(Yardımlaşma) Herkes Cihazlarında Kullandığı Uygulamaları Yazabilir mi? (Tv, Box, Stick)

Destek sonlandırılmış
Güncelleme geleceği yazıyordu reddite demekki Cinema HD gitmiş hdobox daha iyi bence

Alternatif olarak tea tv ve film plusta iyi onlarada bakabilirsin arkadaş önermişti idare eder onlarda

Son düzenleme:
Aerial Views ,Analiti,APKTime,Aptoide,Atak TV,Beleş TİVİ,CloudStream,Cx Dosya Gezgini,Domates,Downloader,FuTvPro,Golge TV,Hi Browser,İnternet Speed Test,İnat BOX,Kodi,Leankey Keyboard Pro,Net TV,NETV GOLD V11,Octohide VPN,Projectivy Launcher,REC TV,Send Files To TV,Televizo,TV+,Unlinked,VLC,WatchBuddy,xPola Player,Yandex Browser,Youtube şu an yüklü olan kullandığım uygulamalar
Bi smarttube ve tizentube eksik 🙄

cloudstream, inattv, güneştv, cx file manager, smarttube, televizo

platformlardaki dizi, film ve animeleri tek bir arayüzde, reklamsız ve çevrimdışı izleme (indirme) özellikleri var

İnat box
Radyo Kulesi
REC tv
Beleş tv
Domino tv
Atak tv
Seyirtürk
Domates tv
Ultimate iptv loader pro
Net tv
bunları kullanıyorum Android 13 tablet

Uygulamaları yapanların emeklerine sağlık
Sizde olmasanız ne yapardık bilemiyorum.

Bunla uğraşmam ya hazır kendinden içerikli uygulamalar daha iyi güncel dosya ara bide 🤣

Bunla uğraşmam ya hazır kendinden içerikli uygulamalar daha iyi güncel dosya ara bide 🤣
Player kalitesi ve arayüz güzel olduğu için genelde tercihimdir, size de tavsiye ederim. Nuvio, cloudstream.

Player kalitesi güzel olduğu için genelde tercihimdir, size de tavsiye ederim. Nuvio, cloudstream.
İçeriği kendimiz hazırlıyoz o biraz uğraştırır her zaman icerik aramaya zamanım olmayabilir domates, rec gibi anında iş görecek uygulamalar daaha çok işimi görür su asamada

İçeriği kendimiz hazırlıyoz o biraz uğraştırır her zaman icerik aramaya zamanım olmayabilir domates, rec gibi anında iş görecek uygulamalar daaha çok işimi görür su asamada
Linkte ki arayüzünden fikir sahibi olabilirsiniz, kullanmak isterseniz de ben sizin için kurulumunu yaparım. Size de sadece hesabınızla giriş yapmak düşer. Saygılarımla.

Burada yazan arkadaşların yazdığı programların pek çoğunu kullandım bazen cihazı yer yokluğundan kastığından ya da başka bir program yüklemem gerektiğinden bazen de güncellemeleri sonlandırdıklarından sildiklerim de oldu. Örneğin OneTvPersian uygulaması bi dönem çok iyiydi epey güncelleme gelmedi sonra güncelleme geldi OneElevate oldu ama eski verimi alamadım gibi. İlginçtir gözümden mi kaçtı bilmiyorum ama kimse Stremio kullanmamış sanki 😁
Bu arada pek az bilinen bir dizi film uygulaması da BeeTv, gerçi epeydir onu da kullanmadım son hali nedir bilmiyorum.

Cloudstream nuvioya gore daha kolay sanki üyelik felan istemiyor gibi belki onu bir denerim
Denemelisin.
Tek repo belli başlı siteleri ekliyerek. Abartmadan kullan. Harici Playerda kullanabilirsin VLC MX v.s pek gerekte yok gerçi. İnat Rec falan kolay kolay çalıştırmazsınki zaten onlarıda ekliyebiliyosun. Olmassa olmazdır

Geri