......................................................................................................................................................

erencan84

markclark
Müdavim
Puan 129
Çözümler 0
@erencan84
Youtube Canlı TV Kanallarını İzleyebileceğiniz PHP, Worker Javascript ve Kanal Listesi M3U Olarak Sunulmuştur.
Her Güzelin Bir Kusuru Olur, Bunun Kusuruda Yayınlar Biraz Geç Açılır.
Çünkü Yayınların Convert Edilmesi Yayınların Geç Açılmasına Sebebiyet Vermektedir.
Benim Anlatacaklarım Bukadar.
Konuyla İlgili Yardımcı Olacağım Bir Durum Olursa Sayfa Altında Yazarsınız, Bende Aklımın Aldığı Kadar Yardımcı Olmaya Çalışırım.
Şimdiden Hediyem Olsun, İyi Seyirler Dilerim.

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
​

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
teşekkürler elinee sağlık.XAMPP ile lokalhostta çalıstıramadım

Youtube Canlı TV Kanallarını İzleyebileceğiniz PHP, Worker Javascript ve Kanal Listesi M3U Olarak Sunulmuştur.
Çünkü Yayınların Convert Edilmesi Yayınların Geç Açılmasına Sebebiyet Vermektedir.
Konuyla İlgili Yardımcı Olacağım Bir Durum Olursa Sayfa Altında Yazarsınız, Bende Aklımın Aldığı Kadar Yardımcı Olmaya Çalışırım.

​
Hocam ellerinize sağlık. Workers linki nasıl olacak? Youtube id nereye yakıştırmam lazım? Misal olarak link göstere bilir misiniz? Önceden teşekkürler

Son düzenleme:
Erencan hocam döktürmüş yine, normal videolarda da çalışır mı hocam?

worker ile çalıstı.php çalıstıramadım ama olsun

​
Teşekkürler.

PHP Çalışıyor Ben appserv Kullanıyorum.

Emeğine sağlık

Arkadaşlar Canlı Tv, Film ve Diziler İçin Kullanacaksanız site1 Kısmındaki Link Değiştirin watch lı Youtube Link ve İD Kullanımı Yapınız

Arkadaşlar Canlı Tv, Film ve Diziler İçin Kullanacaksanız site1 Kısmındaki Link Değiştirin watch lı Youtube Link ve İD Kullanımı Yapınız
Anlamadım hocam biraz izah eder misiniz

Ekli dosyalar

Geri