Unlinked bilgilendirme, bilgi alma başlığı.

simurg

Paylaşımcı
Puan 87
Çözümler 0
@simurg
Unlinked uygulamamız malum bilen biliyor. Forumda mevcut anlatımı. Unlinked için bu başlığı açıyorum. Güncelleme gerektiren yada eklememi istediğiniz uygulama olursa bu başlık altından ulaşmanızı istiyorum. Pin kodu talebinizi yine SADECE özelden dm'den yazabilirsiniz. Eskiden olduğu gibi yine ücret vs talep etmiyorum.

Bilgisi olmayanlar için önceki Forum başlığımizdan okuyabilir. Linki bıraktım. 👍🏻
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Unlinked uygulama indirme linki
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
Uygulama çok değerli çok güzel, epey güncel uygulamaya çok hızlı ulaşabiliyor, eline sağlık @simurg ;)

Keşfettiğimden bu yana kullanıyorum büyük kolaylık sağlıyor tekrar teşekkür ederim emeğiniz için. O kadar uygulama var ki forumda ve uygulamada şuan aklıma gelmedi en popüler uygulamalar başlığı altında arkadaşlarında görüşleriyle uygulama tavsiyeleri mutlaka çıkacaktır stabil iyi arayüz ve güncel içerikli uygulamaları kendimce yükleyip deniyorum aklıma gelen olursa buradan yazarım bizimde faydamız olsun.

Uygulama çok güzel uygulamaların katagorilere ayrılması versiyonlarının yazması süper olmuş sade ve anlaşılır şekilde emekleriniz için çok teşekkürler ellerinize sağlık üstad :)

Unlinked uygulamamız malum bilen biliyor. Forumda mevcut anlatımı. Unlinked için bu başlığı açıyorum. Güncelleme gerektiren yada eklememi istediğiniz uygulama olursa bu başlık altından ulaşmanızı istiyorum. Pin kodu talebinizi yine özelden yazabilirsiniz. Eskiden olduğu gibi yine ücret vs talep etmiyorum.

Bilgisi olmayanlar için önceki Forum başlığımizdan okuyabilir. Linki bıraktım. 👍🏻
Emeğinize sağlık👏👏

@simurg hocam selam
Unlinked uygulamasına nasıl ihtiyaç olduğunu kullanmaya başlayınca anladım.Bu sayfanın da açılınca ihtiyaç olduğu ortaya çıkacak emin olun,
hatta geçenlerde bir konu hakkında dm'den yazayım diye düşündüm ama olmadı zamansızlıktan (maalesef şimdi de hatırlamıyorum neydi ) gelir aklıma gene bende yazarım buraya.
Emeklerine sağlık.

@simurg hocam selam
Unlinked uygulamasına nasıl ihtiyaç olduğunu kullanmaya başlayınca anladım.Bu sayfanın da açılınca ihtiyaç olduğu ortaya çıkacak emin olun,
hatta geçenlerde bir konu hakkında dm'den yazayım diye düşündüm ama olmadı zamansızlıktan (maalesef şimdi de hatırlamıyorum neydi ) gelir aklıma gene bende yazarım buraya.
Emeklerine sağlık.
Estağfurullah. Teşekkürler. 👍🏻

Rectvlerin biraz önce yayınlanan 19.5.1 mobil sürümü ve 19.5 TV sürümü unlinked da güncellendi. ✅

Baya faydalı içerik tebrik ederim. Kendi repomuzu yapmak istesek GitHub üzerinden oluyor mu yoksa başka bir yöntem mi var bende modlarim için Bi repo yapayım olmadı.

Hocam elinize sağlık mükemmel bir uygulama sormak istedim uygulamalara güncelleme geldiğinde eskisi silinip yenisi yükleniyormu acaba teşekkürler
Uygulamayı kapatın açın her açılışında güncelleme varsa otomatik listeleri günceller. Sizde hangisi guncellenmisse tekrar indirir kurarsınız. Bazı farklı isimli box cihazlarında uygulama tam kapanmadıgi için zorla durdur diyip uygulamayı tekrar açmanız gerekebilir.

Baya faydalı içerik tebrik ederim. Kendi repomuzu yapmak istesek GitHub üzerinden oluyor mu yoksa başka bir yöntem mi var bende modlarim için Bi repo yapayım olmadı.
Github üzerinden kullanacaksanız Obtainium benzeri uygulama tavsiye ederim.

Gerçekten çok yardımcı bir uygulama, emeğine sağlık 🙏

Github üzerinden kullanacaksanız Obtainium benzeri uygulama tavsiye ederim.
Obtainium değilde bunda unliked de olmuyor mu bu daha basit görünüm olarak bunu Türkçeye çevirip repomuzu kuramaz miyiz. Siz repoyu kendi sunucunuzdan mi veriyorsunuz bu repoyu nasıl kurdunuz

Obtainium değilde bunda unliked de olmuyor mu bu daha basit görünüm olarak bunu Türkçeye çevirip repomuzu kuramaz miyiz. Siz repoyu kendi sunucunuzdan mi veriyorsunuz bu repoyu nasıl kurdunuz
Unlinked da olabilir ama github için Obtainium kullanmak daha mantıklı. Githubdaki güncellemeleri otomatik sorgulayıp tespit edebiliyor. Unlinked için her seferinde linkleri tek tek elle manuel olarak güncellemek gerekiyor

Teşekkür ederim çok yararlı bir uygulama listesi.

Unlinked uygulamamız malum bilen biliyor. Forumda mevcut anlatımı. Unlinked için bu başlığı açıyorum. Güncelleme gerektiren yada eklememi istediğiniz uygulama olursa bu başlık altından ulaşmanızı istiyorum. Pin kodu talebinizi yine özelden yazabilirsiniz. Eskiden olduğu gibi yine ücret vs talep etmiyorum.

@simurg ben de bir bilgilendirme vereyim. Tv yada telefonda her dosya yöneticisi programı ile inen apkları göremiyorsunuz. FX File ile hiç göremiyorsunuz mesela. ES Dosya Yönetici, CX gibi biraz cihazı yoran ve daha ağır dosya yöneticileri ile inen apk'ları görebiliyorsunuz. Yani ayrıca tekil elimde olsun diyenler için demiş olayım. ES Dosya Yönetici ile her şeyini buluyor. Onu denedim. Bilgilendirmeye not düşeyim.

Geri