Cloudstream yeni güncelleme

4.6 0 var yeni sürümü bulamadım
Güncelleme ve yedeklemeye gelip APK kurucuyu eski yapıyorsun. Bi üstteki güncellemeleri denetlemeye tıklayıp son sürüme yükseltiyosun.

Ayarlar - Güncellemeler ve Yedekleme kısmından paket yükleyici ayarını eski yaparsanız güncelleme sorununuz çözülecektir.

Telegram dan aldığım bilgilerdir.
Teşekkür ederim. Dediğiniz gibi yapınca yeni versiyon yüklendi.

Merhabalar ben anime izlemek için Latte eklentisini kullanıyorum @Latte abiye ait olan eklentiyi bu 4.7.0 güncellemesi yapmadan önce herşey sorunsuz çalışıyor du güncelleme yapınca hiç bir içerik çalışmamaya başladı

Kullandığım eklenti

Aniworld Almanca Anime izlemeye yarıyor

Bunun bir çözümü var mı acaba? 4.6.0 da herşey sorunsuz bir şekilde çalışıyor

Eğer bir arkadaşın bu eklentiyi alıp kendi eklentisine ekleme şansı olursa ve düzeltebilirse çok sevinirim

Aniworld eklentisinin sitesi:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum 🫡

Herkese iyi günler dilerim

Son düzenleme:
Merhabalar ben anime izlemek için Latte eklentisini kullanıyorum @Latte abiye ait olan eklentiyi bu 4.7.0 güncellemesi yapmadan önce herşey sorunsuz çalışıyor du güncelleme yapınca hiç bir içerik çalışmamaya başladı

Kullandığım eklenti

Aniworld Almanca Anime izlemeye yarıyor

Bunun bir çözümü var mı acaba? 4.6.0 da herşey sorunsuz bir şekilde çalışıyor

Eğer bir arkadaşın bu eklentiyi alıp kendi eklentisine ekleme şansı olursa ve düzeltebilirse çok sevinirim

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum 🫡

Herkese iyi günler dilerim
Şuan aktif ve güncel olan tek eklenti kraptor başka yok

Şuan aktif ve güncel olan tek eklenti kraptor başka yok
Biliyorum ama Latte abimin eklentisindeki Aniworld içeriği çalışıyordu güncelleme yapmadan önce. Anime izledim sonra güncelledim ve ondan sonra bozuldu. Yani o Aniworld eklentisini başka bir eklentiye ekleme şansı olan biri varsa ve bunu yaparsa beni çok mutlu etmiş olacak.

Aniworld eklentisinin sitesi
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Dün akşam uygulama çöktü sanırım eklentiler bile gözükmüyordu. Kaldırdım 4.6.0 ı geri yükledim.

Hangi eklentiyi kullanıyorsunuz bilmiyorum. megaturk depo üzerinden kraptor123 olanı kullanıyorum. Diğerlerini eklemedim. Gayet düzgün bir şekilde çalışıyor. Şuan That 70s show izliyorum. Güncelleme den beridirde hiç açmadığı aksadığı olmadı. Ki arada eklenti güncellemesi ve DNS değişikliği isterdi.

Hangi eklentiyi kullanıyorsunuz bilmiyorum. megaturk depo üzerinden kraptor123 olanı kullanıyorum. Diğerlerini eklemedim. Gayet düzgün bir şekilde çalışıyor. Şuan That 70s show izliyorum. Güncelleme den beridirde hiç açmadığı aksadığı olmadı. Ki arada eklenti güncellemesi ve DNS değişikliği isterdi.
Dediğim gibi ben sadece anime Almanca izlediğim için Aniworld sitesinin/içeriğinin içince olduğu bir eklentiyi kurdum sadece anime izlemek için gerekiyor bana o site

Dediğim gibi ben sadece anime Almanca izlediğim için Aniworld sitesinin/içeriğinin içince olduğu bir eklentiyi kurdum sadece anime izlemek için gerekiyor bana o site
Anime izlemediğim için yardımcı olamıycam. Sanırım birçok alternatif vardır. İzleyen arkadaşlar yardımcı olacaktır.

Anime izlemediğim için yardımcı olamıycam. Sanırım birçok alternatif vardır. İzleyen arkadaşlar yardımcı olacaktır.
Türkçe eklentiler var ama bana Almanca lazım bulan olursa sevinirim bende bakıyorum bir taraftan 👍🫡

4.6.0 tekrar kur madem çalışıyorsa çözülsün direk sorunun :)
Zaten güncelleme içeriğine göz attığımızda misal benim için hiçbir extrası olmayan bir güncelleme. İş olsun diye yapılmış 😂🤭🤫

Oda bir çözüm tabiki ama kendimce mümkünse hep en son sürümü kullanmayı tercih ediyorum
En son sürümdeki güncelleme içeriğine göz attınızmı. Size ne sunuyor. Exstrası nedir. Bu güncelleme öylesine yapılmış bir güncelleme. Boş bir güncelleme bunlara takılmayın.

@Memetcandal sorun cs sürümünden ziyade sitenin kaynak kodlarının da değişmiş olmasından kaynaklı da olabilir. Öncelikle siteyi incelemek gerekiyor sorun bence cs değilde site kaynaklı bir sorundur. Şu aralar pek müsait olamıyorum ama boş olduğum bir vakitte göz atarım.

@Memetcandal sorun cs sürümünden ziyade sitenin kaynak kodlarının da değişmiş olmasından kaynaklı da olabilir. Öncelikle siteyi incelemek gerekiyor sorun bence cs değilde site kaynaklı bir sorundur. Şu aralar pek müsait olamıyorum ama boş olduğum bir vakitte göz atarım.
Sorun zaten site kaynaklı başkan 😂

Eyvallah 🫡

Geri