......................................................................................................................................................

x799256;​

Film ve Diziler İçin Script İçindeki Bu Kısmı `--get-url
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
{channelId}/live`;

Bu Şekilde `--get-url
{channelId}`; Şeklinde Değiştirip Kullanabilirsin.

usta yaptım çalıştı sevindim ama şu an çalışmıyor

Youtube Canlı TV Kanallarını İzleyebileceğiniz PHP, Worker Javascript ve Kanal Listesi M3U Olarak Sunulmuştur.
Her Güzelin Bir Kusuru Olur, Bunun Kusuruda Yayınlar Biraz Geç Açılır.
Çünkü Yayınların Convert Edilmesi Yayınların Geç Açılmasına Sebebiyet Vermektedir.
Benim Anlatacaklarım Bukadar.
Konuyla İlgili Yardımcı Olacağım Bir Durum Olursa Sayfa Altında Yazarsınız, Bende Aklımın Aldığı Kadar Yardımcı Olmaya Çalışırım.
Şimdiden Hediyem Olsun, İyi Seyirler Dilerim.

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
​
emegine sağlık

İyi günler Hocam dediğiniz gibi yaptım ama Videolar için çalışmadı. Size zahmet yaparsanız çok sevinirim. Önceden teşekkürler
Kardeş Tüm Videolar İçin Yapamazsın Türk Filmleri, Dizileri, Yabancı Filmlerden Bazıları Gibi. Bir Boş Vaktimde Bakarım.

Kardeş Tüm Videolar İçin Yapamazsın Türk Filmleri, Dizileri, Yabancı Filmlerden Bazıları Gibi. Bir Boş Vaktimde Bakarım.
Ne fark var onu anlayamadım Hocam. Videonun ID - si ile çalışmıyor mu zaten. Ya hepsini çalıştırır ya da hiç birini.

Ne fark var onu anlayamadım Hocam. Videonun ID - si ile çalışmıyor mu zaten. Ya hepsini çalıştırır ya da hiç birini.
Bazı Video Film ve Diziler Korumalı Oluyor Ondan Kaynaklı Bilmem Anlatabildim mi

Geri