TV box uygulama önerisi

burakhd

Paylaşımcı
Konular
43
En iyi TV box uygulaması hangisi acaba Maç yayınları dizi film her şey içinde olup uğraştırmayacak bir program arıyorum var mıdır acaba daha yeni aldım cihazı program önerirseniz sevinirim

En iyisi yok ama kötüler olabilir ya uygulamanın yetersizliğinden ya da kullanılan cihazdan kaynaklanan.

Canlı spor müsabakaları için her uygulamada problem yaşanabilir nihayetinde ücretli ve yasal bir şekilde kullanılmıyorlar.

Uzun zamandır kullananlar gibi siz de birkaç alternatif olması açısından ona göre programlar belirleyebilirsiniz. Forumdaki arkadaşlarımızın uygulamaları da olabilir sıklıkla kullanılan diğer uygulamalar da. Fakat tek başına sorunsuz ve all-in-one uygulama bulmanız zor.

En iyi TV box uygulaması hangisi acaba Maç yayınları dizi film her şey içinde olup uğraştırmayacak bir program arıyorum var mıdır acaba daha yeni aldım cihazı program önerirseniz sevinirim
Burdaki paylaşılan m3u listelerindeki hesapların birini kullan bence bi iptv player indir hesabı gir dizi film spor ne ararsan var. Hangi player diye sorarsan tivimate güzel çalışıyor ama dizi film özelliği için üyelik istiyor. Onun haricinde xp player var ben onu kullanıyorum arada sıkıntı çıkarıyor ama benim için sorun olmuyor.

Tvmate ve televizio benlik

Geri