Öneri En Son Hangi Filmi ve Diziyi İzlediniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eerol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

uykucu.jpg

Uykucu

29 Ekim 2025 Sinemada | 2s 3dk | Aksiyon, Gerilim
Yönetmen Can Ulkay
| Senarist Kubilay Tat
Oyuncular: Çağatay Ulusoy, Elçin Sangu, Ferit Kaya

Özet
(13+): 13 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Uykucu, gizli bir örgütün ölümcül oyununda kesişen iki yaralı ruhun hikayesini konu alıyor. Ferman, “Masa” adlı gizli örgüt adına eski ajanları ortadan kaldıran soğukkanlı bir tetikçidir. Bir görev sırasında hedefi olan Saye’yle karşılaşır ve beklenmedik şekilde ona aşık olur. Saye’yi öldürmek yerine örgüte kazandırmayı seçer. Bu karar, ikisinin de hayatında geri dönüşü olmayan bir yolun başlangıcı olur.

8/10

Aksiyon ve dram tarzında çok iyi bir film , beklediğimden de daha iyi çıktı oyuncu kadrosu da çok iyi.​
Ben de az önce bitirdim.
Kesinlikle benim de beklediğimden iyiydi. Dövüş sahneleri Teşkilat dizisinin sahnelerinden çok daha inandırıcıydı :)

SESSIZ-TEPE-DONUS.jpg

Sessiz Tepe: Dönüş

13 Şubat 2026 Sinemada | 1s 46dk | Korku
Yönetmen Christophe Gans
| Senarist Christophe Gans, Sandra Vo-Anh
Oyuncular: Jeremy Irvine, Hannah Emily Anderson, Robert Strange (III)
Orijinal adı Return To Silent Hill

Özet
16 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Sessiz Tepe: Dönüş, aldığı gizemli mesajın ardından Silent Hill’e geri dönen bir adamın hikayesini konu ediyor. James, büyük aşkından ayrılmasıyla yıkıma uğrayan bir adamdır. Bir gün gizemli bir mektup ona ulaşır ve onu sevdiği kadını aramaya göndermesi için Silent Hill'e geri çağırır. Orada, kendisini bir zamanlar bildiği, ancak bilinmeyen bir kötü ruh tarafından dönüştürülmüş gibi görünen bir kasabada bulur. Akıl sağlığından şüphe duymaya başlayan James, aşkını kurtarmayı başarmak için bu garip gerçeklikte anlam bulmak için kendi kendisiyle mücadele eder.

6/10

Konsol oyunundan uyarlanan bir film daha iyi kurgulanabilirdi eksik kalmış , çerezlik.​

drakula.jpg

Drakula

27 Mart 2026 Sinemada | 2s 9dk | Dram, Fantastik, Korku
Yönetmen Luc Besson
| Senarist Luc Besson
Oyuncular: Caleb Landry Jones, Christoph Waltz, Zoë Bleu
Orijinal adı Dracula: A Love Tale

Özet
(18+): 18 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

15. yüzyılda, Prens Vladimir, karısını acımasızca kaybettikten sonra Tanrı'yı inkar eder. Bu beraberinde acımasız bir laneti getirir; ölümsüzlük. O andan itibaren, Drakula olarak zaman içinde sonsuz bir varoluşa hapsolmuş bir şekilde dolaşır. Onu ayakta tutan tek şey, kaybettiği aşkının düşüncesidir. Ta ki bir gün, 19. yüzyıl Londra'sında, yüzü anıları canlandıran bir kadınla karşılaşana kadar. Benzerlikten büyülenerek, kadını şehrin sokaklarında takip eder. Bu karşılaşma onu yüzyıllardır süren varoluşunun dönüm noktasına götürür.

7/10

Farklı bir bakış açısıyla çekilmiş film , başroldeki oyuncu çok iyi oynamış , romantik dram yönü filmi farklı yapmış beğendim.​

b75ade8016f3adbb7799ff6807f17d91d8c3e564237ac6b242b21a2271c9844f.jpg
Lee Cronin'den Mumya
2 saat 15 dakika
Yıl: 2026
Tür: Korku-Gerilim
Yönetmen: Lee Cronin
Oyuncular: Jack Reynor, Laia Costa,
May Calamawy, Natalie Grace, Shylo Molina,
Billie Roy, Hayat Kamille

Konu:
18 Yaş ve Üzeri İzleyici Kitlesi İçin Uygundur
Bir gazetecinin genç kızı, çölde iz bırakmadan kaybolur.
Sekiz yıl sonra, paramparça olmuş aile, kızın kendilerine geri dönmesiyle şok olur; sevinçli bir kavuşma olması gereken olay, yaşayan bir kâbusa dönüşür.

