Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Tv+ sitesinde yada uygulamadanTsk nasil izlicez
evt kral girme istersen o senin bileceğin işBirader bu üyelikler calintimi.hakka girmiyelim
kral uygulaması var ordan giriyonVLC den seyreebiliyoruzmu
Hoş değil bu paylaşımlar. Forum sahibide seni uyaracaktır. Hakkına giriliyor milletin.bence konuyu sil @Sinetechevt kral girme istersen o senin bileceğin iş
atmadan önce admine sordum atabilirsin dedilinkler üzerinden filan izliyoruz hadi neyse de burada adamların telf.ları var sıkıntı çıkabilir kişisel verilerin korunması kanunu diye bir şey var dikkatli olun ben
Aynen öyle telefon numaraları var heriflerin. Hoş diil gerçektenlinkler üzerinden filan izliyoruz hadi neyse de burada adamların telf.ları var sıkıntı çıkabilir kişisel verilerin korunması kanunu diye bir şey var dikkatli olun ben
Hangi admine sordunuz bilmiyorum ama @Sinetech buna karşı diye biliyorum kişisel verileri koruma kanununa göre sıkıntı çünkü telefon numaraları ortada herhangi bir şikayette hem forum hem siz sıkıntıya girebilirsiniz.atmadan önce admine sordum atabilirsin dedi
kaç defa söyledim admine sordumHangi admine sordunuz bilmiyorum ama @Sinetech buna karşı diye biliyorum kişisel verileri koruma kanununa göre sıkıntı çünkü telefon numaraları ortada herhangi bir şikayette hem forum hem siz sıkıntıya girebilirsiniz.
Tamam da ben admine sordunuz mu diye bir şey mi dedim yazdığım mesajı tekrar okuyun. Ben sadece gerekli uyarıda bulundum. Gerisi kurucunun ve sizin bileceğiniz iş.kaç defa söyledim admine sordum