IPTVSevenler Uygulamam (proje aşamasında)

Evet maalesef Dropbox (canlı TV M3U olarak Dropbox tan geliyor) erişimi engellemiş fazla kullanım olunca 24h içinde düzelir yazıyor ( eğer bu sorun çok fazla olmaya başlarsa linkleri Dropbox değil başka bir platform üzerinden uygulamaya bağlarım ve güncelleme getiririm)
Teşekkürler

Kısacası Dropbox a bir anda çok fazla erişim sağlanınca Dropbox güvenlik amacıyla benim Dropbox hesabını şimdilik ulaşılmaz hale getirmiş bu sebepten dolayı bazı şeyler maalesef çalışmıyor yarına kadar düzelmezse bu durum uygulamaya bir güncelleme gelecek
Bu akşam saat 00:00 a kadar düzelmezse başka bir sisteme en yakın zamanda geçeceğim

@Memetcandal Kardeşim,Uygulamanı Beğendim.Eline Sağlık.
Naçizane Bir Önerim Olacak.Uygulama Liste Gorunumunu,Yukarıdan Aşağıya Tek Sıralı,Liste Görünümü Halinde Şuan.
Çok Sıralı 6,7 (Izgara Görünümlü)Ayrıca Kapak Foto,ve Kanal Logo Görünümünü,Biraz Daha Seçilebilir,Göze Hitap Eder Olması Açısından,Ebatlarını Biraz Daha Büyültebilirsen,Hem Kullanım Kolaylığı,Hemde Göze Hitap Edecektir.
Onun Dışında,Uygulamanı Beğendiğimi Zaten,Söylemiştim.
Uygulama"nın Daha İyi Olması İçin,Naçizane Görüşlerim,Bu Şekilde.
Burda,Tercih Tabiiki Sana Kalmış.Saygılarımla.(y)

Ayrıca Kapak Foto,ve Kanal Logo Görünümünü,Biraz Daha Seçilebilir,Göze Hitap Eder Olması Açısından,Ebatlarını Biraz Daha Büyültebilirsen,Hem Kullanım Kolaylığı,Hemde Göze Hitap Edecektir.
Geri donusun icin cok Tesekkur ederim Uygulamada Duzeltilmesi gerekililen cok sey var Dropbox boyle Problem cikarmaya devam ederse Maalesef Am fikirlerin icin Tesekkur ederim Unutmazsam Istegini Uygulamaya gecirmeye calisacagim :)
@Memetcandal Kardeşim,Uygulamanı Beğendim.Eline Sağlık.
Naçizane Bir Önerim Olacak.Uygulama Liste Gorunumunu,Yukarıdan Aşağıya Tek Sıralı,Liste Görünümü Halinde Şuan.
Çok Sıralı 6,7 (Izgara Görünümlü)
Burda demek istediginizi Tam anlamadim

Merhabalar Arkadaşlar daha önce belirttiğim gibi gemini ve Claude yardımı ile Kodular üzerinden IPTVSevenler adlı bir uygulama geliştirdim Uygulama Icergi: Canli TV, IPTV, Film ve Dizi Izletmek Daha Fazla Bilgiyi ve Uygulama Goruntulerini Asagida Bulabilirsiniz 🫡

Uygulamayı Smart TV de görmek için bir Launcher kullanmanız gerekiyor

Cihaz Minimum Ram: 1,5Gb
Cihaz Tavsiye Ram: 2Gb

Güncel durum:

- Uygulamanın Ilk sayfası çalışıyor
- Görevi: Size 4 tane Mod sunmak (Canlı TV, IPTV, Film veya Dizi izlemek)

Ekli dosyayı görüntüle 24483

IPTV Manager
Gorevi:

Kendi Listenizi Eklemeyi mumkun Kilmak
Fonksiyonlari:
- Kaydet Butonu m3u listenizi kaydeder
- Listedeki Listenize basili tutarak listeden Silebilirsiniz

Screenshot 2026-03-27 214009.png

Screenshot 2026-03-27 214028.png

Screenshot 2026-03-27 214144.png

Screenshot 2026-03-27 214213.png

Screenshot 2026-03-27 214223.png

- Kategori sayfası Çalışıyor
- Görevi: Seçtiğiniz Moda göre size o Modun M3U indirip Kategorilerini filtrelemek ve size seçenek olarak sunmak

