Güncelleme yapılıyor orası üyelere özel bölüm olacak , şuan düzenlemeler yapılıyor bir kaç saat içerisinde Pro yazanlara normal üyelikler erişebilecek.Afişlerin sol üst köşesinde pro yazan filmler premium üyelik istiyor. Yine de çoğunluğu ücretsiz olan bir çok film ve dizi var, teşekkürler.
Güncelleme sağlanmıştır, her üye olan kullanıcı pro bölümüne erişebilir.Afişlerin sol üst köşesinde pro yazan filmler premium üyelik istiyor. Yine de çoğunluğu ücretsiz olan bir çok film ve dizi var, teşekkürler.
Elinize emeğinize sağlıkYeni Açılan Film & Dizi Sitesi
Www. Dobien .Live
GÜNCELLEME : ÜYE OLAN HERKESE OTOMATİK PREMİUM TANIMLANIYOR.
Eski Filmleri ve Dizileri Atmak Yerini Güncel Filmler Vizyona Girer Girmez Paylaşılacak.
Özellikle IPHONE Kullanıcıları film sitelerinde izleme yaparken yerel oynatıcıya geçse bile altyazılarda sorun yaşıyordu geliştirdiğimiz sistem sayesinde izlediğiniz filmler ve dizilerde iPhone'un yerel oynatıcısına geçer ses değiştirme ve alt yazıları da otomatik gelir.
Android tarafında da yine sorunsuz bir deneyim sizi bekliyor.
Web Site :Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Ekli dosyayı görüntüle 22666
Teşekkürler hocam .Elinize emeğinize sağlık![]()
Üye oldum ve "pro" filmlerden bir tanesini denedim. "Bu içerik sadece kayıtlı kullanıcılar içindir" şeklinde uyarı var. İzle butonuna basınca hızlı bir şekilde film açıldı. Teşekkürler hocam, güzel bir site olmuşGüncelleme sağlanmıştır, her üye olan kullanıcı pro bölümüne erişebilir.
Website :Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Hangi film hocam o test edeyim, izle deyince direkt açması lazım.Üye oldum ve "pro" filmlerden bir tanesini denedim. "Bu içerik sadece kayıtlı kullanıcılar içindir" şeklinde uyarı var. İzle butonuna basınca hızlı bir şekilde film açıldı. Teşekkürler hocam, güzel bir site olmuş![]()
O Bu içerik yalnızca kayıtlı kullanıcılarımız için mesajını da üye olduktan sonra daha farklı görünecek şekilde ayarlıyorum şu an hocam biraz kafa karıştırıyor olabilir o .Sorun yok hocam, bende öyle yazdım zaten![]()
Yorumunuz için teşekkürler.Emeğinize sağlık güzel çalışma olmuş
Yorumunuz için teşekkürler.Teşekkürler
Yorumunuz için teşekkürler.Teşekkürler hocam
Bu üyelik sadece 1 aylık sanırım, yanlış anlamadıysam? @obabax00Yorumunuz için teşekkürler.
Yeni film ve diziler eklendi .
Ayrıca telif gelen filmleri misafirlere kapatıyoruz ama kayıtlı kullanıcıları izlemeye devam edebiliyor.
Her üye olana da otomatik Premium ekleniyor.
Website :Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.