Son Uygulamalar ''RecentsSwitcher'' Kapat/Geçiş Yap.

tekkan

0rh+
Uzman
Puan 476
Çözümler 3
@tekkan
Selamlar

Son kullanılan uygulamaları hem kapatıp, hem de aralarında geçiş yapabilirsiniz. Aşağıda ayrıntılar verilmiştir. Uygulama çok yeni olduğu için eksiklikler olabilir. Geliştirici sürekli güncelleme vermektedir.​

Kurulum & Kullanım

Öncelikle bu uygulamayı indirip sistemimize kuruyoruz, erişebilirlik izni vermek için bu uygulama şart.​
( Lisanslı ve Android 12+ cihazlar için )​

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Sai sisteme kurulduktan sonra esas uygulamamız olan ''RecentsSwitcher'' Sai ile kurulum yapıyoruz.​

(v1.0.9 sürümünden itibaren adb üzerinden sonlardırma yapılabilir (rootsuz lisanslı cihazlar)

Uygulamayı kurduktan sonra ilk yapmanız gereken ''Erişebilirlik'' izni vermek.

r2.png

Uygulama simgesine tıkladığınızda çeşitli ayarlara ulaşabileceğiniz bu sayfa açılır.

r1.png

Burada yapmanız gereken ayar ''root'' u ve altındaki ''alternative configuration''u işaretlemek.

r3.png

r4.png

r5.png

r7.png

Home tuşuna çift tıkladığınızda menü açılır.

r8.png

Menü kontrolleri:
◄ ► — uygulama listesinde gezinme
▲ — seçili uygulamayı kapatma (root gerektirir)
▲ uzun basma — tüm uygulamaları kapatır
OK/ENTER — seçili uygulamayı başlatma
GERİ — menüyü kapatma ve önceki uygulamaya dönme
ANA SAYFA — menüyü kapatma ve ana ekrana gitme

Uygulamanın geliştircisi @valertos08 'e teşekkür ediyoruz.

Son düzenleme:
Selamlar

Son kullanılan uygulamaları hem kapatıp, hem de aralarında geçiş yapabilirsiniz. Aşağıda ayrıntılar verilmiştir. Uygulama çok yeni olduğu için eksiklikler olabilir. Geliştirici sürekli güncelleme vermektedir.​

Kurulum & Kullanım

Öncelikle bu 👇 uygulamayı indirip sistemimize kuruyoruz, erişebilirlik izni vermek için bu uygulama şart ( Lisanslı ve Android 12+ cihazlar için )​

👇Sai sisteme kurulduktan sonra esas uygulamamız olan ''RecentsSwitcher'' Sai ile kurulum yapıyoruz.​

Uygulamayı kurduktan sonra ilk yapmanız gereken ''Erişebilirlik'' izni vermektir.

Ekli dosyayı görüntüle 20933

Uygulama simgesine tıkladığınızda çeşitli ayarlara ulaşabileceğiniz bu sayfa açılır.

Ekli dosyayı görüntüle 20934

Burada yapmanız gereken ayar ''root'' u ve altındaki ''alternative configuration''u işaretlemek.

Ekli dosyayı görüntüle 20935

Ekli dosyayı görüntüle 20936

Ekli dosyayı görüntüle 20937

Ekli dosyayı görüntüle 20939

Ekli dosyayı görüntüle 20940

Menü kontrolleri:
Üstad eline emeğine sağlık, rootsuz cihazlarda tim uygulamaları kapatma çalışıyor mu? (Ram' e gerçekten fayda sağlıyor mu senin test sonuçların/ youmşarın gözlemlerini merak ettik 😃 👍)

Üstad eline emeğine sağlık, rootsuz cihazlarda tim uygulamaları kapatma çalışıyor mu? (Ram' e gerçekten fayda sağlıyor mu senin test sonuçların/ youmşarın gözlemlerini merak ettik 😃 👍)

edit:
Reis dur beni hemen sıkıştırma ayrıntı yazarım. :)

Senden haber bekliyoooruuuuz senin aklına yatarsa derhal kurup ayarları yapıyoruz 😅😅😅👍
Reis aslında farklı birkaç cihaza kursak daha sağlıklı sonuç alırız, kurmak 1 dakika..

