Cloudstream yeni güncelleme

Ayarlar - Güncellemeler ve Yedekleme kısmından paket yükleyici ayarını eski yaparsanız güncelleme sorununuz çözülecektir.

Telegram dan aldığım bilgilerdir.
Teşekkürler işe yaradı

eline saglık

Dün akşam uygulama çöktü sanırım eklentiler bile gözükmüyordu. Kaldırdım 4.6.0 ı geri yükledim.
Bugün cs çöktü. Arama kısmına her girdiğimde uygulama çöküyordu. KraptorPlus eklentisini silince düzeldi. 4.7.0 yükleyince eklentiler tekrar sorunsuz çalışmaya başladı

Cloudstream yeni repo hangisi arkadaşlar

- admin tarafından düzenlenmiştir

Forum kuralları 6

Yazı Biçimi: Mesajların tamamı BÜYÜK/kalın harfle veya renkli yazılmamalıdır. Başlıklarda yanıltıcı özel karakter/bold (kalın) karakter kullanılmamalıdır. Gereksiz ve abartılı ifade, emoji kullanımı önerilmez. Aykırı başlıklar kaldırılır veya kilitlenir.

Cloudstream güncellemesi 4.7.0 hiç sorunsuz kendi yükledi bende cihazım mi box 3 Bulamayanlara Downloder linki 2625867
veya
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
arkadaşlar öncelikle herkese selamlar clodstream depo bölumune ne yazdıysam gecersiz diyor bi sıkıntımı var anlayamadım bu sıkıntıyı yaşayan varmı. kraptor yazdım olmadı digerlerini denedim bi turlu olmuyor

arkadaşlar öncelikle herkese selamlar clodstream depo bölumune ne yazdıysam gecersiz diyor bi sıkıntımı var anlayamadım bu sıkıntıyı yaşayan varmı. kraptor yazdım olmadı digerlerini denedim bi turlu olmuyor
kraptorcs
kraptorcs3

yeni kurulumda şu an hiçbir kraptoru eklemiyor bir sıkıntı var sanırım.

Kısa kodlarımız Cutt.ly sitesinde barındırılmaktadır. Yakın zamanda web sitesi Türkiye'de yasaklandığı için kısa kodları kullanamayabilirsiniz. Kısa kodları kullanamadığınız durumlarda tam JSON URL'lerini kopyalayıp repo ekleme kısmına yapıştırarak repoya erişim sağlayabilirsiniz.

yeni kurulumda şu an hiçbir kraptoru eklemiyor bir sıkıntı var sanırım.

Kısa kodlarımız Cutt.ly sitesinde barındırılmaktadır. Yakın zamanda web sitesi Türkiye'de yasaklandığı için kısa kodları kullanamayabilirsiniz. Kısa kodları kullanamadığınız durumlarda tam JSON URL'lerini kopyalayıp repo ekleme kısmına yapıştırarak repoya erişim sağlayabilirsiniz.

Merhaba Cloudstream ı 0 dan kuracağım hangi sürümü indirmem lazım bir de en iyi repolar hangileri şimdiden teşekkürler 🌷☺️

geçersiz veri diyo. megeaturk mü kapandı 4.7 sürümü mü sorunlu acaba ?
Tvbox Uygulama ayarlarından cloudstream izinlerini veriniz. Daha sonra küçük harflerle megaturk yazarak eklentiyi kurunuz . Geri dönüşle repolar karşınıza çıkacak. Kraptorda istediğiniz siteleri ekleyiniz. Uygulamada herhangibir sorun yok. Şimdi eklentileri kaldırıp tekrar ekledim çalışıyor.
Başka bir arkadaşta VPN ile ülke değiştirerek kısa kodları eklemiş. Belki Türkiye engeli olabileceği söylenmiş. Deneyiniz

Son düzenleme:

sadece güncel bu yöntem çalışıyor boşuna uğraşmayın, bu şekilde kurulumu yaptım şimdi..

Tvbox Uygulama ayarlarından cloudstream izinlerini veriniz. Daha sonra küçük harflerle megaturk yazarak eklentiyi kurunuz . Geri dönüşle repolar karşınıza çıkacak. Kraptorda istediğiniz siteleri ekleyiniz. Uygulamada herhangibir sorun yok. Şimdi eklentileri kaldırıp tekrar ekledim çalışıyor.
Başka bir arkadaşta VPN ile ülke değiştirerek kısa kodları eklemiş. Belki Türkiye engeli olabileceği söylenmiş. Deneyiniz
kısa link engelinden dolayı doğrudur.

Uygulamayı silip güncel uygulamayı yükledim sorun duzeldi. Yukarıda güncel uygulma ve repo bilgisi var.

Geri