(Yardımlaşma) Herkes Cihazlarında Kullandığı Uygulamaları Yazabilir mi? (Tv, Box, Stick)

Denemelisin.
Tek repo belli başlı siteleri ekliyerek. Abartmadan kullan. Harici Playerda kullanabilirsin VLC MX v.s pek gerekte yok gerçi. İnat Rec falan kolay kolay çalıştırmazsınki zaten onlarıda ekliyebiliyosun. Olmassa olmazdır
Güncel repolar neler bir deneyim yarın konusunu bulamadım forumda

İçeriği kendimiz hazırlıyoz o biraz uğraştırır her zaman icerik aramaya zamanım olmayabilir domates, rec gibi anında iş görecek uygulamalar daaha çok işimi görür su asamada
Dostum kendin hazırlamıyorsun aslında şöyle anlatayım sana depo ekleme kısmına vpn açıp kraptorcs3 yazıyorsun ondan sonra hangi siteleri istiyorsan ekliyorsun filmcehennemi dizipal dizilla inat ve recte ekleniyor filmakinesi en popüler olanlar var içinde sonra istediğini seçip izleyebilirsin uygulamalardan farklı ve izlemesi çok pratik kesinlikle en iyi uygulama bence cloud stream

Hocam izledim telefona kurdum cloudu kısaltmalar yasaklanmış tam link lazimmis buldum kraptorun telegramdan uzun linki yazınca acildi repo gerçekten iyimis bütün siteler tek yerde şimdi sabah tvye kuracam yanliz ona uzun linki nasıl kopyalarım bilmiyorum eğer yapabilirsam inatı felan silerim direk hem tvde yerde kaplamaz

Dostum kendin hazırlamıyorsun aslında şöyle anlatayım sana depo ekleme kısmına vpn açıp kraptorcs3 yazıyorsun ondan sonra hangi siteleri istiyorsan ekliyorsun filmcehennemi dizipal dizilla inat ve recte ekleniyor filmakinesi en popüler olanlar var içinde sonra istediğini seçip izleyebilirsin uygulamalardan farklı ve izlemesi çok pratik kesinlikle en iyi uygulama bence cloud stream
Yaptım hocam telefona kurdum kraptorcs3 yazdim gecersiz dedi yasaklanmış kisaltmalar galiba uzun linki yapıştırdım depo açıldı

Hocam izledim telefona kurdum cloudu kısaltmalar yasaklanmış tam link lazimmis buldum kraptorun telegramdan uzun linki yazınca acildi repo gerçekten iyimis bütün siteler tek yerde şimdi sabah tvye kuracam yanliz ona uzun linki nasıl kopyalarım bilmiyorum eğer yapabilirsam inatı felan silerim direk hem tvde yerde kaplamaz
Mesajımın altında da uzun link mevcuttu, telegramla uğraşmanıza gerek kalmayacaktı.

Burada yazan arkadaşların yazdığı programların pek çoğunu kullandım bazen cihazı yer yokluğundan kastığından ya da başka bir program yüklemem gerektiğinden bazen de güncellemeleri sonlandırdıklarından sildiklerim de oldu. Örneğin OneTvPersian uygulaması bi dönem çok iyiydi epey güncelleme gelmedi sonra güncelleme geldi OneElevate oldu ama eski verimi alamadım gibi. İlginçtir gözümden mi kaçtı bilmiyorum ama kimse Stremio kullanmamış sanki 😁
Bu arada pek az bilinen bir dizi film uygulaması da BeeTv, gerçi epeydir onu da kullanmadım son hali nedir bilmiyorum.
Stremioyu yıllardır biliyorum ama çok kasıyor ağır çalışıyor cloudstream varken stremio gerek duymuyorum artık

Yaptım hocam telefona kurdum kraptorcs3 yazdim gecersiz dedi yasaklanmış kisaltmalar galiba uzun linki yapıştırdım depo açıldı
Uzun linklede olur kısa linki vpn açıp girince kabul ediyor çok seveceksin cloudstreami garanti veriyorum

Mesajımın altında da uzun link mevcuttu, telegramla uğraşmanıza gerek kalmayacaktı.
Ona dikkat etmedim pek olsun buldum yinede ama tvye yazması biraz uzun sürecek kopyalama işini nasıl yaparim bilmiyorum tvye

Ona dikkat etmedim pek olsun buldum yinede ama tvye yazması biraz uzun sürecek kopyalama işini nasıl yaparim bilmiyorum tvye
Vpn açıp kısa linki gir kraptorcs3 siteleri ekle sonra zaten vpnsizde izleyebiliyorsun sadece kısa kodu yazana kadar açsan VPNyi yeterli

Evet iyimis sec beğen al tarzı yanlız raptordan baska repo var mı yerli
Hocam sadece 1 depo kullanmanızı tavsiye ederim. Mesela siz Kraptoru kurdunuz ve X adında başka bir depo kurduğunuzu varsayalım. Kraptorda Hdfilmcehennemi eklentisi yüklerseniz X deposunda yükleyemezsiniz, çakışma yapar eklenti açılmaz.

Hocam sadece 1 depo kullanmanızı tavsiye ederim. Mesela siz Kraptoru kurdunuz ve X adında başka bir depo kurduğunuzu varsayalım. Kraptorda Hdfilmcehennemi eklentisi yüklerseniz X deposunda yükleyemezsiniz, çakışma yapar eklenti açılmaz.
O zaman kraptor en iyisi yerli olarak o kalsın varsa daha iyisi onu ekliyim

Geri