Son düzenleme:
bildigin-gibi-degil.jpg

Bildiğin Gibi Değil

10 Ekim 2025 Sinemada | 1s 47dk | Dram
Yönetmen Vuslat Saraçoğlu
| Senarist Vuslat Saraçoğlu
Oyuncular: Serdar Orçin, Alican Yücesoy, Hazal Türesan

Özet
10 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Tahsin, Yasin ve Remziye, birbirlerinden tamamen farklı hayatlara sahip olan üç kardeştir. Yıllardır görüşmeyen kardeşler, babalarının gizemli ölümü nedeniyle Tokat’ta yeniden bir araya gelmek zorunda kalırlar. Bu süreçte kimi zaman birbirlerine yaklaşan üç kardeş arasında bazen de ciddi gerginlikler yaşanır. Kardeşliğin karmaşık yönleriyle mücadele eden kardeşler, geçmişleri hakkında konuştukça anımsadıklarının birbirlerinden farklı olduğu ortaya çıkar. Bu süreçte Tahsin ile Yasin, Remziye hakkına onları derinden etkileyen bir gerçeği öğrenir.

7/10

Tokatda çekilmiş , oyuncular çok tabi oynamış , doğal bir film , 3 kardeşin yaşadıkları , çatışmaları güzel geçirmişler seyiriciye.​

Son düzenleme:
canavarciklar.jpg

Canavarcıklar

7 Kasım 2025 Sinemada | 1s 32dk | Aile, Animasyon, Komedi, Macera
Yönetmen Steve Hudson, Toby Genkel
| Senarist Steve Hudson
Oyuncular: Asa Butterfield, Joel Fry, Rob Brydon
Orijinal adı Stitch Head

Özet
6 yaş altı izleyici kitlesi aile eşliğinde izleyebilir

Grubbers Nubbin adlı küçük kasabanın çok yukarılarında, bir şato laboratuvarında, çılgın profesörlerin en çılgını, canavar yaratıkları hayata döndürüyor ve sonra da hemen hepsini unutuyor. Peki, şatoyu kim yönetiyor? Canavarları kim kontrol altında tutuyor ki kasaba halkı öfkeli bir kalabalık oluşturmasın? Bu iş, profesörün ilk yarattığı Stitch Head'e düşüyor. Her şeyi fark edilmeden ve teşekkür edilmeden yapıyor. Ancak kasabaya harap bir ucube gösterisi geldiğinde, kurnaz sahibi Fulbert Freakfinder kapıyı çalarak Stitch Head'e şöhret, servet hatta belki de aşk teklif ediyor.

6/10

Çocuklar için ideal , eğlenceli bir animasyon.​

swapped.jpg

Yerime Geç

Vizyon tarihi belirsiz | 1s 42dk | Aile, Animasyon, Komedi, Macera
Yönetmen Nathan Greno
| Senarist Christian Magalhaes, Robert Snow
Oyuncular: Michael B. Jordan, Juno Temple, Tracy Morgan
Orijinal adı Swapped

Özet

Küçük bir orman hayvanı ve görkemli bir kuş, bedenlerinin yer değiştirmesi sonucu istemeden birlikte çalışmak zorunda kalırlar.

7/10

Netlixden başarılı bir animasyon , akıcı , görseli iyi , eğitici.​

ADILE.jpg

Adile

5 Aralık 2025 Sinemada | 1s 59dk | Biyografik
Yönetmen Çağan Irmak
| Senarist Nermin Yıldırım
Oyuncular: Meltem Kaptan, Seda Bakan, Özgürcan Çevik

Özet
6 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Adile, Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden Adile Naşit’in hayatını konu ediyor. Tiyatrocu bir babanın kızı olan Adile, Direklerarası’nda geçen çocukluğunda sahneye duyduğu aşkı erken yaşta keşfeder. Ancak fiziksel görünümü Yeşilçam’ın dayattığı güzellik kalıplarına uymadığı için sinemadan dışlanır. Yine de tiyatro sahnesinde, çoğu zaman ikinci planda kalan rollerle, ama içtenliği ve o sıcacık gülümsemesiyle seyircinin gönlünde taht kurmayı başarır. Hayatının belki de en zor rolü ise anneliktir. Oğlu Ahmet’in doğuştan kalp hastası olduğunu öğrenmesiyle Adile’nin sahnelerdeki ışığı hastane koridorlarında silikleşmeye başlar. Onun için her şeyini feda etmeye hazır olan Adile, oğlunun tedavisi için sanat dünyasını seferber eder. Dönemin usta oyuncuları, dostları ve meslektaşları büyük bir dayanışmayla onun yanında durur. Ancak halkın ekranda kahkahasıyla tanıdığı Adile’nin ardında, derin ve gizli bir acı vardır. “Adile Naşit”, bir sanatçının yalnızca sahnede değil, hayatın her alanında verdiği mücadeleyi anlatırken; dönemin sosyo-kültürel yapısını, kadınlara yönelik önyargıları, görünmeyen emekleri ve anneliğin sessiz fedakarlığını gözler önüne seriyor.