Canli TV Kategorileri:
Ekli dosyayı görüntüle 20087

IPTVM3u Kategorileri
Screenshot 2026-03-27 214726.png

Film Kategorileri:
Screenshot 2026-03-27 214740.png

Dizi Kategorileri:
Screenshot 2026-03-27 214751.png

- Kanallar Sayfası Çalışıyor
- Görevi: Seçtiğiniz Moda ve Kategoriye Göre size o Kategoriye ait Içerikleri Göstermek

Ekli dosyayı görüntüle 24484

Ekli dosyayı görüntüle 24485

Ekli dosyayı görüntüle 24486

Canli TV Player
Gorevi:

Size Istediginiz Kanali/Filmi Gostermek
Fonksiyonlari:
- 👆Yukari ve 👇Asagi tuslari IleKanal Degistirme
- ⬅️Geri Tusu Ile Kategori/Kanalar Menusu Acip Kapama
- Kanallar ve Kategori Butonlari ileKanal veya Kategori degistirme
- 📺Alternatif Player📺 tusu ile size Baska Bir Player Kullanma imkani Vermek

Ekli dosyayı görüntüle 24487

Ekli dosyayı görüntüle 24488

Ekli dosyayı görüntüle 24490

Ekli dosyayı görüntüle 24491

IPTV Player
Gorevi:

Sizin Kendi M3u Listenizdeki Icerigi size acip Izletmek
Fonksiyonlari:
- 👆Yukari ve 👇Asagi tuslari IleKanal Degistirme
- ⬅️Geri Tusu veya 🆗Orta Tus ile Menu Acilir
- Cikan menu Uzerinden Kategori veya Kanal Degistirebilirsiniz, Harici Player yani Alternatif Player Kullanabilirsiniz veya bir Onceki Ekrana geri Donebilirsiniz

Ekli dosyayı görüntüle 24495

Ekli dosyayı görüntüle 24498

Ekli dosyayı görüntüle 24499

Ekli dosyayı görüntüle 24500

Ekli dosyayı görüntüle 24501

Film ve Dizi Player
Gorevi:

Size istediginiz Filmi veya Diziyi acma
Fonksiyonlari:
- Isterseniz Kaldiginiz yerden Izleme Fonksiyonu (Her 5 Dk bi Pozisyonu kaydeder)
- 👆Yukari ve 👇Asagi Tuslari ile ses artirma/Kisma Fonksiyonu
- ⬅️ sol ve ➡️ Sag Tuslari ile Filmi/Diziyi 10 Saniye Ileri veya geriye sarabilirsiniz
- 🆗 ok tusu yani Orta tus ile Butonlari aktif edebilirsiniz
- ⏸️durdurma veya ▶️ Baslatma tusu ile Film/Dizi yi Dondurma veya Baslatma
- ⏪geri sarma ile 10 saniye geri sarma ⏩ileri sarma ile 10 Saniye ileri Sarma
- 🗨️ Altyazi Butonu ile Alt Yazi Acip Kapama Fonkiyonu
- 🔊 Ses Butonu Ile Video Sesini degistirme
- 🎬 kalite Butonu Ile Filmin/Dizinin Goruntu Kalitesini Degistirme
- 📺Alternatif Player ile Filmi veya Dizi yi Baska Player ile Acma
- ⬅️ geri Tusu ile Geri Gidebilirsiniz

Screenshot 2026-03-27 222003.png

Screenshot 2026-03-27 222015.png

Screenshot 2026-03-27 222031.png

Screenshot 2026-03-27 222048.png

Screenshot 2026-03-27 222103.png

Screenshot 2026-03-27 222112.png

Screenshot 2026-03-27 222125.png

Screenshot 2026-03-27 222135.png

Screenshot 2026-03-27 222143.png

Screenshot 2026-03-27 222155.png

Screenshot 2026-03-27 222205.png

Screenshot 2026-03-27 222215.png

Screenshot 2026-03-27 222224.png

Screenshot 2026-03-27 222249.png

Screenshot 2026-03-27 222258.png

Baska bir Film:
Screenshot 2026-03-27 222412.png

Screenshot 2026-03-27 222427.png

Screenshot 2026-03-27 222535.png

Screenshot 2026-03-27 222542.png

Screenshot 2026-03-27 223743.png

Screenshot 2026-03-27 224015.png

Screenshot 2026-03-27 224040.png

Screenshot 2026-03-27 224056.png

Screenshot 2026-03-27 224105.png

Full Versiyon Indirme Linki:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Alternatif indirme linki:

Full Versiyon Indirme Linki Kisa:
Moralim bozuldu kaç aydır emek verdiğim uygulama ve güzel çalışan uygulama Dropbox yüzünden sabote edilmiş oldu

O kadar ay uğraştım ve herşey çalışıyor du ama dün Video dan sonra uygulama çok fazla kullanılınca Dropbox güvenlik sebebiyle linkleri ulaşılmaz hale getirmiş bu sayede uygulama şuanda çalışmıyor gibi duruyor...