Benim next cihazda sonuç bu. 👇 Normalde 500-600 civarı gezen hafıza, tümünü kapat yaptığımda hemen olmasa da 5 sn sonra hafıza yükseliyor. Sizler de kurup sonuçları yazabilirsiniz.

r10.png

Reis aslında farklı birkaç cihaza kursak daha sağlıklı sonuç alırız, kurmak 1 dakika..

Benim next cihazda sonuç bu. 👇 Normalde 500-600 civarı gezen hafıza, tümünü kapat yaptığımda hemen olmasa da 5 sn sonra hafıza yükseliyor. Sizler de kurup sonuçları yazabilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 20941
Her şey iyi güzel @tekkan usta ama yine aynı soruyu soracağım. Bunu yaptığında erişiblebilirlik seçeneklerini sıfırlıyor mu? En kritik nokta burası aslında. Çoğu aynı sorunu yaratıyor çünkü. Birde Fdroid uygulaması olduğu için lisanslı cihazlarda banlanma oluyor mudur?

Her şey iyi güzel @tekkan usta ama yine aynı soruyu soracağım. Bunu yaptığında erişiblebilirlik seçeneklerini sıfırlıyor mu? En kritik nokta burası aslında. Çoğu aynı sorunu yaratıyor çünkü. Birde Fdroid uygulaması olduğu için lisanslı cihazlarda banlanma oluyor mudur?
Üstad, bu uygulama sistem çalışanlarına dokunmuyor, sadece son uygulamalar için işlem yapıyor. F-droid uygulaması nedir onu anlamadım. ?

Üstad, bu uygulama sistem çalışanlarına dokunmuyor, sadece son uygulamalar için işlem yapıyor. F-droid uygulaması nedir onu anlamadım. ?
Alternatif market uygulaması olunca lisanslı cihazları banliyor artık google amca malum. Link F-droid markette (asıl link). O nedenle sordum.

Selamlar

Kurulum & Kullanım

👇 Öncelikle bu uygulamayı indirip sistemimize kuruyoruz, erişebilirlik izni vermek için bu uygulama şart ( Lisanslı ve Android 12+ cihazlar için )​

👇Sai sisteme kurulduktan sonra esas uygulamamız olan ''RecentsSwitcher'' Sai ile kurulum yapıyoruz.​

Uygulamayı kurduktan sonra ilk yapmanız gereken ''Erişebilirlik'' izni vermek.

Ekli dosyayı görüntüle 20933

Ekli dosyayı görüntüle 20934

Ekli dosyayı görüntüle 20935

Ekli dosyayı görüntüle 20936

Ekli dosyayı görüntüle 20937

Ekli dosyayı görüntüle 20939

Home tuşuna çift tıkladığınızda menü açılır.

Ekli dosyayı görüntüle 20940

Menü kontrolleri:
Reis eline emeğine sağlık yine döktürmüşsün 👏👏👏

Ekli dosyayı görüntüle 20941
Test ettim üstad maalesef tam bir RAM Cleaner olarak çalışmıyor yalnızca dediğin gibi son uygulamaları kapatıyor fakat uygulamalar arası heçiş yapmak için dahi kullanılabilir o yönden çok iyi çalışıyor.

Sonuçlar ekte merak eden arkadaşlar için (Cihaz: Google Chromecast / Saf Android)

Ekli dosyalar

• 20260223_202734.jpg
    20260223_202734.jpg
    217.5 KB · Görüntüleme: 30
  • 20260223_202948.jpg
    20260223_202948.jpg
    284.9 KB · Görüntüleme: 31
Test ettim üstad maalesef tam bir RAM Cleaner olarak çalışmıyor yalnızca dediğin gibi son uygulamaları kapatıyor fakat uygulamalar arası heçiş yapmak için dahi kullanılabilir o yönden çok iyi çalışıyor.

Sonuçlar ekte merak eden arkadaşlar için (Cihaz: Google Chromecast / Saf Android)
Sonraki sürümlerde adb üzerinden bir çözüm gelecektir. Kaynağı takip ediyorum.