9/10

Çok başarılı bir film Çağan Irmak yine döktürmüş , Adile Naşit Çocukluğumuzun Adile teyzesi , o gülücüklerin altında neler yaşamış kadın , 11 yaşındayken Şan Tiyatrosunda ,Adile Naşitli , Barış Mançolu müzikal tiyatrosuna gitmiştim , görmek nasip olmuştu , hatta onun seçtiği numara ile hediye kazanmıştım , Allah rahmet eylesin , mekanı zaten cennet.​

MV5BYjUxYWZlOGQtYTg1OC00Y2RmLWE2NmMtNGFhNzRhZjk0ZDk2XkEyXkFqcGc@._V1_.jpgOrjinali Can Dostum çok daha başarılı. Ama Haluk Bilginer için izlenir.

Son düzenleme:

The Boys (8/10)​

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Nihayet final yaptı, her ne kadar çok eleştirilebilecek noktaları olsa da süper kahramanlara başka bir gözle bakmayı başardığı ve tempo hiç düşmediği için bence çok iyi bir seriydi.

The Better Sister (7/10)​

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Bence oyuncular güzel ancak hikaye beklenilen kadar iyi değildi, çok gereksiz detaylarla uzattıkça uzatmışlar yine de 10 üzerinden 7 hak ediyor.

Hayırlı akşamlar dilerim. Ben Kudüs fatihi Selahattin Eyyubi dizisini izlemek istiyorum. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

evet "boys" çok iyiydi ama bazı sahneleri çok abartmışlar mide bulandırdı yani ama bir şekilde izlettirdi kendini hızlıydı sıkmadı. "from" devam ediyorum gene biraz sıktı ama açılmaya başlar diye düşünüyorum

Marvelin en kanlı filmi olmus şimdiye kadarki hikaye abimizin yeniden moda girmesini anlatıyor cerezlik aksiyon sahneleri icin izlenir süresi üzebilir biraz oldu bitti gibi geldi.

1000001643.jpg

evet "boys" çok iyiydi ama bazı sahneleri çok abartmışlar mide bulandırdı yani ama bir şekilde izlettirdi kendini hızlıydı sıkmadı. "from" devam ediyorum gene biraz sıktı ama açılmaya başlar diye düşünüyorum
From'u ben de izliyorum, olayları çok uzattılar dediğiniz gibi ve o kadar şey yaşıyorlar hala çoluk çocuk inanılmaz cesurlar, olacak şey değil :) Artık kaç sezon oldu, kolay kolay bitmeyecek gibi ama mecbur izleyeceğiz :)

Marvelin en kanlı filmi olmus şimdiye kadarki hikaye abimizin yeniden moda girmesini anlatıyor cerezlik aksiyon sahneleri icin izlenir süresi üzebilir biraz oldu bitti gibi geldi.

Ekli dosyayı görüntüle 25455
Bu adam da yaşlanmış maalesef, o kuvvet o fiziğe uymuyor. Ayrıca One Last Kill, ön gösterim gibi bir şey olmalı çünkü 40 küsur dakika, ben şöyle düşünmüştüm (tamamen uydurma), ana film öncesi böyle bir kısa film çektiler herhalde.

Hocam izlemek istiyorum ama dizisini seyretmedim. Anlamayacağım sahneler olur mu?

Düşünmeyi gerektirecek bir konusu yok, zaten arada flashback'lerle eskiyi anlatıyor, bence açıp izleyin direk.

Hocam izlemek istiyorum ama dizisini seyretmedim. Anlamayacağım sahneler olur mu?
Netflix dizisin revize edilmiş hali gibi düşün ordada punisher olmak icin conta yakıyordu bu filmdede ayni diziyi izlemesen birsey kaybetmezssin tahminimce diziyle ufak defek bağlantılari var sadece

From'u ben de izliyorum, olayları çok uzattılar dediğiniz gibi ve o kadar şey yaşıyorlar hala çoluk çocuk inanılmaz cesurlar, olacak şey değil :) Artık kaç sezon oldu, kolay kolay bitmeyecek gibi ama mecbur izleyeceğiz :)

Bu adam da yaşlanmış maalesef, o kuvvet o fiziğe uymuyor. Ayrıca One Last Kill, ön gösterim gibi bir şey olmalı çünkü 40 küsur dakika, ben şöyle düşünmüştüm (tamamen uydurma), ana film öncesi böyle bir kısa film çektiler herhalde.

Düşünmeyi gerektirecek bir konusu yok, zaten arada flashback'lerle eskiyi anlatıyor, bence açıp izleyin direk.
Film devam edecek zaten sonu açık kaldi ana film daha iyi olur gibi bu spidermanin yeni filmine ön hazırlık gibi olmuş orada gösterecekler punisher nerden geldi bir anda demesinler diye yeniden ana hikayeyi revize etmişler

Netflix dizisin revize edilmiş hali gibi düşün ordada punisher olmak icin conta yakıyordu bu filmdede ayni diziyi izlemesen birsey kaybetmezssin tahminimce diziyle ufak defek bağlantılari var sadece
O halde yarın izleyeceğim inşallah. Frank Castle namıdiğer Punisher karakteri Marvel içerisinde favorilerim arasında yer alıyor. Dizisini izlemediğim için bunu anlayamayacağım konusunda tereddüt ediyordum, teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.

Geri