Öneri .....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emeğinize sağlık 🙏

Afişlerin sol üst köşesinde pro yazan filmler premium üyelik istiyor. Yine de çoğunluğu ücretsiz olan bir çok film ve dizi var, teşekkürler.

Afişlerin sol üst köşesinde pro yazan filmler premium üyelik istiyor. Yine de çoğunluğu ücretsiz olan bir çok film ve dizi var, teşekkürler.
Güncelleme yapılıyor orası üyelere özel bölüm olacak , şuan düzenlemeler yapılıyor bir kaç saat içerisinde Pro yazanlara normal üyelikler erişebilecek.

Website :
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Güncelleme sağlanmıştır, her üye olan kullanıcı pro bölümüne erişebilir.

Website :

Sitemizde Güncelleme sağlanmıştır, her üye olan kullanıcıya otomatik premium tanımlanıyor ve pro bölümüne erişebilir.

Website :

Yeni Açılan Film & Dizi Sitesi
Www. Dobien .Live

GÜNCELLEME : ÜYE OLAN HERKESE OTOMATİK PREMİUM TANIMLANIYOR.

Eski Filmleri ve Dizileri Atmak Yerini Güncel Filmler Vizyona Girer Girmez Paylaşılacak.

Özellikle IPHONE Kullanıcıları film sitelerinde izleme yaparken yerel oynatıcıya geçse bile altyazılarda sorun yaşıyordu geliştirdiğimiz sistem sayesinde izlediğiniz filmler ve dizilerde iPhone'un yerel oynatıcısına geçer ses değiştirme ve alt yazıları da otomatik gelir.

Android tarafında da yine sorunsuz bir deneyim sizi bekliyor.

Web Site :

Ekli dosyayı görüntüle 22666
Elinize emeğinize sağlık👏👏

Elinize emeğinize sağlık👏👏
Teşekkürler hocam . 🚀🤍

Not : Site tamamen ücretsiz ama Yeni güncelleme ile kayıtlı olan kullanıcıları otomatik Premium veriliyor yani Pro olan filmleri ve yüklenecek olan yine Premium içerikleri ücretsiz olarak izleyebiliyorsunuz.

Website :

Güncelleme sağlanmıştır, her üye olan kullanıcı pro bölümüne erişebilir.

Website :
Üye oldum ve "pro" filmlerden bir tanesini denedim. "Bu içerik sadece kayıtlı kullanıcılar içindir" şeklinde uyarı var. İzle butonuna basınca hızlı bir şekilde film açıldı. Teşekkürler hocam, güzel bir site olmuş (y)

Üye oldum ve "pro" filmlerden bir tanesini denedim. "Bu içerik sadece kayıtlı kullanıcılar içindir" şeklinde uyarı var. İzle butonuna basınca hızlı bir şekilde film açıldı. Teşekkürler hocam, güzel bir site olmuş (y)
Hangi film hocam o test edeyim, izle deyince direkt açması lazım.

Şuan tekrar test ettim sorunsuz açılıyor hocam .

Kayıtlı kullanıcılar yazısının altında direkt izle çıkar izle basar basmaz açar.

Düzenleme: mesajı film açılmıyor olarak anlamışım hocam 😁
Ekli dosyayı görüntüle 763361.mp4

Sorun yok hocam, bende öyle yazdım zaten :)

Sorun yok hocam, bende öyle yazdım zaten :)
O Bu içerik yalnızca kayıtlı kullanıcılarımız için mesajını da üye olduktan sonra daha farklı görünecek şekilde ayarlıyorum şu an hocam biraz kafa karıştırıyor olabilir o .

Tekrar iyi seyirler .

Güncelleme : TELİF GELEN FİLMLER VE DİZİLER SADECE MİSAFİRLERE KAPATILIR, GİRİŞ YAPMIŞ KULLANICILAR İZLEMEYE DEVAM EDEBİLİR , PLAYER DEĞİŞTİRİLDİ ve Yeni diziler ve 2026 Filmler Eklendi .

Konu güncel her üye olana OTOMATİK PREMİUM tanımlanıyor .

🚀

Son düzenleme:
Teşekkürler

Emeğinize sağlık güzel çalışma olmuş.

Emeğinize sağlık güzel çalışma olmuş
Yorumunuz için teşekkürler.

Yeni güncellemeler ve yeni filmler eklendi .

Ayrıca ileride gelecek telif sorunundan ötürü üye olan herkes telif gelen filmleri ve dizileri de izlemeye devam edebilir.

Ayrıca üye olan herkese otomatik Premium ekleniyor.

Website :
🍿

Son düzenleme:
Güncelleme: Player de artık yeni eklenen içeriklerde altyazılarda Forced veya direkt Türkçe kullanabileceksiniz, özellikle dizi tarafında yoğun bir şekilde yüklemeler başlamıştır.

Website :

Ayrıca Yeni güncelleme ve yeni dizi - filmler eklendi .

Ayrıca ileride gelecek telif sorunundan ötürü üye olan herkes telif gelen filmleri ve dizileri de izlemeye devam edebilir.

Ayrıca üye olan herkese otomatik Premium ekleniyor.

Website :
🍿

Teşekkürler hocam

Teşekkürler hocam

Yeni film ve diziler eklendi .

Ayrıca telif gelen filmleri misafirlere kapatıyoruz ama kayıtlı kullanıcıları izlemeye devam edebiliyor.

Her üye olana da otomatik Premium ekleniyor.

Website :

Yeni film ve diziler eklendi .

Ayrıca telif gelen filmleri misafirlere kapatıyoruz ama kayıtlı kullanıcıları izlemeye devam edebiliyor.

Her üye olana da otomatik Premium ekleniyor.

Website :
Bu üyelik sadece 1 aylık sanırım, yanlış anlamadıysam? @obabax00

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri