Hoşgeldiniz. Konu açmadan önce arama kısmından aratsaydınız konunun ve ihtiyacınızın forumda var olduğunu görürdünüz. Lütfen arama kısmını kullanmayı alışkanlık edilenelim. SaygılarMerhaba arkadaşlar gpik tv reklamsız kullaniyordum fakat guncelleme gelmiş reklamsız modlu apk bulamadim yardımcı olurmusunuz lutfen.
Usta ben bu sayfayi görüntüleyemiyorum.Hoşgeldiniz. Konu açmadan önce arama kısmından aratsaydınız konunun ve ihtiyacınızın forumda var olduğunu görürdünüz. Lütfen arama kısmını kullanmayı alışkanlık edilenelim. Saygılar
Anladım. Rütbe sistemiyle ilgili olabilir. DM'den yazarım. Oradan ulaşırsınız.Usta ben bu sayfayi görüntüleyemiyorum.
Selam kardeş ne gerek vardi bir kaç saniye reklam izlesen ne olur dünyamı çöker o ustalardan Allah razı olsun bırak kardeş o kadarda olsunMerhaba arkadaşlar gpik tv reklamsız kullaniyordum fakat guncelleme gelmiş reklamsız modlu apk bulamadim yardımcı olurmusunuz lutfen.
hocam kanallar yüklenmiyorBağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.al kardeşim Bayadır mod yapmıyordum elimiz ısınsın az![]()
Eskisini veya veriyi sil öyle dene şuan denedim stabil çalışıyor bendehocam kanallar yüklenmiyor
hayır calışmıyorEskisini veya veriyi sil öyle dene şuan denedim stabil çalışıyor bende
Sağ üstte yenile butonuna basın geliyorhocam kanallar yüklenmiyor
Sorun kendilerinde muhtelemen. Direkt sadece telefonda deneyip paylaştım 2dk da yapıp öyle diyince köreldik mi acaba dedim
Körelme yok reis. Eline sağlık.Sorun kendilerinde muhtelemen. Direkt sadece telefonda deneyip paylaştım 2dk da yapıp öyle diyince köreldik mi acaba dedimİyi sorun yoksa.
Sunucu değiştirmişler. O nedenle yenile butonuna basmak gerekiyor. Mesele bu. Ama bizim üşengeç insanımız sağolsun. Hep bunlar ezberci eğitimin getirdiği şeyler.Sorun kendilerinde muhtelemen. Direkt sadece telefonda deneyip paylaştım 2dk da yapıp öyle diyince köreldik mi acaba dedimİyi sorun yoksa.
eline sağlık çalışıyorBağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.al kardeşim Bayadır mod yapmıyordum elimiz ısınsın az![]()
Ustam rica etsem bana da iletir misin?Anladım. Rütbe sistemiyle ilgili olabilir. DM'den yazarım. Oradan ulaşırsınız.