Halbuki aslında herşey çalışıyor sadece Dropbox un erişime Geri açması gerekiyor....

Yarına kadar düzelmesi gerekiyor bu durum düzelmezse veya çok sık problem oluşturursa GitHub sistemine geçiş yapacağım ve uygulamaya güncelleme göndereceğim

Herkesten özür dilerim....

Moralim bozuldu kaç aydır emek verdiğim uygulama ve güzel çalışan uygulama Dropbox yüzünden sabote edilmiş oldu

O kadar ay uğraştım ve herşey çalışıyor du ama dün Video dan sonra uygulama çok fazla kullanılınca Dropbox güvenlik sebebiyle linkleri ulaşılmaz hale getirmiş bu sayede uygulama şuanda çalışmıyor gibi duruyor...

Halbuki aslında herşey çalışıyor sadece Dropbox un erişime Geri açması gerekiyor....

Yarına kadar düzelmesi gerekiyor bu durum düzelmezse veya çok sık problem oluşturursa GitHub sistemine geçiş yapacağım ve uygulamaya güncelleme göndereceğim

@Memetcandal Kardeşim.
Moralini Bozmana Gerek Yok.
Bu Senin Suçun Değil.
Uygulamanda Bir Sorun Yok.
Sadece Live Tv Bolumu Dedigin Gibi.
Uygulamayı Kullanmaya Engel Olacak,1 Sorun Değil.
Onuda Zaten Duzeltirsin.
Oyuzden Sen Rahat Ol Kardeşim.
Kimseden Özur Dilemenede Gerek Yok.
Uygulama Ucretsiz,Bu İşlerden 1 Kurus Menfeat Yok.
Bu Gibi Sorunlar Olabilir.Gayet Normal Bu.
Her Sorunun 1 Çözüm Yolu Vardır.

Son düzenleme:
Canını sıkma dostum, böyle şeyler yazılım işinin maalesef parçası. Önemli olan uygulamanın gerçekten iyi çalışıyor olması ve senin onu sıfırdan ortaya çıkarmış olman. Aylarca emek verdiğin bir şeyi bir sorun yüzünden çöpe atmış olmuyorsun. Eminim bunu da toparlayıp daha güçlü hale getireceksin.

Merhaba arkadaşlar yeni konu herkese hayırlı uğurlu olsun dünkü YouTube videosundaki bahsedilen konu bu konudur ilk mesajda uygulama indirme linki ve detaylı bir anlatım mevcuttur

Aşağıdan uygulama ile ilgili bilgiyi alabilirsiniz (neden bazı şeyler çalışmıyor o mesaj da yazıyor)

dostum dropboxa yukleme m3u yu archive.org a ucretsiz kayit ol ekle

Birde şöyle bir ilave edeyim film ve dizi Player bazı filmler de claudflare Worker üzerinden açılıyor onun da günlük 100.000 kere kullanma sınırı var ondan sonra filmler açılmayabilir. Açılmayan filmleri alternatif Player butonu ile VLC veya istediğiniz bir harici Player kullanarak açabilirsiniz (bu 100.000 kere kullanma işi yeterli olacağını düşünmüştüm ama yetmeyecek sanırım başka bir çözüm bulmaya çalışacağım)

Asagi yukarı 1 hafta lütfen böyle idare edin şuan çok vaktim yok ama vakit bulduğum da herşeyi daha iyi ve güzel hale getirmeye çalışacağım

@erbab ? Birşey yazmak istediniz sanırım...

Arkadaşlar şundan itibaren canlı TV ve diğer içerikler tekrardan aktif hale gelmiştir herkese iyi seyirler dilerim 🫡

Arkadaslar Onumuzdeki 1-2 gun Boyunca Film ve Dizi Player Stabil calismaya bilir bir kac sey deniyorum bu sayede uzun vadede daha Stabil calisacak Insallah

Eline, emeğine sağlık kardeşim...

Tcl TV attım onnumara calişiyor ellerine emeğine sağlık emeğe saygı tşk ederim

Hap dediğin böyle olur. Süper olmuş

Geri