......................................................................................................................................................

Tesekkürler ellerinize saglik

Çok teşekkür ediyorum hocam. Sorunsuz çalışıyor. Bu script Youtube watch videoları için de geçerli mi? Youtube da olan videolar için
Canlı TV için İlk Attığımı Yani Rar İçeriğindekini Kullanın

Son Attığımı Kullan
Hocam çok teşekkür ediyorum yardımcı olduğunuz için. Bir ricam olacak sizden. Workers linklerini bu şekilde nasıl yaparım? Misal:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
sunucu adresi/kanal ID.m3u8 (Burada Kanal ID yani uzun olan ID olacak şekilde script lazım video ID değil. Örneğin: USFHGCHXFDCXXXCVVXXVCXSC.m3u8)

Hocam çok teşekkür ediyorum yardımcı olduğunuz için. Bir ricam olacak sizden. Workers linklerini bu şekilde nasıl yaparım? Misal:
sunucu adresi/kanal ID.m3u8 (Burada Kanal ID yani uzun olan ID olacak şekilde script lazım video ID değil. Örneğin: USFHGCHXFDCXXXCVVXXVCXSC.m3u8)
vardı ama yoksa yaparım akşama

Youtube Canlı TV Kanallarını İzleyebileceğiniz PHP, Worker Javascript ve Kanal Listesi M3U Olarak Sunulmuştur.
Her Güzelin Bir Kusuru Olur, Bunun Kusuruda Yayınlar Biraz Geç Açılır.
Çünkü Yayınların Convert Edilmesi Yayınların Geç Açılmasına Sebebiyet Vermektedir.
Benim Anlatacaklarım Bukadar.
Konuyla İlgili Yardımcı Olacağım Bir Durum Olursa Sayfa Altında Yazarsınız, Bende Aklımın Aldığı Kadar Yardımcı Olmaya Çalışırım.
Şimdiden Hediyem Olsun, İyi Seyirler Dilerim.

​
İyi günler Hocam. 2 gündür Youtube workers scriptlerin hiç biri çalışmıyor. Nedeni ne olabilir? Bir çözümü var mı? Önceden teşekkürler...

Youtube Canlı TV Kanallarını İzleyebileceğiniz PHP, Worker Javascript ve Kanal Listesi M3U Olarak Sunulmuştur.
Her Güzelin Bir Kusuru Olur, Bunun Kusuruda Yayınlar Biraz Geç Açılır.
Çünkü Yayınların Convert Edilmesi Yayınların Geç Açılmasına Sebebiyet Vermektedir.
Benim Anlatacaklarım Bukadar.
Konuyla İlgili Yardımcı Olacağım Bir Durum Olursa Sayfa Altında Yazarsınız, Bende Aklımın Aldığı Kadar Yardımcı Olmaya Çalışırım.
Şimdiden Hediyem Olsun, İyi Seyirler Dilerim.

​
İyi günler Hocam. 2 gündür Youtube workers scriptlerin hiç biri çalışmıyor. Nedeni ne olabilir? Bir çözümü var mı? Lütfen yardımınız lazım. Önceden teşekkürler...

Güncel PHP - Worker Script ve Kanal Listesi M3U Olarak Konu Altında Rar Dosyası Olarak Ekledim. Beğeni Yapanda Sağolsun Yapmayanda, Güle Güle Kullanın. İyi Seyirler Diliyorum.

Güncel PHP - Worker Script ve Kanal Listesi M3U Olarak Konu Altında Rar Dosyası Olarak Ekledim. Beğeni Yapanda Sağolsun Yapmayanda, Güle Güle Kullanın. İyi Seyirler Diliyorum.
Eyvallah Hocam. Çok Teşekkürler...

Bir ricam olacak. Video için workers script de göndere bilir misiniz? Örneğin:

Geri