Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Bu botech marka cihaz lisanslı mı ve 32 gb si 1800 küsürken 8gbsi neden 2000 küsürZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Dreambox nova 4k kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim ama biraz fiyat yükselmiş galiba 1.700 TL ye almıştım en son 3bin diye gördüm sanırsamMerhaba 2000 tlyi geçmeyecek gerçekten iyi çalıştığına güvendiğiniz liasanslı next start dışında bir tv box öneriniz var mı.
Evet özellikle bu markayı baya bi gördüm almak istedim ama fiyatı 2700 tl öğrenci olduğum için tak diye vermek bu fiyatı beni zorlayacağı için mecbur pas geçiyorumDreambox nova 4k kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim ama biraz fiyat yükselmiş galiba 1.700 TL ye almıştım en son 3bin diye gördüm sanırsam![]()
Merhaba 2000 tlyi geçmeyecek gerçekten iyi çalıştığına güvendiğiniz liasanslı next start dışında bir tv box öneriniz var mı.
Evet özellikle bu markayı baya bi gördüm almak istedim ama fiyatı 2700 tl öğrenci olduğum için tak diye vermek bu fiyatı beni zorlayacağı için mecbur pas geçiyorum
Dostum asgari ücret ile çalışıyorum yani ben alırken 3 taksitle aldım bir değeri kalmadı ama 1.709 TL bin işteEvet özellikle bu markayı baya bi gördüm almak istedim ama fiyatı 2700 tl öğrenci olduğum için tak diye vermek bu fiyatı beni zorlayacağı için mecbur pas geçiyorum
Taksitle almak bence de okey ama benim taksit yaptırabileceğim bir kartımda yok çalışmadığım için vermiyorlar daDostum asgari ücret ile çalışıyorum yani ben alırken 3 taksitle aldım bir değeri kalmadı ama 1.709 TL bin işte![]()
Bunu gördüğüm çok iyi oldu teşekkür ederim gerçekten 2000 tlye satıldığını bilmiyordum. Sence güvenilir midir burdan alsam sorun yaşar mıyım.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Bunu gördüğüm çok iyi oldu teşekkür ederim gerçekten 2000 tlye satıldığını bilmiyordum. Sence güvenilir midir burdan alsam sorun yaşar mıyım.
Benim merak ettiğim sence android 11 mi bakmalıyım android 12 mi. Çünkü cihazlar hep 2gb ram kapasitesine sahip. Bu sürüm farklarında bir performans değişimi oluyor mu gözle görülcek kadar. Sence dreamstar mı mantıklı bu muKimseye kefil olamam. Biz bile alırken dualarla alıyoruz iyi satıcı iyi cihaz çıksın diye
Bu cihazda iyi. Bu cihazda usb 3.0 da var. Dream starda yok. Dreamstar'ın kumandasında numerik tuşlar mevcut
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Benim merak ettiğim sence android 11 mi bakmalıyım android 12 mi. Çünkü cihazlar hep 2gb ram kapasitesine sahip. Bu sürüm farklarında bir performans değişimi oluyor mu gözle görülcek kadar. Sence dreamstar mı mantıklı bu mu
Bu lisanssız makinelerde her şeyi kullanabilecek miyim şu an ki güncel platformlar gibi eğer güncel versiyonlarını kullanabileceksem lisanssıza da gayet okeyim ben şahsenBende ayrıca halen android 9 cihaz var halende iş görüyor. 4GBram 32GB rom'lu ha bide üstünde 8K gösterir diyor
Eğer L1 sertifikasına fazla takılmıyorsan ucuz makinalar var
Lisans işi benim anladığım kadarıyla resmi uygulamalar mesela Netflix de 1080p HD ve üstü oynatmıyor 720p oynatıyor diye biliyorumBu lisanssız makinelerde her şeyi kullanabilecek miyim şu an ki güncel platformlar gibi eğer güncel versiyonlarını kullanabileceksem lisanssıza da gayet okeyim ben şahsen
Lisans işi benim anladığım kadarıyla resmi uygulamalar mesela Netflix de 1080p HD ve üstü oynatmıyor 720p oynatıyor diye biliyorum
next neden hariç adamlar ucuz veriyor diye miMerhaba 2000 tlyi geçmeyecek gerçekten iyi çalıştığına güvendiğiniz liasanslı next start dışında bir tv box öneriniz var mı.