- Konular
- 187
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
KopyalanmıyorZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Lütfen kopyalayabilecegimiz hale getirirmisinizZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Allah Allah bende neden böyle açmıyorLütfen kopyalayabilecegimiz hale getirirmisiniz
Tıkla yazısına tıklayıp bekleyin açılan sayfada linkler gelecek oradan kopyalama işlemi yapacaksınızLütfen kopyalayabilecegimiz hale getirirmisiniz
Ne ile açmaya çalışıyorsunuz linke tıkladıktan sonra? Android cihaz mı yoksa telefon/bilgisayar mı?Allah Allah bende neden böyle açmıyor
Tmm oke benim güncel değil mişLütfen kopyalayabilecegimiz hale getirirmisiniz
Güncelleme ile düzeldi sağolunNe ile açmaya çalışıyorsunuz linke tıkladıktan sonra? Android cihaz mı yoksa telefon/bilgisayar mı?
Ben bulmaya çalışmıyorum, çalışmam da ayrıca çalışsam da ne fayda. Kahve ve çay art arda daha iyi olur derken yenisini yapmamak zor şu anda.@Latte açık isteyin ben kendim bulur veririm, açık olur kasıt olmaz. Kahve de olur, çay da..