Cloudstream yeni güncelleme

Sorun zaten site kaynaklı başkan 😂
Ben öyle olduğunu düşünmüyorum (sonuçta eski sürümde hala çalışıyor bilgisayar daki uygulamayı guncellemedim bu hatadan dolayı) belki de öyledir bilmiyorum ben sadece mümkünse yardım istedim yoksa kendim de biliyorum eski sürümü kullanmayı sizin tepkinizi anlamadım

Burası sonuçta forum böyle şeyler için var biri yardımcı olabilirse ne mutlu bana olmazsa yapacak birşey yok eski sürüme dönerim...

Iyi günler dilerim...

sorunun cs sürümünden kaynaklı olabileceğini dile getirdiği için cevap yazdım siz mesajı okumadınız mı ?
Tekrardan sağol abi cevabın için 🫡 eğer zamanın olursa bak Abi yoksa hiç sorun değil canın sağ olsun acelesi yok bir çözüm bulunursa geçerim artık yeni sürüme şimdilik mecbur eski sürüm kullanmak zorundayım 🥲 (dediğim gibi kendim de bir çözüm bulmaya çalışıyorum eğer bulursam buraya yazacağım)

Ben öyle olduğunu düşünmüyorum (sonuçta eski sürümde hala çalışıyor bilgisayar daki uygulamayı guncellemedim bu hatadan dolayı) belki de öyledir bilmiyorum ben sadece mümkünse yardım istedim yoksa kendim de biliyorum eski sürümü kullanmayı sizin tepkinizi anlamadım

Burası sonuçta forum böyle şeyler için var biri yardımcı olabilirse ne mutlu bana olmazsa yapacak birşey yok eski sürüme dönerim...

Iyi günler dilerim...
Ben herhengibir tepki vermedimki. Eğer eski sürüm işinizi görüyorsa eski sürümü kullanabileceğinizi, boşuna kafanızı ağrıtmanın gereksiz olduğunu söyledim. Yeni sürümün bir ekstrası olmadığını belirttim. Ha benim tepki verdiğimi düşünüyorsanız arayışınıza devam edin TV nin karşısına geçip keyfinize bakmk yerine.

Ben herhengibir tepki vermedimki. Eğer eski sürüm işinizi görüyorsa eski sürümü kullanabileceğinizi, boşuna kafanızı ağrıtmanın gereksiz olduğunu söyledim. Yeni sürümün bir ekstrası olmadığını belirttim. Ha benim tepki verdiğimi düşünüyorsanız arayışınıza devam edin TV nin karşısına geçip keyfinize bakmk yerine.
Bana yazım şekliniz tepki veriyor gibi geldi, daha doğrusu dalga geçtiğinizi düşündürdü. Ya gerçekten öyle ya da dediğiniz gibi ben yanlış anladım. Eğer öyleyse sizden özür dilerim.

Ben bu durumu kafaya takmıyorum açıkçası dediğiniz gibi de yapıyorum zaten (mecburiyetten). Buraya yazayım dedim sorunumu sonuçta dediğim gibi burası bir forum ve böyle şeyler için var. Sorunu bir şekilde çözebilirsem 10 numara olur. Araştırmaya da kafa yormuyorum yada moralimi bozmuyorum. Yapacak bir şey olmadığı zaman boş boş oturmak yerine sorunu çözmeye çalışıyorum. Boş boş oturmak yerine sorunu çözmeye çalışmak daha iyidir.

Saygılarımla...

Bana yazım şekliniz tepki veriyor gibi geldi, daha doğrusu dalga geçtiğinizi düşündürdü. Ya gerçekten öyle ya da dediğiniz gibi ben yanlış anladım. Eğer öyleyse sizden özür dilerim.

Ben bu durumu kafaya takmıyorum açıkçası dediğiniz gibi de yapıyorum zaten (mecburiyetten). Buraya yazayım dedim sorunumu sonuçta dediğim gibi burası bir forum ve böyle şeyler için var. Sorunu bir şekilde çözebilirsem 10 numara olur. Araştırmaya da kafa yormuyorum yada moralimi bozmuyorum. Yapacak bir şey olmadığı zaman boş boş oturmak yerine sorunu çözmeye çalışıyorum. Boş boş oturmak yerine sorunu çözmeye çalışmak daha iyidir.

Saygılarımla...
Ben sizinle dalga geçmedim. Çözüm yolunuz var kafanızı ağrıtmanıza değmez. Keyfinize bakın boşuna kendinizi yormayın. Kafa yormaya değmez. Yoksa çözüm yolu zaten arayış içine gidilir düşüncesindeyim.

