Gpik Tv Reklamsız Varmı?

adanali01

Üye
Puan 5
Çözümler 0
@adanali01
Merhaba arkadaşlar gpik tv reklamsız kullaniyordum fakat guncelleme gelmiş reklamsız modlu apk bulamadim yardımcı olurmusunuz lutfen.

Merhaba arkadaşlar gpik tv reklamsız kullaniyordum fakat guncelleme gelmiş reklamsız modlu apk bulamadim yardımcı olurmusunuz lutfen.
Selam kardeş ne gerek vardi bir kaç saniye reklam izlesen ne olur dünyamı çöker o ustalardan Allah razı olsun bırak kardeş o kadarda olsun

@Ercan20 ben de dediğinie katılıyorum ama son zamanlarda nedendir bilmiyorum çok fazla *** reklam bombardımanı var. O nedenle bazı noktalarda hak veriyorum bu isteklere. Yoksa oyun reklamı çıksın sorun değil. Ama öyle reklamlar geldi ki pes dedirten şeyler. Babam maç izlesin diye hastanede açtım. Sanıyorum oyun reklamı çıkacak. Sesi de köklemişiz. Bir reklam çıktı. Rezil olduk. Öyle böyle değil.

Yeni versiyon çıktı yükledik reklama devam

reklamlı versiyonunu nerden kuracağız peki?

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
al kardeşim Bayadır mod yapmıyordum elimiz ısınsın az 😉

Şimdi 1. Nesil gayri beladan kalma mibox cihazıma kurdum orda da direkt çalıştı. Sorun modda değil siz hangi cihaza kuruyorsunuz onlarda da deneyeyim olmadı

Nova2 , Next vs vs.. hepsinde çalışıyor ..

gpk.png

Sorun kendilerinde muhtelemen. Direkt sadece telefonda deneyip paylaştım 2dk da yapıp öyle diyince köreldik mi acaba dedim😀 İyi sorun yoksa.
Sunucu değiştirmişler. O nedenle yenile butonuna basmak gerekiyor. Mesele bu. Ama bizim üşengeç insanımız sağolsun. Hep bunlar ezberci eğitimin getirdiği şeyler.

Geri