite tercihinize ve donanım ile internet hızınıza bağlı. Öyle abartılan gibi değil. 4K Dolby Almost bir içerik için 50 Mb hız yeterli 5 Ghz bandında.

Şu an bir arkadaşa testerlık yapıyorum. Oktay'ın Güneş'inden sonra bitince efsane olacak sanırım. Yerim var. Ram kalıdırıyor derseniz Stremio eklentileri ile her şeye yeter de artar.
Hocam detaylı yazmışsın teşekkürler stremio olayı karşıma cok cikmaya başladı bir bakıcam

Şimdi tizen tubeyi kurdum streamioya daha sonra kafa atıcam
Esed Nod 32 markette ücretsiz mevcut. Mutlaka kurun ve erişebilirlik iznini açın. VPN için Proton sitesinden bir kere aktif edip cihazda tutarsanız işinizi hem güvenli hem yeterli şekilde görür. Bunlar da temel paketimde var. Unutmuşum yazmayı.

Esed Nod 32 markette ücretsiz mevcut. Mutlaka kurun ve erişebilirlik iznini açın. VPN için Proton sitesinden bir kere aktif edip cihazda tutarsanız işinizi hem güvenli hem yeterli şekilde görür. Bunlar da temel paketimde var. Unutmuşum yazmayı.
Hocam sizin cihaz ne allasen 😅

• Beğen
Tepkiler: ENS
Benim odamdaki Google TV 1 Gb Ram var.
Annemdeki Alwinner işlemcili port android 9. 32 GB 4 GB Ram
Babamın odada Hako Pro 64/4 GB Ram. Vaktinde ucuzken aldıklarım. Şimdi alınmaz durumda.

Benim odamdaki Google TV 1 Gb Ram var.
Annemdeki Alwinner işlemcili port android 9. 32 GB 4 GB Ram
Babamın odada Hako Pro 64/4 GB Ram. Vaktinde ucuzken aldıklarım. Şimdi alınmaz durumda.
Hocam ben iki uygulama kurayım diyorum tvye kasmaya başlıyor hemen

Geri