Hayırlı olsun.teşekkür ederim beğenmenize sevindim
Güncelleme yapılacak üstadindirdim ben de sinema ile belgesel kanalları çıkmıyor
Gayet güzel yeni fikirleriniz de başarılar dilerimCANLI YAYIN KEYFINI BAMBASKA BIR SEVIYEYE TASIMAYA HAZIR MISIN?
FU TV PRO ile spor, haber, belgesel ve daha fazlasi artik tek yerde!
Hizli, pratik ve akici yapisiyla istedigin icerige kolayca ulas, keyifle izlemeye basla.
ONE CIKAN OZELLIKLER
Karmasik uygulamalarla ugrasmadan, dogrudan izlemek istedigin icerige ulasmak istiyorsan FU TV PRO tam sana gore.
Hizli ve akici kullanim
Populer kanallara pratik erisim
Sade ve kullanisli arayuz
Tek uygulamada toplu izleme keyfi
Rahat ve kolay deneyim
Yeni Kanal Listesi Eklemek için Yapman Gereken Ayarlardan Listeler Bölümüne sporb yazıp ekledikten sonra Güvenli Dns yi açmak....
HEMEN INDIR:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
SEN DE DENE, FARKI KESFET!
Teşekkür ederim iyi seyirlerEllerine emeğine sağlık kardeşim başarılı calişma olmuş![]()
Güncellemeler gelecek Beğendiğinize sevindim iyi seyirler dilerimplay stordan yükledim beğendim kanal geçileri çok seri, bazı kanallar açılmasada gayet güzel olmuş teşekkürler paylaşım için, Downloderla indirme linki yaparsan daha kolay yüklenir tavsiye ederim.
Teşekkür ederim üstad iyi seyirlerİyi çalışmalar...![]()
Çok teşekkür ederim kardeşim benim sayende oldu beraber yaptık desteklerin için canı gönülden teşekkür ederimOoo uygulamamiz google play'e geldi demekonca deneme, onca vazgeçiş noktasindan sonra büyük emek ile google play kapıları açıldı. Eline emeğine sağlık abi, zaten yakından takip ediyordum uygulamayi, hem tv box hem telefon da yerini aldı Ekli dosyayı görüntüle 24299
Sana destek olmak en eğlenceli işlerimden biriydiÇok teşekkür ederim kardeşim benim sayende oldu beraber yaptık desteklerin için canı gönülden teşekkür ederim
Allah canı gönülden Razı olsun kardeşim benim Aklımda bir proje var konuşuruz Allah'a emanetSana destek olmak en eğlenceli işlerimden biriydibu forumun bana kazandırdığı en güzel dostluklardan birisin abi. Uygulaman şaha kalksin, gönlünce olsun
nice farkli projelerde birlikte çalışmak dileğiyle.
Beğendiğine sevindim iyi seyirlerTeşekkürler, beğendim.
Çalışmayan kanallar güncellenecek beğendiğine sevindim iyi seyirlerÇok güzel bir uygulama olmuş teşekkür ederim ama bazı kanallar açılmıyor bazı kanallar donuyor güncellenirse mükemmel bir uygulama