@Memetcandal kardeşim eklentiyi güncelledim latte abimin mevcut eklentiyi devre dışı bıraktım kendim onun eklentiyi decompile edip yeniden güncelleyerek yazdığım için farklılıklar olabilir onunkini devredışı bıraktığım içinde eklenti ismini sadece AniworldMC olarak değiştirdim kendim karıştırmamak için şu an sende mevcut olan eklentiyi sil yeni güncellediğimi ekle. Eklentiyi silemezsen eğer csden ayarlar simgesine tıkla eklentiler penceresine gel ve aşağıda yer alan bara tıkla oradan latte abinin eklentiyi bul ve yandaki silme butonuyla sil. Test ettiğim kadarıyla çalışıyor bazı bölümler veya animeler eklenmediği için çalışmıyor galiba sen test edersin umarım işini görür. :)

Bu görselde gözüken eklentiller seçeneğine tıklaman gerek silme işlemi için.
1775168951201.png

İos a nasıl indireceğiz cloudstrem mı android e yüklüydü ama iOS a kuramadım

Çalışan repo adreslerini nereden bulabiliriz acaba?

Son düzenleme:
@Memetcandal kardeşim eklentiyi güncelledim latte abimin mevcut eklentiyi devre dışı bıraktım kendim onun eklentiyi decompile edip yeniden güncelleyerek yazdığım için farklılıklar olabilir onunkini devredışı bıraktığım içinde eklenti ismini sadece AniworldMC olarak değiştirdim kendim karıştırmamak için şu an sende mevcut olan eklentiyi sil yeni güncellediğimi ekle. Eklentiyi silemezsen eğer csden ayarlar simgesine tıkla eklentiler penceresine gel ve aşağıda yer alan bara tıkla oradan latte abinin eklentiyi bul ve yandaki silme butonuyla sil. Test ettiğim kadarıyla çalışıyor bazı bölümler veya animeler eklenmediği için çalışmıyor galiba sen test edersin umarım işini görür. :)

Bu görselde gözüken eklentiller seçeneğine tıklaman gerek silme işlemi için.
Ekli dosyayı görüntüle 22747
Ellerine sağlık Abi 🫡 herşey çalışıyor çok teşekkür ederim 💪

ustalar bir sorum olacak,
bu Cloudstream uygulamasıyla IPTV nasıl izleniyor, basit bi kullanım kılavuzu var mı? kolay bir şeyse ve kullanışlıysa öğrenmek istiyordum da...

bu Cloudstream uygulamasıyla IPTV nasıl izleniyor, basit bi kullanım kılavuzu var mı? kolay bir şeyse ve kullanışlıysa öğrenmek istiyordum da...
Benim bildiğim bir eklenti vardı ama geçenlerde maalesef bozuldu ama sizin için bir araştırma yapayım eğer bir çözüm bulursam mutlaka geri dönüş yapacağım 🫡

Konu içindeki mesaj 'CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)'
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Mesajı bi okuyun isterseniz deneyin hocam ilk açılışta muhtemelen boş gelecek siz kendiniz liste eklersiniz test edersiniz mesajda yazdığım gibi kendim için yazmıştım bu yüzden diğer listelerde ne kadar stabil olur bilmiyorum.

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

ayzen-cs3 eklentisinin içinde m3u player var, eklentiyi yükleyip deneyebilirsin.

miboxta cloudstream güncelledim.şöyle bir sorunum var filmi oynatıyorum.duraklattığımda film bilgi ekranı geliyor.bu ekranı nasıl engellerim

Cloud streamda alt yazı bozuk çıkıyor bir ayarı varmı acbha
Eğer altyazılarda görseldeki gibi karakter sorunu yaşıyorsanız, aşağıdaki çözümü uygulayabilirsiniz.

Herhangi bir içeriği izlemeye başlayın ve kaynak sekmesine tıklayıp, altyazı bölgesinin üstünde yazan "Otomatik" yazısına tıklayın. Bu sekmede altyazıyı kendinize göre universal veya turkish yapabilirsiniz.
Not : Eğer bu ayarı önceden değiştirmişseniz, sizde otomatik olarak yazmayabilir. Bu ayarı "otomatik" olarak ayarlayın.

Ekli dosyalar

• IMG_20260404_214639_621.jpg
    IMG_20260404_214639_621.jpg
    29.6 KB · Görüntüleme: 14
miboxta cloudstream güncelledim.şöyle bir sorunum var filmi oynatıyorum.duraklattığımda film bilgi ekranı geliyor.bu ekranı nasıl engellerim
Şu an engelleme özelliği sunulmadı. Bence iyi bir özellik olmuş

Geri