Son Uygulamalar ''RecentsSwitcher'' Kapat/Geçiş Yap.

Bu uygulamanın geliştiricisiyim. Ve adb hakkında hiçbir şey vaat etmedim. İşlemleri sonlandırma yalnızca root erişimiyle çalışır. Aksi takdirde, kartlar basitçe kaldırılır. Bir güncelleme yayınlıyorum; ilginizi görüyorum, bu yüzden Türkçe yerelleştirme ekledim.

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Teşekkür ederiz, uygulamanızı gerçekten çok beğendik elinize sağlık 😊🙏🏻👍

Bu uygulamanın geliştiricisiyim. Ve adb hakkında hiçbir şey vaat etmedim. İşlemleri sonlandırma yalnızca root erişimiyle çalışır. Aksi takdirde, kartlar basitçe kaldırılır. Bir güncelleme yayınlıyorum; ilginizi görüyorum, bu yüzden Türkçe yerelleştirme ekledim.

Uygulama çok işime yaradı. Emeğinize sağlık.
Türkçe dil içinde çok Teşekkürler.

Çok teşekkür ederiz. Hoş geldiniz.

teşekkür ederim

teşekkür
ederim

Merhaba, 2 soru var, net cevap bulamadım..

1. Android 11 lisanslı TV de çalışıyor mu, deneyen var mı?
2. Tüm uygulamaları kapatma gerçekten çalışıyor mu (mesela uygulamayı yeniden başlatınca kaldığı yerden mi açılıyor yoksa sıfırdan mı açılıyor, normalde sıfırdan başlamalı) ve root gerekli mi tüm uygulamaları kapatmak için.
hometics 4 rose android 11 tv box ta çalıştı

Merhaba, 2 soru var, net cevap bulamadım..

1. Android 11 lisanslı TV de çalışıyor mu, deneyen var mı?
2. Tüm uygulamaları kapatma gerçekten çalışıyor mu (mesela uygulamayı yeniden başlatınca kaldığı yerden mi açılıyor yoksa sıfırdan mı açılıyor, normalde sıfırdan başlamalı) ve root gerekli mi tüm uygulamaları kapatmak için.
hometics 4 rose android 11 tv box ta çalıştı

Türkçe destekli v.1.0.8 ilk mesaja eklendi.

1.0.9-beta sürümünde, ADB kullanarak işlemleri sonlandırma özelliğini ekledim.

Son düzenleme:

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260302_015602_Telegram.jpg
    Screenshot_20260302_015602_Telegram.jpg
    37.8 KB · Görüntüleme: 4
v.1.0.9 ilk mesaja eklendi. Teşekkürler @valertos08

1.0.9-beta sürümünde, ADB kullanarak işlemleri sonlandırma özelliğini ekledim.
Adb üzerinden sonlandırma harika çalışıyor.(y)Eline sağlık.

Cihaz yeniden başlatıldığında adb izni otomatik verilse (mümkünse) güzel olur. Ayrıca, ses düzeltmesi yapılabilir mi.? Erişebilirlik verildikten sonra ses barı birer birer inmekte.

Son düzenleme:
Adb üzerinden sonlandırma harika çalışıyor.(y)Eline sağlık.

Cihaz yeniden başlatıldığında adb izni otomatik verilse (mümkünse) güzel olur. Ayrıca, ses düzeltmesi yapılabilir mi.? Erişebilirlik verildikten sonra ses barı birer birer inmekte.
Cihazınız portu ve adb işlemini kapatırsa, root erişimi olmadan hiçbir şey yapamam. Port açıksa, uygulama başlatıldığında otomatik olarak bağlanacaktır. Bu bir beta sürümüdür ve bazı kusurları vardır.

Cihazınız portu ve adb işlemini kapatırsa, root erişimi olmadan hiçbir şey yapamam. Port açıksa, uygulama başlatıldığında otomatik olarak bağlanacaktır. Bu bir beta sürümüdür ve bazı kusurları vardır.
Geri dönüş için teşekkürler. (y)

adb özelliği eklenmesi ile güzel çalışıyor, root olmadan ister tek uygulama, ister tüm uygulamalar kapatılabiliyor, adb hata ayıklama isteğinde her zaman izin ver seçeneği tv yi her açınca soruyor ve izin vermek gerekiyor.

Ben direk sadece Recent uygulamasını yükleyerek kullanabildim, bende erişilebilirlikte gözüktü ve izinleri verebildim, harici uygulama kurmadım.

son olarak 4pda sitesinden indirmeye çalıştığımda 404 hatası veriyor bende, @tekkan usta siz nasıl indirebildiniz?

TEŞEKKÜRLER;
@valertos08
@tekkan

@valertos08 Hotkeys alanına Uzun Basma (Long Press), alanı ekleyebilir misiniz? Back veya Home tuşuna uzun basarak tüm uygulamaları kapatmak için? 😊👍

adb özelliği eklenmesi ile güzel çalışıyor, root olmadan ister tek uygulama, ister tüm uygulamalar kapatılabiliyor, adb hata ayıklama isteğinde her zaman izin ver seçeneği tv yi her açınca soruyor ve izin vermek gerekiyor.

Ben direk sadece Recent uygulamasını yükleyerek kullanabildim, bende erişilebilirlikte gözüktü ve izinleri verebildim, harici uygulama kurmadım.

son olarak 4pda sitesinden indirmeye çalıştığımda 404 hatası veriyor bende, @tekkan usta siz nasıl indirebildiniz?

TEŞEKKÜRLER;
@valertos08
@tekkan
Ben üye olduğum için dosya indirmede sorun yaşamıyorum. Aldığın 404 hatası bu yüzden olabilir.
@valertos08 Hotkeys alanına Uzun Basma (Long Press), alanı ekleyebilir misiniz? Back veya Home tuşuna uzun basarak tüm uygulamaları kapatmak için? 😊👍
Reis bu uzun basma işlevi bazı cihazlarda çakışma yapacaktır. Örnek: Google tv'lerde home tuşuna uzun basınca hızlı ayar menüsü açılıyor. Çift tıklayıp açılan menüden seçip yapmak bana göre daha işlevsel.

Geri