Konu ve yanıtlara tarih ve zaman eklemek

BtnGnz

Üye
Konular
24
28/12/2024 00:20
Yeni bir konu açan veya açılmış olan bir konuya yanıt verenler mesajlarının başına tarih ve saat eklese de güncelliğini anlasak nasıl olurdu acaba?
Forumlar ana sayfasındaki en son “gönderim” mesajını kastetmedim!

Son düzenleme:
Şu an baktığımda bende hem konu başlığının altında hem de her mesajın sol üst köşesinde belirttiğiniz gibi tarih ve saat yazıyor.
Ama hep var mıydı yoksa sizin talebinizden sonra mı eklendi ondan emin değilim.

Şu an baktığımda bende hem konu başlığının altında hem de her mesajın sol üst köşesinde belirttiğiniz gibi tarih ve saat yazıyor.
Ama hep var mıydı yoksa sizin talebinizden sonra mı eklendi ondan emin değilim.
Hep vardı, sanırım dikkatlerden kaçmış.

Ben neden göremiyorum, tam olarak nerede? Mesela, Sizin bu mesajınızın neresinde?
Ayrıca, ilginiz için teşekkür ederim.

Aşağıdaki görsel mobilden girince görünen.

Siz farklı bir şeyden mi bahsediyorsunuz? Tam olarak bunun gibi görselle anlatırsanız daha iyi anlaşılır muhtemelen

Screenshot 2024 12 28 13 46 56 73 94d0ed14935f88f839e4aa5e8e81ddfa

Aşağıdaki görsel mobilden girince görünen.

Siz farklı bir şeyden mi bahsediyorsunuz? Tam olarak bunun gibi görselle anlatırsanız daha iyi anlaşılır muhtemelen

Ekli dosyayı görüntüle 2106
Hm, teşekkür ederim ama bende bir sorun olabilir, işaret ettiğiniz yerde göremedim, yok, yani belki foruma giriş yapılan cihazla ilgili olabilir mi? Ben iPad Pro ile foruma giriyorum. Sizde “… Mobil “ yazıyor?

Hm, teşekkür ederim ama bende bir sorun olabilir, işaret ettiğiniz yerde göremedim, yok, yani belki foruma giriş yapılan cihazla ilgili olabilir mi? Ben iPad Pro ile foruma giriyorum. Sizde “… Mobil “ yazıyor?
O benim kendi geliştirdiğim uygulamanın ekran fotoğraflarıydı ama tarayıcı ile de girsem aynı şeyler çıkar.
Opera ile girdiğimde görünen bu şekilde:

Screenshot 2024 12 28 14 08 16 75 4641ebc0df1485bf6b47ebd018b5ee76

Yani tarayıcı değiştirip bakabilirsiniz. Site kodlamasında User-Agent özelliklli CSS düzenleme yapıldıysa sizde ondan görünmüyor olabilir.

O benim kendi geliştirdiğim uygulamanın ekran fotoğraflarıydı ama tarayıcı ile de girsem aynı şeyler çıkar.
Opera ile girdiğimde görünen bu şekilde:

Ekli dosyayı görüntüle 2107

Yani tarayıcı değiştirip bakabilirsiniz. Site kodlamasında User-Agent özelliklli CSS düzenleme yapıldıysa sizde ondan görünmüyor olabilir.
Hah!
“sorun” tarayıcı endeksliymiş, tarayıcı olayı hiç aklıma gelmemişti; forum için EDGE kullanıyordum: ayrı/müstakil ve münhasır bir tarayıcı olsun forum için niyetiyle, Safariye geçip oradan foruma girince, belirttiğiniz gibi mesaj saati sol üstte yazıyor-muş!
Cahilliğim için özür dilerim, cahilliğime verin, ‘başa bela’ olduğunu biliyorum da; neyse!
İyi ki varsınız, sabrınız ve iyi niyetiniz için minnettarım!

Cahillik değil bu.

Ben konuşmaları sonradan okuduğum için tahminde bulundum ki öyle olduğu da sizin kullandığınız cihaz ve tarayıcıyı söylemeniz ile açığa çıktı.

Zaten daha önce bu durumu yaşamadığı için sebep aklına gelmediğinden moderatör arkadaşımız bile tarayıcıdan olabilir demeden halihazırda var olan bir özellik olduğunu belirtmiş.

Aslında bence güzel de bir tespit olmuş.
Ben android telefonda yüklü Edge tarayıcı ile de girsem yine de aynı görünüyor. Demek ki sizin tecrübenize göre iPad Pro ile Edge üzerinden foruma girince bazı alanlar engelleniyor ya da başka nedenlerle görünmüyor.

Forum kodlamaları veya düzenlemeleri ile ilgilenen yöneticiler bunun üzerine bir inceleme yapıp çözüm bulabilirler umarım ilerde de sorun olabilir diye.

Geri