Sonraki sürümlerde adb üzerinden bir çözüm gelecektir muhtemelen. Kaynağı takip ediyorum.
Valla Ram cleaner da gelirse tam tadından yenmez üstad uygulama arayüz, kullanışlılık, stabillik falan gerçekten mükemmel çalışıyor böyle bir uygulamaya nasıl Ram cleaner eklemezsin be arkadaş anlamadım fakat dediğin gibi ilerde geliştirici ekleyebilir (belki de dediğin gibi adb ile)

@tekkan boş iş paylaşmaz. İllaki geliştirici daha iyi geliştirecektir. Zaten F-Droid içinde. Adamlar Google'a savaş açmış durumda. Daha çok gelişme ve güncelleme alır. İyice güzelleşir. Google korkusundan bu tip alternatif market ve uygulamarını kullanan cihazlara tespit edildiğinde bildiğiniz banlama getirdi. F-Droid ve C-Droid grubu birleşip bunu da aştılar. Aura çözüm arayışında halen. O nedenle gelişmeleri takip edip destek olmak gerekli. Tek korkum, her uygulamada o banlama önleyici sistemi koymuyorlardı. Onu koymuşlar mıdır? Belki standart olarak koymayı ilke edinmişlerdir. Ama gelişip güzelleşeceğinden kuşkum yok.

@tekkan boş iş paylaşmaz. İllaki geliştirici daha iyi geliştirecektir. Zaten F-Droid içinde. Adamlar Google'a savaş açmış durumda. Daha çok gelişme ve güncelleme alır. İyice güzelleşir. Google korkusundan bu tip alternatif market ve uygulamarını kullanan cihazlara tespit edildiğinde bildiğiniz banlama getirdi. F-Droid ve C-Droid grubu birleşip bunu da aştılar. Aura çözüm arayışında halen. O nedenle gelişmeleri takip edip destek olmak gerekli. Tek korkum, her uygulamada o banlama önleyici sistemi koymuyorlardı. Onu koymuşlar mıdır? Belki standart olarak koymayı ilke edinmişlerdir. Ama gelişip güzelleşeceğinden kuşkum yok.
Hocam sakin ne bu şiddet ne bu celal kimse zaten demiyor ki Tekkan hocam boş şeyler paylaşır? 😃

Hocam sakin ne bu şiddet ne bu celal kimse zaten demiyor ki Tekkan hocam boş şeyler paylaşır? 😃
Hocam üstüne alınma. Sana bir şey demedim. Benim foruma yapılanlardan dolayı sinirim geçmedi hala. Bir de yurt dışından gelen bir ilacım var. O gelmiyor. Heyheyliyim biraz. Kusura bakma. He Google'a uyuzluğum baki. :)

Hocam üstüne alınma. Sana bir şey demedim. Benim foruma yapılanlardan dolayı sinirim geçmedi hala. Bir de yurt dışından gelen bir ilacım var. O gelmiyor. Heyheyliyim biraz. Kusura bakma. He Google'a uyuzluğum baki. :)
Geçmiş olsun hocam, inşallah gelir sıkıntı olmaz 😊🙏🏻👍

Son düzenleme:
Merhaba, 2 soru var, net cevap bulamadım..

1. Android 11 lisanslı TV de çalışıyor mu, deneyen var mı?
2. Tüm uygulamaları kapatma gerçekten çalışıyor mu (mesela uygulamayı yeniden başlatınca kaldığı yerden mi açılıyor yoksa sıfırdan mı açılıyor, normalde sıfırdan başlamalı) ve root gerekli mi tüm uygulamaları kapatmak için.

Bu uygulamanın geliştiricisiyim. Ve adb hakkında hiçbir şey vaat etmedim. İşlemleri sonlandırma yalnızca root erişimiyle çalışır. Aksi takdirde, kartlar basitçe kaldırılır. Bir güncelleme yayınlıyorum; ilginizi görüyorum, bu yüzden Türkçe yerelleştirme ekledim.

Bu uygulamanın geliştiricisiyim. Ve adb hakkında hiçbir şey vaat etmedim. İşlemleri sonlandırma yalnızca root erişimiyle çalışır. Aksi takdirde, kartlar basitçe kaldırılır. Bir güncelleme yayınlıyorum; ilginizi görüyorum, bu yüzden Türkçe yerelleştirme ekledim.

Öncelikle hoş geldiniz. Yukarıda adb ile ilgili küçük bir yazım hatası oldu ''gelebilir'' yazmam gerekirdi bunun için üzgünüm. Buralara kadar gelip destek verdiğiniz için arkadaşlarım ve kendim adına teşekkür ediyorum. Türkçe dil desteği için ayrıca teşekkürler.

Geri