NET TV V3.1 "Yeni Eklenen Kanallar/Filmler/Diziler"

Eline emeğine sağlık @Adnan K. Teşekkürler 👍

The Traitors Türkiye Son Bölümler Eklendi. İyi seyirler.
1775288875064.png

The Traitors Türkiye Son Bölümler Eklendi. İyi seyirler.
Ekli dosyayı görüntüle 22795
Eline,Emeğine Sağlık. Adnan Hocam.
Canlı Tv Playeri,Eskisinden Çok Daha Güzel Olmus.Bufering Alınıyor Diye İbare Çıkıyor.
Yayınlar Bir Muddet Arabelleğe Alıp,Kopma,Takılma,ve Donma Olmadan Acması,Sorunsuz Çalışması Sağlanıyor.Ayrıca Player Uzerinde Yaptığınız,Yeni Guncelleme İle,Renkler,Bitrate Değerleri,Eski Playere Gore Çok Daha Gozle Gorulur,Bir Fark Olmuş.Ben Çok Beğendim.Aradaki Farkı Daha Canlı,Soluk Değil,Mat Değil,Kare Atlama Yok.

Eline,Emeğine Sağlık. Adnan Hocam.
Canlı Tv Playeri,Eskisinden Çok Daha Güzel Olmus.Bufering Alınıyor Diye İbare Çıkıyor.
Yayınlar Bir Muddet Arabelleğe Alıp,Kopma,Takılma,ve Donma Olmadan Acması,Sorunsuz Çalışması Sağlanıyor.Ayrıca Player Uzerinde Yaptığınız,Yeni Guncelleme İle,Renkler,Bitrate Değerleri,Eski Playere Gore Çok Daha Gozle Gorulur,Bir Fark Olmuş.Ben Çok Beğendim.Aradaki Farkı Daha Canlı,Soluk Değil,Mat Değil,Kare Atlama Yok.
Teşekkürler, fırsat buldukça ufak tefek iyileştirmeler yapmaya çalışıyorum. İyi seyirler

tesekkürler
Wuffy Player ve MX player yüklü
fakat bazi kanallar calismiyor
ATV , TV 8 ,SÖZCÜ TV gibi

Son düzenleme:
Eline sağlık usta.
Güzel ve sade uygulama.
Bi tavsiyem var.
Logoları teker teker elden geçirmen gerekir düzgün gözükmesi için sakın beni yanlış anlama iyi niyetle söylüyorum zaten beni tanıyanlar bilir kötü niyetle söylemem.

Mesela bi logo maker / poster maker uygulaması aç, oradan arka plan siyah seç,resim ekle yap, logo sabitleştir kaydet edit yap diğerini kaydet.
Bunun sayesinde aynı boyutta logolar oluşacaktır ve bölümlerin daha düzgün gözükecektir

Bu tarz weblere upload yaparak sabit direk resim açacak url alabilirsin.

Spoiler içindeki içeriği görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

ÖRNEK VIDEO 👇

Iyi forumlar arkadaşlar

Son düzenleme:
tesekkürler
Wuffy Player ve MX player yüklü
fakat bazi kanallar calismiyor
ATV , TV 8 ,SÖZCÜ TV gibi
Atv ve Tv8 çalışıyor, Sözcü'de geçici bir sıkıntı olmuş, düzeltildi. Zaman zaman kanallarda sıkıntı olabiliyor, rutin kontroller yapıyorum ancak gördüğünüzde buradan iletirseniz kısa sürede çözmeye çalışırım.
Ayrıca wuffy, mx player vb sadece film ve diziler için gerekli.
İyi seyirler

Eline sağlık usta.
Güzel ve sade uygulama.
Bi tavsiyem var.
Logoları teker teker elden geçirmen gerekir düzgün gözükmesi için sakın beni yanlış anlama iyi niyetle söylüyorum zaten beni tanıyanlar bilir kötü niyetle söylemem.

Mesela bi logo maker / poster maker uygulaması aç, oradan arka plan siyah seç,resim ekle yap, logo sabitleştir kaydet edit yap diğerini kaydet.
Bunun sayesinde aynı boyutta logolar oluşacaktır ve bölümlerin daha düzgün gözükecektir

Bu tarz weblere upload yaparak sabit direk resim açacak url alabilirsin.

ÖRNEK VIDEO 👇

Iyi forumlar arkadaşlar
Tavsiye için teşekkür ederim. Bu durumun farkındayım ancak inan vakit bulamadım. Ama bu da bir hatırlatma olsun bana, en kısa zamanda düzenlemeyi yapmaya çalışacağım.

Geri