Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Yeni bir hesap açarak, yeni bir kart ile 3 aylık premium veriyor 31 Aralık son gün.Ne kadar denediysem olmuyor premium![]()
Ne kadar denediysem olmuyor premium![]()
Spotify Latest Premium v8.9.98.488 Mod.apkNe kadar denediysem olmuyor premium![]()
Spotify Latest Premium v8.9.98.488 Mod.apk telegramdan indirmerhaba arkadaşlar spotify premium var mi
Kesinlikle katılıyorum, ilk zamanlar "bu ne böyle ya?" demiştim zamala Youtube Music spotifyı geçti. Baktım her seferinde spoti ile uğraşılmıyor, e zaten Youtube Premium aile paketimiz vardı, geçme fikri aklımdaydı... -da, tek sorun yıllardır oluşturduğum spoti listelerim heba olacaktı. Ona da çözüm bulup bütün listelerimi youtube music hesabıma bir site aracılığıyla aktarmıştım. Bu saatten sonra da işim olmaz spotify ile.YOUTUBE MUSIC PREMIUM KULLANIN.INANIN SPOTIFYDEN DAHA IYI
Xmanager adlı bir uygulama vardı, uygulama üzerinden Spotify Premium’u kolaylıkla indirebiliyorduk. Ancak şu an mevcut modların en büyük eksiği, ne yazık ki müzik indirme seçeneğinin bulunmaması.merhaba arkadaşlar spotify premium var mi