📺 FuTv Pro Artık Google Playde

eskisinde mac avilmiyo artik

eskisinde mac avilmiyo artik

Hayırlı olsun

🚀 CANLI YAYIN KEYFINI BAMBASKA BIR SEVIYEYE TASIMAYA HAZIR MISIN?

📺 FU TV PRO ile spor, haber, belgesel ve daha fazlasi artik tek yerde!
Hizli, pratik ve akici yapisiyla istedigin icerige kolayca ulas, keyifle izlemeye basla.

🔥 ONE CIKAN OZELLIKLER

• ⚡ Hizli ve akici kullanim
  • 📡 Populer kanallara pratik erisim
  • 🖥️ Sade ve kullanisli arayuz
  • 🎯 Tek uygulamada toplu izleme keyfi
  • 📲 Rahat ve kolay deneyim
  • 📲 Yeni Kanal Listesi Eklemek için Yapman Gereken Ayarlardan Listeler Bölümüne sporb yazıp ekledikten sonra Güvenli Dns yi açmak....
Karmasik uygulamalarla ugrasmadan, dogrudan izlemek istedigin icerige ulasmak istiyorsan FU TV PRO tam sana gore. 🙌

📥 HEMEN INDIR:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

💥 SEN DE DENE, FARKI KESFET!
Gayet güzel yeni fikirleriniz de başarılar dilerim

Teşekkürler, beğendim.

play stordan yükledim beğendim kanal geçileri çok seri, bazı kanallar açılmasada gayet güzel olmuş teşekkürler paylaşım için, Downloderla indirme linki yaparsan daha kolay yüklenir tavsiye ederim.

play stordan yükledim beğendim kanal geçileri çok seri, bazı kanallar açılmasada gayet güzel olmuş teşekkürler paylaşım için, Downloderla indirme linki yaparsan daha kolay yüklenir tavsiye ederim.
Güncellemeler gelecek Beğendiğinize sevindim iyi seyirler dilerim

Ooo uygulamamiz google play'e geldi demek :) onca deneme, onca vazgeçiş noktasindan sonra büyük emek ile google play kapıları açıldı. Eline emeğine sağlık abi, zaten yakından takip ediyordum uygulamayi, hem tv box hem telefon da yerini aldı Ekli dosyayı görüntüle 24299
Çok teşekkür ederim kardeşim benim sayende oldu beraber yaptık desteklerin için canı gönülden teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim kardeşim benim sayende oldu beraber yaptık desteklerin için canı gönülden teşekkür ederim
Sana destek olmak en eğlenceli işlerimden biriydi :) bu forumun bana kazandırdığı en güzel dostluklardan birisin abi. Uygulaman şaha kalksin, gönlünce olsun :) nice farkli projelerde birlikte çalışmak dileğiyle.

Sana destek olmak en eğlenceli işlerimden biriydi :) bu forumun bana kazandırdığı en güzel dostluklardan birisin abi. Uygulaman şaha kalksin, gönlünce olsun :) nice farkli projelerde birlikte çalışmak dileğiyle.
Allah canı gönülden Razı olsun kardeşim benim Aklımda bir proje var konuşuruz Allah'a emanet

Çok güzel bir uygulama olmuş teşekkür ederim ama bazı kanallar açılmıyor bazı kanallar donuyor güncellenirse mükemmel bir uygulama

Çok güzel bir uygulama olmuş teşekkür ederim ama bazı kanallar açılmıyor bazı kanallar donuyor güncellenirse mükemmel bir uygulama
Çalışmayan kanallar güncellenecek beğendiğine sevindim iyi seyirler

ğüzel çalışma emeğinize sağlık

hayıtlı olsun dostum uzun ömürlü olsun emeginiz

Geri