Unlinked bilgilendirme, bilgi alma başlığı.

Teşekkürler öğretmenim.İyi çalışmalar.👍👍

Teşekkürler eline emeğine sağlık

Evet uygulama aktif olmuş yeni uygulama ve güncellemeler için teşekkür ederim yalnız bir kaç sorun yaşadım uygun bir zaman kontrol edersin Reezn uygulaması indirmeyi tam yapmadı düşük boyutta indirme yaptı bu yüzden kurulumda hata verdi birde yeni ola tv yi denemek istedim normalda kur demesi gerekirken open file diyor farklı bir kurulumu mu var ? Son olarak Uxp uygulama için teşekkürler Ag nin daha hafif sürümü denemek isteyen olursa tavsiye ederim yalnız geliştirici sunucu sorunları ve uygulama kodlarının çalınması gibi sorunlardan dolayı farklı bir uygulama geliştiriyormuş o yüzden geçici olarak deneyimlebilirsiniz güzel uygulamalar tavsiye ederim yeni uygulama içinde takipte oluruz.

Son düzenleme:
@simurg Sayın hocam Xplayer 4.1.2 çalışmıyor. Var mıdır bunun gibi stabil çalışan program ya da bunun güncellenmiş hali?

@simurg Sayın hocam Xplayer 4.1.2 çalışmıyor. Var mıdır bunun gibi stabil çalışan program ya da bunun güncellenmiş hali?
4.1.2 versiyonunu sileli çok oluyor. V6 sürümü var unlinked da. Yeni eklenenler bölümünde yeni uygulamalar var

bugün çok fazla yeni uygulama ekledim ve güncelledim. işte kısa liste.
Net Mirror Tv
Flixoid
Cinema HQ
App Virtualizer
Kshaw - Ola Tv ikilisi
Nuvio Android Tv Box
Nuvio Mobil güncellendi
UXP İP TV
Ag Stream v3
Ak47Sports
XP İP TV Player güncellendi
Sportx X
Cinegato
Uk Turks güncellendi
Netfly güncellendi
HDO Tv Box güncellendi
Gee Sports güncellendi
Netfly güncellendi

Neyseki herşey kaldığı yerden yine devam muhteşem olmuş eline sağlık

Gece hepsini deneme fırsatım oldu ama bazı uygulamalarda sahte ve zararlı uyarısı verdi onları yüklemedim sıkıntı olurmu bilemedim heralde mod falan vardır diye olduğundan düşündüm bilgi vemek istedim

Gece hepsini deneme fırsatım oldu ama bazı uygulamalarda sahte ve zararlı uyarısı verdi onları yüklemedim sıkıntı olurmu bilemedim heralde mod falan vardır diye olduğundan düşündüm bilgi vemek istedim
evet bazılarında uyarı var hepsini kurdum denedim. Ama telefondan denedikden sonra kaldırmayı tercih ettim. tablet yada TV de kullanılabilir. Tablette kullanmaya devam ediyorum

evet bazılarında uyarı var hepsini kurdum denedim. Ama telefondan denedikden sonra kaldırmayı tercih ettim. tablet yada TV de kullanılabilir. Tablette kullanmaya devam ediyorum
Bende öyle düşünmüştüm zaten sağolun

Son uygulamalarda indirdikten sonra yükle seçeneği sunmuyor open file diyor sorun bende mi acaba?

Hocam uzun zaman olmuştu sizin klasörü kontrol etmeyeli eski favorim playf ve bir kaç güzel uygulama ile gayet temiz olmuş. Emeklerinize teşekkür ederim.

Arkadaslar ben forumda yeniyim cok da Bilmiyorum yeni yeni ogreniyorum unlinked uygulamasinda library kisminda hangi library yukluyorsunuz

open file hatası veren uygulamalar düzeltildi kütüphaneyi kapatıp tekrar açın düzelir yada tv de iseniz zorla durdur diyip tekrar açın. Ag Stream için v4 güncelllemesi gelicek ama birkaç sorunu var geliştiricisine yazdım düzelirse v4 olarak paylaşırız.

open file hatası veren uygulamalar düzeltildi kütüphaneyi kapatıp tekrar açın düzelir yada tv de iseniz zorla durdur diyip tekrar açın. Ag Stream için v4 güncelllemesi gelicek ama birkaç sorunu var geliştiricisine yazdım düzelirse v4 olarak paylaşırız.
Çok teşekkürler.💥💫

benim uygukamayıda ekler misiniz

Geri